Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grafithuszar

0 bejegyzést írt és 643 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A főzős műsorok között nagyon kevés az olyan, aminek rendszeres nézője, olyan pedig még kevesebb van, aminek a rajongója is leszek. A kört ha tovább akarnám szűkíteni akkor azt is mondhatnám, hogy ezek a kritériumok nagyon ritkán húzhatók rá magyar produkciókra, de persze…..
Grafithuszar 2014.10.05 11:02:30
@anyuli: Azon én is jót röhögtem, ahogy Rozina előadta magát, hogy "tuti hogy én nyerek, én vagyok a jobb" Aztán amikor mondták hogy Kálmán, akkor teljesen kibukott. Tamás odament volna megölelni őt, de őt is csak ellökte magától.

Tény hogy lehetett volna jobb a műsor de szerintem összességében elég jó lett. Mondom ezt úgy, hogy én gyakorlatilag csak a F1-et nézek tévében, de ezt a műsort rendszeresen néztem, vagy hanem tudtam akkor felvettem.

A zsűri a végére azért belejött, Fürdős Zé kicsit modoros, de még nem annyira hogy idegesítsen, Pierre lehetne aktívabb, egy másik cikkben azt írták, hogy lehet hogy csak meg van illetődve, mert egyébként aki ismeri őt, iszonyatosan nagy dumásnak tartja.

Akit viszont kiemelnék az a séf, Bernáth József. Megvolt a kiállása, a szaktudása, és a TV-n sem érezte kényelmetlenül magát. Olyan ember volt, aki tényleg hitelesen tudta a szerepét csinálni. Kicsit utánaolvastam, és tényleg minden elismerésem neki. Miután Magyarországon már kitanulta a szakmát, utána kiment Franciaországba, úgy hogy az autóban tanulta a számokat franciául, hogy legalább azt értse. Persze egy utolsó senki volt kint, 2 szinttel a mosogató fiú alatt, de azt elérte hogy a személyzetnek ő főzhessen, ami bejött, mert szépen lassan felküzdötte magát.
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
Grafithuszar 2014.08.17 18:41:54
2014 július 14-én, hétfőn a BKK lakossági fórumot tartott az 1-es villamosról. Az alábbiakat sikerült rögzíteni, a rettenetes nyugdíjasok performanszait nem számítva. Térkép 2014 áprilisából (forrás: BKK) 1. Az új CAF villamosok, amelyek 35 és 56 méteresek lesznek (külső…..
Ez a legnagyobb kérdése a 24: Live Another Day cím 12 részes miniévadnak, amiben a 24 című kultikus akciósorozat sztárja, a sav-, atom- és kínzásálló szuperügynök visszatér, hogy megint megakadályozzon egy világégést. A választ egyelőre nem tudom, de az tuti, hogy az első…..
Decemberben írtuk meg, hogy március 14-én lesz az amerikai bemutató. Sajnos csak néhány részt láttam belőle, de nekem úgy tűnik, egész sok színészt sikerül visszahozni. Ezt a filmet is Rob Thomas készíti, a pénzt tavaly dobták össze a Kickstarteren. Na és szóval azért vagyok…..
De vajon ez volt-e a legjobb is? A Variety szerint 9,2 millióan látták a BBC-n a harmadik évad első részét. Az első évad első részét még csak 7,1 millióan, a második évad első részét pedig 8,8 millióan, szóval ez elég jó eredmény. Viszont ennél is többen (9,78 millióan)…..
Grafithuszar 2014.01.03 18:42:05
@Démétér: Most néztem meg a 3x02 trailert.. hááát lehet hogy igazad lesz...nem örülnék, hogyha ezt a vígjáték vonalat erőltetnék
Belsőség Heti merítés 2013.11.03 08:56:16
Egy igazi autó kalaposoknak:) A kasztni valahogy szerintem kompromisszumok szüleménye, mintha egy eredi terv után azt mondták volna a tervezők, jó, jó, de magas az orra, vegyük alacsonyabbra, de mit csináljunk a műszerfallal, akkor az alacsonyabbra kerül. De mar nincs több idő…..
Elindult hentelős tinihorror 9. évadja, ami már nem is tini – a tinik pl. már le se tojják a Teen Choice Awards-on –, de még mindig eléggé hentelős, szerencsére. Apropó, mutatnék valamit, hátha van, aki még nem látta: ez a legjobb SN fanmade videó evör! Na de visszatérve,…..
Subba Bezzeg Svájcban! 2013.10.07 10:25:42
Ott olyan jól megy mindenkinek, hogy ilyen szinten szórják a pénzt: Ezzel a 37 millió forintot érő rakománnyal meg azért tüntettek, hogy minden 18 éven felüli svájci állampolgárnak alanyi jogon járjon havi 2500 frank, azaz cirka 600 ezer forint.  Aki viszont ennél is…..
Grafithuszar 2013.10.07 18:01:41
@Minyimányi Monyó: "Ha összevetnék,hogy nem kellene annyit bűnüldözésre költeni"

