Regisztráció Blogot indítok
Adatok
félhold

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Helena Bonham Carter Helena a legüdítőbb jelenség a vörös szőnyeges rendvezvényeken. Ezúttal azonban önmagához képest egy egészen egyszerű fekete-fehér összeállításban jelent meg. A haja azért mókás és a gyöngysor is olyan, mintha csak tréfálna vele.   2. Natalie…..
Lady Gaga ezúttal az amFAR (AIDS-ellen küzdő alapítvány) által rendezett gálára felejtett el felöltözni... legalábbis szerintem egy bugyi, egy melltartó és egy kiskabát nem megfelelő öltözet, ha már egy estélyre hivatalos az ember. És természetesen néhány gyöngyszem, és…..
Carter Smith képei. ..
félhold 2010.02.07 15:36:20
@cicómicó: Szerintem sem mostaniak. De majd megtudjuk.

Pont jól jöttek ezek az aranyos képek, egy kicsit fázok idebenn:D
El tudjátok képzelni Christina Aguilera-t smink nélkül? Vagy legalábbis vérvörös száj és erősen kifestett szem nélkül? Mostanában forgatja első filmjét, melyben tőle szokatlanul natúr sminkkel látható és aranyszőke hajjal (nagy valószínűséggel parókával). Alig lehet…..
   A Style Rookie néven futó, zsenge korú divatblogger, Tavi Gevison nevét biztosan sokan ismeritek. Az alig 13 éves kislány hatalmas "karriert" futott be az elmúlt egy-két évben. A tervezők rendszeresen küldözgetnek neki ajándékokat, exkluzív partikra,…..
félhold 2010.01.30 19:31:29
@Brüsszeli csipke:
Ha jól emlékszem, akkor ez kék lenne, nem ősz.. Viszont ősznek néz ki, a kislány meg vagy 60-nak.

Amikor én is 13 voltam, emlékszem, kék hajat meg rikító rózsaszínt akartam:-D. Még jó, hogy nekem van anyám (neki is van???) , aki nem engedte.
Csecsebecse Ikon of the day: Kelis 2010.01.30 01:36:34
Valaki igazán felvilágosíthatta volna, hogy ha meghívják valami rendezvényre, nem kell MINDEN különleges holmiját egyszerre felvenni... A végeredmény igazi borzadály.1/10..
modellek: Marlon Teixeira, Clint Mauro, Irina Shayk, Tomas Skoloudik, Tamiris Souza Freitas fotós: Matthew ScrivensA fotók készítői látszólag nem arra törekedtek, hogy különleges kampányt készítsenek... ..
New York metróhálózatának térképe díszíti ezt a kis selyemruhát. Sajnos, ennek a ruhának a magyar változata sokkal kevésbé lenne színes... ..
félhold 2010.01.30 12:18:44
Az Acne 2010-es tavaszi cipő-kollekciójában találtam rá néhány lábbelire, melyek nem egy, hanem három tűsarokkal is rendelkeznek. Ez vajon megkönnyíti a járást ilyen magasságokban?Jobban szemügyre véve azonban a harmadik sarok mintha rövidebb lenne, azaz az csak díszítő elem…..
félhold 2010.01.29 19:27:26
Aki eddig azzal vádolta a Valentino Divatházat, hogy unalmasak a kollekciói, elég volt a masnikból, fodrokból, a légies könnyedségű ruhákból az most fellélegezhet. Maria Grazia Chiuri és Pier Paolo Piccioli szakítottak a hagyományokkal és olyan Haute Couture kollekciót dobtak…..
félhold 2010.01.29 19:17:55
Ezek itt Kanye West kezei, melyeket Párizsban fotózott le Olivier Zahm. Borzasztó ízléstelen és hivalkodó. Remélhetőleg, most már mindenkinek van elképzelése Kanye anyagi helyzetéről... mert más célt nem igazán látok emögött. ..
félhold 2010.01.29 19:13:19
@dzsuli: Igazából nem Allah szemei [;-)ne légy tudatlan külföldi ;-) ] ,mert Allahot tilos ábrázolni.

Aki ennyire hivalkodóan akar felöltözni, azon meg a szemmel verés elleni amulett sem segíthet..
Kanye West csaja, Amber Rose ismét megmutatta, hogyan kell pornósztárokat megszégyenítően közönségesen felöltözni.Emlékeztek még a kígyónős ruhára? Na, ez ha lehet, még bénább. Ez nem polgárpukkasztás. Ez pusztán szánalmas, kétségbeesett próbálkozás, hogy valaki…..
Nemes egyszerűség, semmi csicsa... válogatás Jimmy Choo cipellőkből a teljesen lapos balerináktól a 15 centis tűsarkú szandálokig: ..
Szinte meg sem lehet különböztetni a nővérétől. Gyönyörű lány, gyönyörű képek... ..
modellek: Hannah Holman, Frida Gustavsson fotós: Mario Sorrenti ..
A Blumarine 2010-es tavaszi/nyári kollekcióját egy Victoria's Secret angyalka - Doutzen Kroes - fogja népszerűsíteni.Nem túl izgalmas kampány... vagyis inkább piszok unalmas. ..
félhold 2010.01.23 10:42:17
              Mary Kasurinen fejéből pattant ki az ötlet, aminek ez lett az eredménye.Az "én kicsi lady gagám". Nagyon mókás :)..
félhold 2010.01.23 10:39:38
Lemosható tetoválások a Chaneltől - szerintem ez minden luxus teteje; méghozzá azért, mert 75 dollárt (14 000 Ft-ot) kifizetni valamiért, amit felragasztasz, aztán néhány nap/hét után lekopik, tényleg csak kevesen engedhetnek meg maguknak. Ha legalább hidratálna, vagy…..
Újabb képek Madonnáról a Dolce&Gabbana tavaszi/nyári kampányából... Korábban már láttuk Madonnát itt és itt. ..
A Prada tavaszi/nyári kampányának Rasa Zukauskaite az arca - kiszőkített szemöldökkel, porcelán-szerű bőrrel, és valószínűtlen narancssárgás-pirosas rúzzsal. A fotókat Steven Meisel készítette.A kollekció darabjai egytől-egyig ismerősek, hiszen láttuk már őket a milánói…..
félhold 2010.01.20 20:37:28
@katarocks: Én is pont azt akartam írni, hogy olyan animációsak a képek.
A modell sem tűnik élőnek, meg a ruhák sem anyagszerűek, főleg a 2. képen, és a 10.képen.
Ezek a bugyiméretű nacik pont jók lennének alvós nacinak:-D
A nagyobb méretű táskák jöhetnek..:-)
A spanyol Women'Secret tavaszi kollekcióját a 19 éves Laura Blokhina-n tekinthetjük meg. ..
A spanyol Vogue közöl le februári számában egy kissé régies hangulatú fotósorozatot Kylie Minogue-ról. ..
Jessica Stam a kínai Elle februári számának címlaplánya. A fotós Mei Yuan Gui. Jessicát én nagyon csípem, nagyon érdekes és szép arca van... ..
Kicsit elfáradtam, de még nagyon sok kép van hátra, így - ha nem bánjátok - akkor most csak a fotók következnek... (Ha valaki nem lenne ismerős az egérrel ráállva ott lesz a neve.) ... na jó, néhány megjegyzésem azért lenne. A kedvencem innen: Marion Cottilard, Dior-ban;…..