Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trompipi

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oyinboland Nigériai húsos pite 2017.01.10 00:41:44
Amikor először készítettem a húsos pitét nem voltam teljesen tisztában azzal, hogy milyen legyen az íze, hiszen ahogyan itt is ahány ház annyi szokás ott is.  Mára már sikerült kitapasztalnom a megfelelő ízkombinációt így örömmel tudom megosztani a számunkra tökéletes receptet. Nem csak a…..
Trompipi 2017.01.11 07:05:07
@Parasztlengő az imperialistáknak: Ahogy azt te elkepzeled! :D
Trompipi 2017.01.11 10:01:48
@Oyinboland: ajjaj. Ha allaga, akkor mar sejtem, mirol lesz szo! :D
Petics Kristóf, az aktmodell/énekes csak nem lesz ott az X-Faktor idei élő adásaiban, mert miután volt egy balhéja (valami szórakozóhelyen megütötték, mire ő kétszer arcon vágta a támadót, majd ÖNVÉDELEMBŐL a földön fekvő faszit még verte egy kicsit), a műsor kreatív producere, Schiwert-Takács…..
Trompipi 2016.11.02 13:30:39
@johnny77: Ugy legyen!
Trompipi 2016.11.02 13:32:27
@katalin: Az Eszter az a lany, aki visszasirta magat es anyuka-apuka is beszolt Gaspar Lacinak? Mert ot en is kitennem. Nem birom nezni az arcat, annyira elettelen a szeme, ahogy stiroli a zsurit enekles kozben, a hideg kiraz tole.
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
Ma nincs levél, csak a szomorú valóság(show). Ugyanis elvesztettük a játék ultrageci emberét, a főgonoszok főgonoszát, a Joker tetkós Sauront, akitől Darth Vader, Hannibal Lecter és Jigsaw is csak leckéket vehetne, a Bábjátékost aki olyan tévedhetetlenül kevergette a szálakat, hogy a végén…..
Jó, nem mintha bárki, bármikor is gondolta volna, hogy Ricket csak úgy kinyírják a sorozatból. A baltás ijesztgetés viszont érdekes, mert ugyan azt többször lenyilatkozták, hogy a sorozat szempontjából semmi értelme annak, amit a képregényben még a Kormányzó lépett meg, azaz levágta Rick jobb kezét…..
Azzal kezdünk, hogy az indiai vendégeknek honvágyuk van, legalábbis a szerkesztők szerint. Hogy ezt feledni tudják, az animátoroknak tradicionális indiai táncestet kell prezentálniuk. Az animátorok a feladat felolvasása alatt láthatóan bútolják az információt, Zsolti, aki most bármixer, viszont…..
Trompipi 2016.10.01 19:55:02
@szörnycsi: az angol egy nem tul jol hasznalt valtozata "ugymond" :D. Pidgin Englishnek is hivjak.
www.youtube.com/watch?v=r61-oXLFsiQ
Trompipi 2016.10.01 20:19:20
@szörnycsi: Nem csak, az indiaiaknak is megvan a sajat pidgin Englishe. De nem vagyok nyelvesz, csak valaki, aki nap mint nap hallja :).
Trompipi 2016.10.01 20:25:08
@PeniValdes: el tudom kepzelni. En, mikor eloszor beszeltem az akkor meg nem ferjemmel, nem jottem ra elsore, hogy (broken) angolul beszel :).
  Legalábbis nekünk most hirtelen csak ez az egyetlen racionális magyarázat jutott eszünkbe arra, hogy miután a levélírónk - állítása szerint - arra vár, hogy végre üzembe helyezzék elektromos mérőóráját, az ELMŰ már javában és vígan számláz, méghozzá nem is kis…..
A The Walking Deadet ért leggyakoribb kritikák között ott van az, hogy minek pofáznak annyit, inkább henteljék a zombikat illetve az, hogy úgysem hal meg egy fontos szereplő sem, még csak bajuk sem nagyon lesz meg az, hogy egy rendes gonosz sincs a Kormányzó óta, és eleve, őt is…..
Kapott egy fasza előzetest a Stephen King regénye nyomán készített 11.22.63, amiben a James Franco alakította gimnáziumi tanárember egy időalagúton át visszamegy a múltba, és az életét teszi fel arra, hogy megmentse JFK-t a merénylettől. A múlt azonban nem szereti, ha…..