Nyílván, hisz van pénzem a fűtés/víz/villanyra, meg a kajára akkor már semmi más nem kell (se autó se plazma tv...)

"az 50% fogyasztási adó alapján az fizet többet,aki többet tud vásárolni"
Mekkora ötlet!!! Ez már egyszer ráadásul be is jött, mert olvastam egy Münchausen nevű srácról aki saját magát ki tudta húzni a mocsárból.

"mindehhez hozzátennék az egészségügy kisebb leterheltségét"
És mégis ki fizetné a tb járulékot ha senki se dolgozik? Ja persze, hülye vagyok majd az állam a semmiből.

"megpörgetné az egész Unió gazdaságát az alanyi jogon járó jövedelem"
Ha senki sem dolgozik akkor az mégis hogy pörgetné a gazdaságot???
A nagy trafikmutyerátor péntekre szabadnapot kapott, így Doktor Ötkernek jutott a megtiszteltetés, hogy beleszellenthesse az éterbe a legfrissebb fideszes agymenést: kötelezni kell a bankokat, hogy adjanak havonta ingyen két ATM készpénzfelvételt. Óriási ötlet, főleg azután, hogy a…..
Grafithuszar 2013.09.09 16:54:15
@Hakapeszi Miki: Mert a magyarok nagy része pénzügyi analfabéta. Bemegy az ótépébe, mert hát ugye más bank nem is létezik, vagy ha mégis, az ugye nem állami bank, tehát nem lehet benne bízni. Nem zavarja hogy 1995 óta havi 5000 forintot fizet számlavezetési díjként és, hogy már az otp-nél is lehetne tizedannyiért számlát vezetni. Kártyát nem használ, ha pénz kell akkor bemegy személyesen a bankba és kiveszi a pénzt (az ügyintéző persze mindig mondja, hogy ATM-ből olcsóbb, de ő nem bízik az ilyen "masinériákban")

Katasztrófa....
Grafithuszar 2013.09.09 19:01:42
@portis: "de a kp. sem kerül semmibe." De. ponthogy igen, csak közvetve fizeted meg.

"Törzsvásárlói kártyát elvből nem használok szerintem konzumidiótáknak való"
Törzsvásárlói kártya az nem hitelkártya. A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz.

És még mindig ott van szerintem a legnagyobb érv, hogy a bankban levő pénz, ha lekötöd/befekteted akkor kamatozik. A párna alatt meg csak veszít az értékéből.
Grafithuszar 2013.09.09 21:24:10
@portis: "Persze ha kölcsönadom akkor kamatozik, de kamatozik akkor is ha a szomszédomnak adom kölcsön, vagy a vállalkozásomnak. "

Ugye ezt most nem mondod komolyan? Szerinted egy bankban lekötött pénz ugyanannyi kockázattal jár mint a szomszédnak kölcsön adni?

Akkor tulajdonképpen kijelenthetjük hogy semmi szükség a bankokra? Elvégre az egyetlen funkciójuk, hogy vezetik a számládat, meg bankkártyát csinálnak, és persze ezért jól lehúznak? Mindenki használjon készpénzt, a bankokat meg tiltsuk be?

