Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomfix4

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
tomfix4 2016.03.22 21:50:01
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
A Morning Show-ban ekézte keményen Sebestyén Balázs a köztévét, írja a Blikk. A műsorvezető nem először ment neki az MTVA-nak a minőségtelen híradók és más nyilvánvaló színvonaltalanság miatt, de most például a Kulka János által is említett tiltólistáról is elmondta, hogy szerinte hogyan lehet rá…..
tomfix4 2016.02.10 11:09:12
@Mostanában: nem teljesen értem,mivel nagyrészt fideszes dolgok mennek rajta.
Az RTL egyik ékköve a Szulejmán című, történelminek csak nagy jóindulattal nevezhető sorozat, aminek rajongói annak idején, amikor vagy két hónapon át szünetelt a sorozat, készek voltak tüntetni az RTL székháza előtt. A Facebookon 120 ezres rajongótáborral bíró török sorozat kapott tavaly egy…..
Egyelőre csak egy kép, aminek hangsúlyozottan SEMMI KÖZE a Nagy Dologhoz, amiről csak az ugrás után számolunk be, mert csak, azért. Naszóval. A tegnap felvett, és a téli szünet előtti utolsó epizódban, ami majd december 17-én kerül adásba, ledől az utolsó fal is azután,…..
Vasútüzemi gyorstalpaló túl magasra jutott vezetőknek Megkérdeztünk egy középiskolást, mit szól a MÁV-Start vezérigazgatójának ahhoz a kinyilatkoztatásához, melyben 10%-os teljesítménycsökkentés mellett érvelt az általa irányított vállalatnál. A válasza ennyi volt:…..
Mostanában a Telekom kapta az osztást heti rendszerességgel, de a Telenornál sem móka és kacagás az élet. Mondjuk az, hogy egyszer rosszul számláznak, még oké, bárki hibázhat, de azért az talán túlzás, hogy az ügyfélszolgálaton egy bizottság üljön össze a megoldás…..
tomfix4 2015.08.18 16:50:12
@ColT: simán lehet. elárulom, nekem néha az 1gb is kevés.
A műbőr a pénztárcánk, a valódi bőr meg a lábunk barátja, de az ember azzal barátkozik, akivel tud. A kérdés az, hogy elég-e egy fröccsöntött cipőre ráírni, hogy műbőr, és máris csak a disznóetetés 5 percét vagy a pocsolyában ugrálás pillanatait kell tudni kibírni…..
Eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy részletes, hatperces beszámolót adott arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország minősítésén…..
comment:com Keserédes celebélet 2013.09.17 12:30:00
A TV2 új napi sorozata bemutatja, hogyan is élnek a saját kis holdudvarában nevelkedett celebek, na meg az RTL klubtól idekullogó Győzike. Az hagyján, hogy művi az egész, de már a címadásnál kezdődik a parasztvakítás, ugyanis a műsorban szereplő emberek élete annyira édes, mint…..
tomfix4 2013.09.17 13:14:55
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
Eszter azonosíthatatlan úszó tárgyat talált a grapefruitos Hohes Céjében. Szerencsénkre több jó minőségű képen megörökítette. Meg ha már így felmerült, tudja valaki, hogy ki volt a béltisztítás istene? Íme levelem a Sió-Eckes Kft-nak, képekkel érzékeltetve azt a…..
Miközben a Homár az Impulser-Trade Kft. ügyvédjével levelezik olyanokról, hogy például a februári levél keletkezésének idején létezett-e az idén júniusban alapított Impulser International AG Magyarországi Fióktelepe, elsikkadt egy másik levél, ami szintén nem történhetett meg…..
Sándor olcsóbban szerette volna megúszni a telefon vásárlást, ezért a netről rendelte meg új készülékét. Sajnos - ahogy az az ilyen esetekben gyakran előfordul -, a telefonhoz nem minden tartozék érkezett meg, és az ígért két éves garanciát sem tudja érvényesíteni a naiv…..
Bónusz Brigád Dal (by Kátai Tamás) by bonuszbrigad ..
tomfix4 2011.09.03 21:53:18
Legyen köztársaság és ne legyen kiadatási egyezménye hazánkkal, ezek az egykori miniszterelnök alapvető elvárásai. A sajóbábonyi egészségnapon hirdetett programot a volt miniszterelnök. „Aszere he-ha…” – jegyezte meg vérpezsdítő beszédében a Las…..
tomfix4 2011.05.09 21:32:01
Akármennyit is nézzük, Alekosz gobelinportréjában nem találunk hibát, egyszóval kimondhatjuk: az (eddig) ismeretlen művész ezzel az alkotásával végleg behímezte magát a celebiparba.Ezért is különösen érthetetlen, hogy Színyei Edit munkája miért nem kelt elsőre a vaterán, de…..
A kezeddel takard le a bal szemedet és koncentrálj a képen látható fekete + jelre. A mozgásban lévő fekete kör egy idő után eltűnik, ahogy áthalad a "vakfoltodon". Ha nem sikerül, próbálj meg közelebb hajolni a monitorodhoz (kb. 20-30 cm). attyaeg.blogja.net..
A Fidesz kormányra kerülése után már rögtön pontosított: 10 év alatt teremtünk egymillió munkahelyet. Tehát a 2011-es penzum 100 ezer állás teremtése lenne. No, de ezt, hogyan fogja megcsinálni a Fidesz? Elöljáróban annyit hadd mondjak el, hogy ügyes. Ahogy Rodolfo mondaná, csak…..
Ezt megkönnyeztem. Hoppácsak, a beküldő nevét kihagytam a posztból, ejnye. Meg6ónak köszönjük a találatot. ..
tomfix4 2010.12.18 09:13:43
Hütte Havazik a Mátrában 2010.11.25 06:00:00
"Szerda délután 4 órától több hullámban érkeznek a hózáporok 600 méteres magasság fölött a Mátrában. Még a talaj nem fagyott át teljesen így egyelőre csak vékony hólepel fedi a tájat. Várhatóan 5-10 cm hó lesz a hétvégén a Mátrában, ami még a sípályák…..
A Kisvárdai gyermek osztályról szeretnék írni!Kisfiamat fulladással utalta be a házi orvosunk.A gyerekosztályon felvették és rögtön a röntgenbe küldtek minket.Az eredménnyel irány az osztály.Ez még a nap folyamán megismétlődött kétszer!  Következett a steroidos kezelés…..
„Miért van az, hogy ha egy pasival barátsággá redukálod a korábbi kapcsolatod, az stand by állapotban marad?” – tisztességtelen ajánlatot kap egy lány, és nem tud mit csinálni vele. Kicsit megmozgatja ugyan a fantáziáját a piszkos gondolat, egyszerre vonzza és…..
tomfix4 2010.10.26 15:27:20