Roliék mindig szerettek Imréékhez menni: akkor nem abból a hányadék Józsefvárosiból vagy az ijesztő, hangoskodó hordákkal megpakolt Keletiből kellett indulniuk, hanem a szép, modern Déliből. Eleve Budapesten - Zuglót leszámítva - ahol trolibusz közlekedik,…..
         A magyar kormány minden szerződését felmondja a Magyar Telekommal, mivel az, idézem: a véleménye miatt diszkriminált valakit. Konkrétan a rezsim hivatalos Coelhoját.        1. Képzeljük el, ígérem, nem lesz nehéz, hogy Kovács Ákos szerint, a zsidóság a bosszú…..
Trompipi 2015.12.18 10:37:54
@Voznyák Pista: Nem akar politikai szereplove valni. Van olyan, hogy ceges kultura, van olyan, hogy etikai kodex. Vagy csak adja a penzt, es kussoljon? Te a neved (penzed) adnad valakihez (valakinek), akinek a viselkedese, a velemenye nem fer bele az ertekrendedbe?
Trompipi 2015.12.18 11:07:23
@nerángass: Nagyon jol osszefoglaltad!
Fogyik a magyar. Évek óta halljuk, olvassuk, látjuk úton-útfélen - közéleti személyiségek, hírességek, szakemberek nevezik meg a népességfogyást mint ránk leselkedő legnagyobb veszélyt. Mert lehet mélymagyarkodva, bőszen verni a mellkasunkat, hogy vissza Trianont, de minden…..
Trompipi 2015.12.17 14:13:52
@'it's cool to know nothing': Forditsuk ezt meg. A no jo koran szul, tanulast, karriert sutba dobja. A gyerekek kirepulnek, o meg ott all minden nelkul. Now what?
Trompipi 2015.12.17 14:13:56
@Mitya Ivanov: WTF is lapkamalac?
A Hulu vetíti majd a 11.22.63 című Stephen King-adaptációt, amiben James Franco egy jake Epping nevű történelemtanárt alakít, aki véletlenül rábukkan egy időalagútra, amin át 1963-ba tud visszamenni, akkorra, amikor JFK-t lelövik. És ez neki nem tetszik, így nekilát…..
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
Trompipi 2015.03.01 10:36:11
@csicserierika: mindenkivel szemben. Neki minden jar, ra legyen mindenki tekintettel, o erdemli meg a nyeremenyt. Ilyesmikre gondolok.
Trompipi 2015.03.01 10:37:14
@Fu Szekh Li: :D Nem jon be nekem, utana korrigaltam is :D.
Trompipi 2015.03.01 12:11:19
@csicserierika: ha naivsag lenne, nem lehetne belole kierezni a gonoszsagot. En (es ahogy olvasom, tobben is igy vannak ezzel) kifejezetten rosszindulatunak ereztem Edinat. Naivnak (legalabbis ebben a temaban) egyaltalan nem.

@Puncylla: egyetertek veled.
A sorozatban Meep karakterét alakító, mindössze 132 centi magas Ben Woolf éppen az úttesten ment át Hollywoodban, amikor egy mellette elsuhanó autó visszapillantótükre eltalálta a fejét, és olyan súlyos sérüléseket okozott neki, hogy a kórházba szállítás után nem sokkal…..
Trompipi 2015.02.24 09:17:57
A párbaj pont olyan volt, amilyennek vártuk, Fanni sikoltozott és ostobaságokat beszélt, saját bevallása szerint három felest tolt, attól lett a szokásosnál is extrovertáltabb. A hárpinátornak is becézett csajt Laci komoly poénokkal oltotta, a stúdió közönsége néhol sírt a…..
Trompipi 2015.02.23 10:46:43
@mr sistereg: igy igaz
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
Trompipi 2015.02.23 09:25:39
@mobilos perpetuum: szerintem is...
Trompipi 2015.02.23 09:29:39
@egy igazi barom vagy mária: Barmennyire is hihetetlen, ezt a musort sokan nem azert nezik, hogy innen szerezzenek peldakepet maguknak, vagy baratnot. Ez egy szorakoztato musor, ahol arra szavazol, akit - milyen erdekes - a legszorakoztatobbnak/legkevesbe idegesitonek gondolsz.
