Regisztráció Blogot indítok
Adatok
idegyere

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyszín a Kalinyingrádi terület, Oroszország exlávéja a Baltikumon. Egy sokáig poroszok lakta föld, ami a második világháborút követő leosztásban a Szovjetunió része lett, de leginkább orosz. A háborút kis számban túlélő németeket a sztálini vezetés pillanatok alatt…..
idegyere 2015.02.14 22:15:38
@peeter: @It's ME!:
Akinek volt valaha is bármilyen járműve orosz gumival ellátva az tudja: defekt nem akadály, alig észrevehetően változnak a menettulajdonságok.
Jelen esetben mondjuk ez nem tudom mennyire játszhat, ezek mégis csak tüzérségi vontatók, nem pehelysúlyú kategória...
  Egy Vel Satis mellett ácsorogtunk a Weltautónál, mustrálgatva a használttesztre felkínált gépeket, amikor kicsúszott a számon, én bizony nem mernék beleugrani egy kétszázezret futott dCi-be. Winkler persze azonnal lecsapott: milyen autót is vettem a közelmúltban? Jogos,…..
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
A biztonságos motorozás életet menthet. A felelőtlen száguldozás nem új keletű probléma, úgy tűnik, már negyven évvel ezelőtt is gondot okoztak a nyelező suhancok. Ez az angol baleset-megelőzési kisfilm ugyan elavult már, hisz az irányjelző és visszapillantó tükör manapság…..
Olyan kegyben volt szerencsém a múlt héten, hogy el tudtam menni négy nap szabira a családdal. Keddtől vasárnapig jól kipihenem magam, gondoltam. Persze a tervekhez képest a valóság szokás szerint másként alakult. A változatosság kedvéért most nem négykerekűről fognak olvasni, hanem egy olyan…..
oMm szemével Power week II. rész 2008.02.11 19:24:00
Technické Muzeum Tatra Csodálatos világ. A léghűtés Paradise City-je. Elöl rögtön az első, a Präsident, majd egy láthatóan használt (mily nagy öröm ilyet látni) T700-as, az utolsó sorozatban gyártott Tatra személyautó. Érdekessége, hogy az orra Integra Type-R jegyeket mutat,…..
...eladhatsz nővel. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/prokee/barhol_barmikor_barmit_eladhat_1/feed", "width":"500", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
idegyere 2010.01.13 20:24:50
@prokee: Azért én a piros zapo mellett álló csajt biztos nem zavartam volna el. Akkor meg úgyis csak az számított, hogy kocsid legyen.
Most hogy "jóvilág" van az számít, hogy hány milliós a gép.