Akkor halkan megkérdem, szerinted ki fog új pénzt teremteni?
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Grafithuszar 2013.09.08 10:57:27
ABAP külföldön New car 2013.06.02 12:27:26
A hosszú hétvége alatt otthon voltunk és átvettük az új gépjárművet. Ez csütörtökön volt, aztán sajnos már szombaton jönnünk is kellett haza, mert Andrea ma dolgozott. A kocsi nagyon szép, nagyon jó, mindenkinek tetszett, úgyhogy mi is nagyon örültünk neki. Tényleg sokkal…..
Azzal, hogy az Alaptörvény negyedik módosítása tulajdonképpen alkotmányos erőre emelte, egyértelművé vált, a hallgatói szerződés biztos sarokpontként funkcionál majd a közeljövő felsőoktatási koncepcióiban. De vajon meghozhatja-e a várt eredményeket a rengeteg politikai…..
Grafithuszar 2013.03.21 12:59:46
@dr Kangörény: Igen, tényleg szabadon mozoghatunk, mint ahogy szabadon eldöntheted, hogy akarsz-e a magyar felsőoktatásban tanulni. Ha neked nem felel meg, (és ezt most abszolút nem ironikusan mondom) akkor szabadon elmehetsz egy németországi egyetemre, csak rajtad múlik.

Nem igazán értem, hogy mi a baj ezzel a szerződéssel. Nekem a munkáltatóm fizeti a tandíjamat, de nem a két szép szememért, hanem még pluszba annyi évért amennyit kifizetett le kell dolgoznom nála, és ez teljesen rendben is van így.

Azt sem értem, hogy egyesek miért írják azt, hogy az állam biztosítson munkát. Mégis hogy? Mindenkit vegyenek fel alanyi jogon az államigazgatásba? Marha jó lesz ha majd az adómból több millió aktatologatót eltartunk... Az várható el az államtól, hogy felelős gazdaságpolitikát folytasson, aminek köszönhetően álláslehetőség nyílnak a _cégeknél_, és nem pedig az állam ad közvetlen állást.
Grafithuszar 2013.03.21 15:48:05
@biobender: Ha én mondok fel akkor vissza kell fizetni a kifizetett tandíjat. Ha ő mond fel nekem akkor nem kell visszafizetni. Egyébként most is munkát ad, és nyilván nem bölcsésznek képeznek, hanem olyan szakon tanulok ami a jelenlegi munkakör betöltéséhez is hasznos, illetve későbbiekben máshoz is kell.

Egyébként nem kell félteni a munkáltatót, nem hülye. Nyilván azért fizeti ezt, mert akkor fizetésemelés nélkül rám tud tenni még plusz munkát is a későbbiekben.
Grafithuszar 2013.03.21 15:53:57
@windex: 100%-ban egyetértünk (és igen, valóban kicsit túloztam a kommentben :) de a lényeget te is jól megfogtad)
…és kilátszik a fél popsija. Elnézést a kissé alpári kezdésért, de a legismertebb virtuális szexbomba kalandjainak újraindítására olyan ellentmondásos érzelmekkel vártak a rajongók, mint pattanásos tinisrác Lady Gaga homevideójának letöltődésére. Volt itt mindenféle…..
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
A hetiBeton stáb nem először fut bele abba,  hogy az autóskultúra hangadói tanúbizonyságát adják annak, hogy fogalmuk sincs mi az, ami történik a városban, és hogy ezeket a bizonyos történéseket milyen folyamatok is mozgatják. Ez a tájékozatlanság pedig, párosulva egy…..
Belsőség Heti merítés 2012.11.11 16:55:39
Életem nagy projektje Megálltunk a kereskedés előtt és én kissé gyámoltalanul várakoztam az udvar hidegében, amíg a haverom kigurult ezzel az orosz szerkezettel. A szívató magas alapjáratán forogva vidáman csilingelt a laza vezérműlánc és a mélyen barázdált kormorán téli…..
Subba Subba Sport: 360 Forma 1 2012.11.03 14:16:02
http://mashable.com/2012/11/01/f1-360-degree-video/ ezer bocs.. ..
A tegnapi nap folyamán a Slashgear jóvoltából napvilágot látott egy két nappal ezelőtti, az Ekoparty bizonsági konferencián készült lent látható felvétel, amin egy Samsung Galaxy S III típusú készüléken hajtanak végre factory resetet úgy, hogy a telefon stock böngészőjével…..