Trompipi 2015.02.23 09:57:13
@lukacstoncsi: nem tudtam nezni a parbajt es a kis videokban sem lattam ezt, hogy derult ki, hogy "a szauna dolog egy nagy kamu"?
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
Trompipi 2015.02.22 12:51:24
@mobilos perpetuum: roviden szerintem Fanniban van a legtobb potencial.
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
Trompipi 2015.02.21 16:33:25
@Magg.: pooooontosan!
Trompipi 2015.02.21 16:39:18
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Tudsz normalisan is kommunikalni, vagy csak ugy, mint Adinaaa es azonnal a felso C-n kezded?

Na. Ha lehiggadtal: olvasd vissza, mit irtam. Azt irtam, kibeszeltek, par hettel ezelott. Epp erre az esetre gondoltam, amit ide belinkeltel. Ezen kivul en nem lattam, hogy maskor kibeszeltek volna.
Hogy birta-e vagy sem elotte, azt nem fogjuk megtudni, de miert is erdekes? Nem baratkozni mentek be, de sem Dennis, sem Fanni nem bantottak Dorit. Dori volt az, aki szelkakaskent forgolodott az aktualis parbejnyertesek korul.
Trompipi 2015.02.21 16:40:03
@encek: +1
Fokozódik a helyzet, dúl a harc az önző és önzetlen villalakók közt, szaporodnak a beleállásra váró konfliktusok, Edina hiányzik, Dóri köhög, Laci pedig végre kiviheti azt, akit a legjobban rühell. Kiderül, hogy kié lett a jobb videoklip, és hogy mit csinálna Fanni és Dennis,…..
Trompipi 2015.02.20 11:13:50
@Tordafia: egyetertek minden szavaddal
Trompipi 2015.02.20 11:34:54
@Tordafia: senkit nem nez semmibe, es mindenkihez van egy "jo" (nem) szava mindig. Utalkozni, gyulolkodni, mellet verni a semmire, azt nagyon tud. Draga szivszerelme amugy detto.
Ha vegignezzuk, kik estek ki eddig: mindig azok, akik a legjobban tudtak gonoszkodni a tobbiekkel. Most rajta a sor.
Lassan a finisben vagyunk, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy sűrűsödnek a dolgok a villában, azaz itt az újabb kiválasztás. Pedig a lakók, még a DRÁÁÁMAI párbajt emésztik, ahol a két szerelmest éppen csak nem állították ki egy hajó orrába, a Lukács Lacitól kölcsönkért…..
Trompipi 2015.02.18 14:02:01
@Okami: +1
Pontosan igy latom en is.
Robin sosem mondta, hogy Lacikam, legnagyobb spanok vagyunk. Mikor Dori kifejtette, hogy regen elhordtak egymast mindennek, most pedig osszetartanak, akkor is csak nevetett. Nem is ertem, miert mondjak neki neha, hogy ki kellene tartania az allaspontja mellett, szerintem ezt teszi.
Edina irant pedig tuti, hogy semiit (bocs: SHEMMIT) nem erez, ez is a jatek resze. Nagyon tetszik, ahogy szepen felepitette a jatekat. Nalam kiutotte Fannit a "nyeregbul".
Ezzel szemben Dori mindig ahhoz csapodott, aki epp visszajott a parbajrol. Emlekezzunk vissza, ezt csinalta Zsuval, most ugyanezt csinalja Lacival, es o, aki eddig mindig azt hangoztatta, hogy Lacival akar parbajozni, most fosik rarakni.
Trompipi 2015.02.18 14:15:56
@Okami: es en remelem, be is teszi :) Mar csak a jatek kedveert, az aktusra (kozosulesre) nem vagyok kivancsi.
Úgy látszik, hogy egy nagyon komoly két epizódos felvezető kört kapott az ötödik évad második felvonása, mert a múltkori kálvária után, hogy Beth után Tyreese is alulról szagolja az ibolyát, most egy kemény depressziós, komor hangulatú, gyászos részt kaptunk. Daryl, Sasha…..
A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára,…..
Trompipi 2015.02.16 10:50:01
@Bujumburi: Ez hulye. Neki is kell egy bunbak ("utalom is a szaunat ezert") :D.