Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrgeez

5 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
7. Ez a luxuslakás gyakorlatilag egy fedett élménypark Contemporary Home Gym by Salt Lake City Interior Designers & Decorators Sorento Design, LLC. Házimozi, bowling, mászófal, miegymás. De a kandalló is akkora, mint egy kisebb lakás. (via: homesoftherich.net)   6. Ennél…..
mrgeez 2014.02.03 15:04:17
@takaba: Kárt okozhat? Konkrétan az egyik legjobb (ingyenes) hirdetési lehetőség. Manapság az, ha egy hirdetés ki tud emelkedni valamilyen módon a tömegből, már nagyon sokat nyer, hidd el!
7. Sűrű tükörgyűjtemény a falon. Plusz lebegő lepkeizék. /képernyőkép/ 6. Seprűk, mint szobadíszek? Vagy van jobb megfejtés? Mindenesetre klassz.  /képernyőkép/   5. Ilyen csúcsíves átjárót nem láttam még…..
mrgeez 2013.09.01 14:20:45
@~dá~: Ráadásul van törött csempe rendesen, biztos a kivágottak között is volt 2 in 1:)
Érdekes még amúgy a szúnyogháló a wc-n:)
Nálunk is bevezették a cafetéria-rendszert. Mivel ilyesmivel még nem találkoztunk, bele is szaladtunk a pofonokba rendesen — én pl. sajátos szokásrendű fogyasztóként a pénz nagy részét szabadidő Erzsébet utalványban (a továbbiakban: szEu) kértem. Igaz, ez tavaly még csak…..
mrgeez 2013.07.17 10:49:50
Számból vetted ki. Kellően frusztrált felindulásomban írtam egy programot, ami végigmegy a kerületeken, és kiszedi az aktuális listából a szegénysorsú szabadidőt. Hát szegényes. Lent a végeredmény.

Személyes ajánlatom az utazási iroda, akikkel elég sok mindent meg lehet beszélni szerencsére...

1. kerület

SZIKLAKÓRHÁZ KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT.
Budapest, Lovas út 4/C

2. kerület

KLEBELSBERG KULTÚRKÚRIA BÜFÉ
Budapest, Templom utca 2-10.
--
MARCZIBÁNYI TÉRI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT BÜFÉ
Budapest, Marczibányi tér 5/A
--
GOURMET FESZTIVÁL
Budapest, Kis Rókus utca 16-20.

3. kerület

BUDAPESTI FESZTIVÁLZENEKAR ALAPÍTVÁNY
Budapest, Polgár utca 8-10. B épület

5. kerület

KAMRA STÚDIÓSZÍNHÁZ
Budapest, Ferenciek tere 4.
--
KATHERIN TRAVEL UTAZÁSI IRODA
Budapest, Sas utca 10-12.
--
KATONA JÓZSEF SZÍNHÁZ
Budapest, Petőfi Sándor utca 6.

6. kerület

HOPP FERENC KELET-ÁZSIAI MŰVÉSZETI MÚZEUM
Budapest, Andrássy út 103.
--
KARINTHY SZÍNHÁZ SZERVEZÉS-PEST
Budapest, Paulay Ede utca 46.
--
KOLIBRI KIEMELKEDŐEN KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT.
Budapest, Jókai tér 10.
--
MAGYAR ÁLLAMI OPERAHÁZ
Budapest, Andrássy út 22.
--
NYUGATI PROMÓCIÓ
Budapest, Nyugati tér
--
BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ
Budapest, Nagymező utca 17-19.

7. kerület

MAGYAR SZÍNHÁZ JEGYPÉNZTÁR
Budapest, Hevesi Sándor tér 4.
--
ÖRKÉNY ISTVÁN SZÍNHÁZ, JEGYPÉNZTÁR
Budapest, Madách Imre tér 6.
--
ÖRKÉNY ISTVÁN SZÍNHÁZ, SZERVEZÉS
Budapest, Madách Imre tér 6.

8. kerület

MAGYAR ÁLLAMI OPERAHÁZ ERKEL SZÍNHÁZ
Budapest, II. János Pál pápa tér 30.
--
ÖRKÉNY SZÍNHÁZ JEGYÉRTÉKESÍTŐ PULT ARÉNA PLAZA
Budapest, Kerepesi út 9.
--
DUMASZÍNHÁZ
Budapest, Corvin sétány 1/B

9. kerület

IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM
Budapest, Üllői út 33-37.
--
LUDWIG MÚZEUM - KORTÁRS MŰVÉSZETI MÚZEUM
Budapest, Komor Marcell utca 1.
--
MAGYAR NEMZETI GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGI SZÍNHÁZ
Budapest, Haller utca 27.
--
MALOMUDVAR SZÍNHÁZI MŰHELY
Budapest, Soroksári út 48-54.

