Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Hónap Ajándéka

77 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is gondolnánk, de a különboző virágfajták, sőt akár a fajták színei is, különböző és sokszor nagyon konkrét jelentést hordoznak. Így mielőtt virágot adnánk vagy küldenénk nem árt utánanézni, hogy az átalunk választott virág milyen jelentéssel bír a…..
Mindig is csodáltad azokat az ajándékkosarakat, amiket az ajándékküldő szolgálatok készítenek? Ez a rövid videó most megmutatja azokat az apró trükköket, amiktől olyan jól mutatnak ezek a kosarak. Így már könnyen otthon is elkészítheted. ..
Sokan nem is gondolják, de szakmai sikereink egyik legfontosabb kulcsa az, hogy milyen kapcsolatban vagyunk partnereinkkel, üzletfeleinkkel.Egy ajánlat elfogadásánál, egy üzlet megkötésénél, még a legracionálisabb üzletemberek is figyelembe veszik azt, hogy mit gondolnak rólunk,…..
Az összes októberi névnap, nehogy elfelejts valakit: 1. Malvin, 2. Petra, 3. Helga, 4. Ferenc, 5. Aurél, 6. Brúnó, Renáta, 7. Amália, 8. Koppány, 9. Dénes, 10. Gedeon, 11. Brigitta, 12. Miksa, 13. Ede, Kálmán, 14. Helén, 15. Teréz, 16. Gál, 17. Hedvig, 18. Lukács, 19. Nándor, 20.…..
Rengeteg különleges termékünk van az ajándékcsomagokban, melyekkel kapcsolatban rendszeresen elhangzik a következő pár mondat: Hmm. Tényleg nagyon finom és izgalmas, de mihez lehet használni?Ezért mostantól a Finom ötletek sorozatban recepteket, felhasználási javaslatokat fogunk…..
A magyar cégek általában évente egyszer, karácsonykor ajándékoznak. Pont emiatt, annak ellenére, hogy sokszor nem keveset költ 1-1 cég az ajándékokra, valószínűleg a karácsonyra küldött ajándék éri el legkevésbé a kívánt eredményt. Mivel a rengeteg hasonló meglepetés…..
Nem feltétlenül kell ahhoz sokat költeni, hogy eredeti és stílusos brandingelt céges ajándékot készítess. Egy kis átgondolás és ötletelés sokszor többet ér, mint a drága rutinból vásárolt ajándékok. Ötletadónak összegyűjtöttünk pár ajándékot repertoárunkból, ár…..
A céges ajándékok talán legnépszerűbb csoportja a logózott ajándékok. Valószínűleg senki sem lepődik meg azon, ha azt mondjuk, ezek közül az ajándékok közül is a logózott toll a legnépszerűbb.Az biztos, hogy praktikus és mindenki használni fogja, de manapság már olyan…..
Az is előfordulhat, hogy nem akarsz ajándékot küldeni, csak egy üdvözlőlapot. Ilyenkor is van néhány fontos szabály, amit érdemes betartani. Természetesen ezek a céges ajándékokra is érvényesek.Mindig minőségi képeslapot küldj: ezzel megmutatod, hogy mennyire értékeled…..
Az egy kis figyelmességgel személyesebbé tett ajándék fontosságáról már beszéltünk korábban.Cégünk élete során számtalan történet bizonyította, hogy egy jól kiválasztott, személyre szóló ajándék sokkal többet és, mint a legdrágább luxuscikk. Partnered érezni…..
Ahhoz, hogy kitaláljuk mi legyen a megfelelő üzleti ajándék akár partnereink, akár alkalmazottaink részére bizony szükségünk van egy kis felkészülésre. Át kell gondoljuk kit szeretnénk megajándékozni, milyen értékben és persze mivel.Ebben lehet segítségünkre az amerikai…..
Most induló sorozatunkkal egyéni vásárlóink mellett üzleti partnereinket is szeretnénk segíteni hasznos ötletekkel, érdekes tényekkel a céges ajándékozással kapcsolatban.Szeretnénk, ha minél többen látnák, azz üzleti ajándék nem csak kötelező pénzköltés, hanem…..
Azt hiszem ma ez lesz az ebéd. Most, hogy kicsit hűvösebb lett megint kívánom a tartalmasabb ételeket is, nem csak a zöldséget és salátákat :)Jöjjenek most az áprilisi fűszer klubos receptek. Most, hogy kicsit hűvösebb lett megint kívánom a tartalmasabb ételeket is, nem csak a…..
Mikor is lenne aktuálisabb tiszteletünket egy postban leróni egyik kedvenc nyári frissítőnk, a fröccs érdemei előtt, ha nem a főszezonja közepén?Az elnevezést állítólag Vörösmartynak köszönhetjük, magáért az italt pedig talán Jedlik Ányosnak a szóda magyar…..
Szereted a jó ötleteket és a kihagyhatatlan ajánlatokat?Szeretsz olyan meglepetést adni, melynek biztos örülnek?Akkor az Ajándékszerdát Neked találták ki!Olyan ajánlatokkal kedveskedünk majd, melyeket nem tudsz visszautasítani.Ötleteinkkel segítünk, hogy ne az utolsó pillanatban…..
Hogy tudd júliusban kiket kell felköszöntened: 1. Annamária, Tihamér, 2. Ottó, 3. Kornélia, Soma, 4. Ulrik, 5. Emese, Sarolta, 6. Csaba, 7. Apollónia, 8. Ellák, 9. Lukrécia, 10. Amália, 11. Lili, Nóra, 12. Dalma, Izabella, 13. Jenő, 14. Örs, Stella, 15. Henrik, Roland, Ronald, 16.…..
Az előző postban már elárultuk a jeges tea készítésének aranyszabályait, most pedig a kedvenc receptünk következik: a málnás jeges tea.1. Két liter forró vízben 4 percig hagyjunk ázni 4 adag fekete teát. Zöld teából is finom, de akkor 5 adaggal számoljunk, és öt percig…..
Ez a nyár már csak ilyen italos-receptes nálunk:)A mai nap is egy gyors italtippel készültünk nektek, a témánk pedig az utóbbi időben méltán népszerű Spritz. A hozzávalók listája nagyon egyszerű: kell hozzá Campari vagy Aperol (ez utóbbi nálunk is egyre ismertebb, az ízük…..
Minden buliban akadnak olyanok, akik autóval jönnek, vagy aznap épp soha többet nem szeretnének inni. :)Ezekre az esetekre ilyenkor nyáron jól jöhet egy fincsi jeges tea recept, amit elkészíthetünk "problémás" vendégeinknek.Valószínűleg minden hozzávaló megtalálható…..
Ezek a spanyol receptek még márciusi fűszer klubunkban szerepeltek, de utána valahogy nem osztottam meg veletek. Gyorsan pótolom ezt a hiányosságot, mert olyan csodafinom dolgokat készítettünk, amiket vétek lenne titokban tartani.Kasztíliai báránycomb (pulykával…..
Magyarázom: egy pontot alapból önkéntesen kiutalok nekik a divatért, egy pedig a kávéért jár. Persze ízlések és pofonok, de akkor is. Elmesélem, hogyan jutottam erre az eredményre. Régebben nem nagyon figyeltem oda tudatosan arra, hogy milyen kávét iszok, össze-vissza, hol…..
Élő fűszernövényt venni, ajándékozni és kapni is klassz dolog. Nem csak azért, mert hasznosak, de egy-egy szép kaspóban nagyon jól is tudnak mutatni a konyhában.Jamie Oliver szerint vannak olyan fűszernövények, amik sokkal jobbak szárítva, mert úgy intenzívebb az ízük, és…..
Itt a nyár, és végre valahára nyílik a bodza, ami szinte minden formájában ellenállhatatlan. A virágból készülhet szörp, lekvár vagy tea, később a bogyóból pedig szintén nagyon finom, szinte fekete, édesen savanykás lekvár, bár kissé macerás elkészíteni, és a bogyó…..
A tea illatú parfümökről már esett szó itt a blogon, ma pedig a gyümölcsös illatú testápolókat vesszük kicsit nagyító alá. Na nem azokra az olcsó, egzotikus néven futó kenceficékre gondolok, amiket bárhol megkaphat az ember, hanem az igazán gyümölcsös finomságokra.Én magam…..
Kis segítség, hogy mindenki eszedbe jusson...1. Tünde, 2. Anita, Kármen, 3. Klotild, 4. Bulcsú, 5. Fatime, 6. Cintia, Norbert, 7. Róbert, 8. Medárd, 9. Félix, 10. Gréta, Margit, 11. Barnabás, 12. Villő, 13. Anett, Antal, 14. Vazul, 15. Jolán, Vid, 16. Jusztin, 17. Alida, Laura, 18.…..