11. kerület

A38
Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

12. kerület

REECO HUNGARY KFT.
Budapest, Győri utca 20.

14. kerület

FRK AUTÓCENTER KFT.
Budapest, Rákos tér 27.

17. kerület

GÓZON GYULA KAMARASZÍNHÁZ
Budapest, XV. utca 23.

21. kerület

HUNGEXPO VÁSÁRTERÜLET
Budapest, Tibor utca 8.

22. kerület

NAGYTÉTÉNYI KASTÉLYMÚZEUM
Budapest, Kastélypark utca 9-11.
--
ÖRKÉNY SZÍNHÁZ JEGYÉRTÉKESÍTŐ PULT CAMPONA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
Budapest, Nagytétényi út 37-43.

23. kerület

Wed Jul 17 09:33:10 CEST 2013
Nem mai darab, de csak most botlottam bele a Psdisasters oldalán. Elgondolkodtató, mint egy borzalmas szóvicc. Na ki jön rá először, hol a bibi? ..
..
mrgeez 2013.02.10 11:57:34
@DavidGumby: Teljesen egyetértek, azzal a különbséggel, hogy az én értelmezésem szerint a főszereplő szintén 'nem létezik', de nem önmaga (mint ahogy én is gondoltam először), hanem (egy) Isten. Ajánlom megnézni a filmet ilyen értelmezésben. A 'mentőöv dobás' így kicsit más értelmezést nyerhet.

Amúgy énis imádom a HH-t, de a vizes megjegyzést sem értem, mert 1 - nem tudna máshogy inni belőle - nem érne el a vízig, 2 - a sós víz dehidrálja az embert, és a bőrön is kellemetlen érzés ha megszárad 3 - jóideig eszméletlen volt és éppen előtte evett - biztos, hogy vágyik az édesvízre/felfrissülésre. De szerintem te is tapasztaltad ezek valamelyikét már tengerparton nyaralva...

A szigetnek egyébként lehet egy értelmezése a halál - nézzétek meg a sziget alakját, amikor éjjel mutatják - ahonnan végül visszatérnek.
Budapest Ma ingyenes a tömegközlekedés Budapesten! (bkk) Megmenekül Budapest ékkövének pusztuló szárnya (portfolio) A világ 15 legszebb operaháza - naná, hogy köztük van a miénk is! (flavorvire) Világítótornyok a Dunán (dunai szigetek) NKE Sportközpont az Orczy-kertnél:…..
"Ilyen is csak a városban történhet meg: A képen látható úr egy csörlős emelő és egy távirányító segítségével engedi le második emeleti lakása teraszáról a kis gurigurit. Végre el kaptam a pillanatot." - írta Zsuzsi, akinek ezúton is nagy köszönet a képért, annyira…..
mrgeez 2012.11.26 12:24:11
@Rézfánfütyülő fűzangyal: Én kérek elnézést, de nem egy tökéletes bűntényt akartam leírni - azt hiszem itt elég egyértelmű lenne a tettes - erre talán a smiley is utalhat.
Más: Mondjuk, ha abból személyes tapasztalatból indulok ki, hogy bármelyik lakóközösség kb. 10%-a általában őrült (+'mi van, ha a szél az erkélyemre fújja, és betöri az ablakot / kárt tesz az erkélyben'), átgondolnám a dolgot. Lehet tehát porszem a gépezetben, de az ötlet még mindig nagyon jó.
A ma esti műsor az egyik kedvencem. Igaz, nem szerepelek benne, az is lehet, hogy éppen azért. Papp Tibi és Omm elég szórakoztatóan hasonlítanak össze egy hibrid Audit egy hibrid Lexussal, ritka igényes munka, különös tekintettel Pista disdasára, melyet a felesége varrt, de annyira…..
" A csodás fák árasztják a Fa-elemet, tavasz és nyár szikrázó Tűz-elemet gerjeszt, a Tisza-part ősi csendje sugározza a Föld-elemet, mindezen energiák létrehozzák a spiritualitás Fém-elemét, melyet a vízpart lágy csobbanásának Víz-eleme teremti meg, a tökéletes létezést."…..
Szerintünk egy álruhás TEK-es. Civilként elbújt a nép közé.  ..
Aligha akad autós Magyarországon, aki ne panaszkodna a magas üzemanyagárak miatt. A kérdés csak az: valójában mekkora is a drágaság a fránya tényeket figyelembe véve? Minden héten több-kevesebb aggodalommal figyeli az ember az üzemanyagárak változásáról szóló híreket,…..
mrgeez 2012.08.19 11:16:19
@Barnebyte: Tényleg túl lassan sétálunk, ugyanis 5 óra alatt 100km-t legfeljebb biciklivel lehet megtenni, sétálva legalább 20 óra lenne mindez.
Subba Óvatosan 2012.02.28 14:00:01
mrgeez 2012.02.28 14:27:03
@Pudva: Ez egy automata kütyü, amit a szélvédőre téve folyamatosan rögzíti az elmúlt fél - egy óra eseményeit, amíg le nem állítod. Pont a balesetek rögzítésekor hasznos (bizonyítandó, hogy melyik fél volt a hibás).
Oroszországban az ottani vezetési stílus miatt az utóbbi időben nagyon népszerű lett a cucc. A siteok általában innen (is) veszik ezeket a videókat: vk.com/stop_ne_goni kattintsatok a videók alatti linkekre a megnézésükhöz.
“Az még elmegy valahogy, hogy az ingatlanos szerint a bérleti jog helyezkedik el a 10. emeleten és hogy az, hogy „infrastruktúra” azt jelenti: jó kilátás és elrendezés…de azt, hogy Szegeden összesen 3 darab tömegközlekedési eszköz van, már erősen cáfolomJ És akkor még nem…..
mrgeez 2012.02.09 11:08:41
@Aranylab6: A kedvencem, pl ez: ingatlan.com/5611083 ahol DRYWITh -nak írják, bírom, amikor valaki azt hiszi, hogy le tud írni egy idegen szót hallás alapján.
Amúgy köszönöm, hogy két javaslatom is bekerült a lecsóba!
“Nagypolgári” panel (tipp: hatja) Elölről villa, hátulról vár, a pincében meg a görög tengerpart (Advertigo Net/pwiking) A kályhacső mellett alighanem a kormot takarták el, de nagyon jópofa megoldás Vajon ennek az ingatlanosnak miért nem csak a feje van a képen? Kínai…..
“Közelben találjuk az Iparművészeti múzeumot, Hadtörténeti múzeumot, a Pince és a Bárka színházat, Zwack Unikum múzeumot és rengetek éttermet, bárt” (a szexbolt miatt már volt, de nem hagyhattam ki)“Csodás itt a panoráma, Nem kell köré keret, ráma,…..
 Nem tudom mennyire jó hely Csömör, de az mindenképp szimpatikus, hogy igen nagy a civil aktivitása! Legalábbis itt az Urbanistán igen sokat szerepel a település, és szinte mindig valamilyen olvasói levél kapcsán. Ezúttal egy neve elhallgatását kérő olvasónk írt…..
Igen ritkán fordul elő, hogy a NER végsőkig lojális szavazógépei kormánypárti frakciói belekötnek Orbán Viktor elhatározásába. Néha van egy színjáték, amelyben a miniszterelnök kifejti, hogy felvetése mindössze egy javaslat, amiről az OGY képviselői hivatottak dönteni, vagy…..
Nekem ma sikerült belefutnom a Google panorámaképeket rögzítő autójába az Izabella-Jósika utca sarkán, egy taxiban ülve. Azt tudom, hogy a VII. kerületben, a belvárosi részeken már jártak. Minden jel szerint most a 8. kerület van terítéken.Ezek szerint a Google Maps utcanézetein…..
Megkímélt autó, jó motor, kb. 60k mérföld, csak egyszer lett tetőre téve! ..
Zoli biztosan nem fogja kifizetni azokat a parkolási bírságokat, amiket a saját garázsa előtt állva gyűjtött össze. Sajnálatos módon egyikről sem kapott mikuláscsomagos értesítést, bizonyára a környezet védelme lehetett a szempont:Tisztelt Ügyfélszolgálat! A mai napon…..
Úgy tűnik, az emberek humorérzéke nem ismer határokat. Egy "mókamester" tavaly az üllői vasútállomásról rendszeresen a ferihegyi 31-es pályákra leszállni készülő gépekre irányított lézeres tollal világított bele a pilóták szemébe, egészen addig, amíg tetten nem…..
mrgeez 2011.09.20 09:07:37
@TuskóHopkins: Én is épp ezt akartam írni. Gondolom valamelyik szerencsés ingatlantulajdonosnak épp ebben a vonalban van háza (a multkor is kiderült, hogy a cserepek közül világított valamelyik idiótája), és a zaj miatt 'bosszúból' lő. Már csak egy olyan állványra kell rárakni, ami visszintesen rögzített, onnantól csak függőlegesen kell célozgatnia. Egy munkanélküli pár nap alatt begyakorolja a mutatványt úgy, hogy az veszélyes legyen.