Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzőröstalpúJeti

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux arnold, az ember 2013.11.26 10:31:00
Érdekes információt szellőztettek meg a 2015 júniusában érkező Terminátor 5 írói, Patrick Lussier (Féktelen harag) és Laeta Kalogridi (Viharsziget, Nagy Sándor). Azt már ugye tudtuk, hogy a történet a viszonylagos régmúltban játszódik, de most azt is elárulták, hogy…..
Filmdroid Drive - Gázt! (Drive) 2011.09.19 12:11:00
 Atkakukac1989 küldte be az alábbi kritikát, köszi! Miért az év legjobbja? Sokunkban merülhet fel az alábbi kérdés? Talán, mert benne van Ryan Gosling és mert az ő színészi játéka többet ér ebben a filmben, mint más aktorok egész pályafutása. Aki nem hiszi, nézze…..
Subba Subba, vagy Szubba? 2011.06.29 15:05:00
Krisztina kérdezi, mi sem tudjuk!..
SzőröstalpúJeti 2011.06.30 11:07:38
cs. küldte az alábbi megdöbbentő levelet:“Szia!Én is hülyével élek. Pontosabban csak néha, mivel már nem élek életvitelszerűen otthon. Bemutatnám apámat, Téboly Mikit.Téboly Miki világaTéboly Miki egy ötvenes, évek óta munkanélküli, lusta, irtózatosan idegesítő…..
A TorrentFreak oldal összeállított egy listát, amely 2010 legtöbbször letöltött filmjeit tartalmazza. Nem nagy meglepetés, hogy  az Avatar áll az első helyen, James Cameron gigaköltségvetésű és megabevételt termelő sci-fijét 16,5 millió alkalommal szedték le a netről,…..
 Böcskei Balázsnak tegnap megjelent egy cikke a Népszabadságban, és bár annyira nem vagyok nagyképű, hogy érintettnek érezzem magam, de egy felvetésére reagálnék. Felvetése szerint Szabó Tímea kiírta magát a „demokratikus közbeszédből”, vagy valami ilyesmi,…..
James McTeigue Magyarországon forgatja A holló (The Raven) thrillert, a főszereplő John Cusack, az alábbi képen látható, hogy miképp fog kinézni a filmben. A produkció Edgar Allen Poe műve alapján készült, Cusack játssza Poe-t és egy sorozatgyilkost próbál kézre keríteni, aki…..
George Lucas a 70-es években ötlötte ki a Csillagok háborúja univerzumot és ebből azóta is kényelmesen megél, sőt további projekteknek ad zöld utat ebben a témában. Elvileg hamarosan kezdődik az élőszereplős Star Wars sorozat forgatása és A klónok háborúja rajzfilmszéria is…..
Abcúg 80s! CUCCOK 2010.10.20 22:44:00
 NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY?Ül a kiscsákó velem szemben a metrón, olyan 16 éves forma. Milyen márka van rajta? Tisza. De nem ám cipő, hanem kapucnis felső. Mi vaaan? Pedig az. Gyárilag tele van vágva az egész cucc klasszik Tisza-cipő emblémákkal. A 90 után…..
Összesen nyolcvanhat évet kapott négy elkövető egy roma család házának felgyújtásáért Csehországban. Fejenként huszonkét és húsz év letöltendő szigorított fegyházbüntetésre küldte szerdán az ostravai megyei bíróság azt a négy fiatalt, akiket a cseh közvélemény…..
Vajon mi történt az Alien 5-tel? Jó kérdés, bár kár lenne tagadni a nyilvánvalót: valahol a Jean-Pierre Jeunet-féle Feltámad a Halál tehető felelőssé azért, hogy a széria jó időre jégre került, s 13 évet kellett várnunk arra, hogy egyáltalán felvetődjön egy új…..
zoli voltam OPNI-t, most! 2010.10.14 12:49:00
Direkt fogalmazok sarkosan: a közveszélyes bolondokat igenis zárják bolondokházába!Ez szebben úgy hangzik, hogy az ön- és közveszélyes pszichiátriai betegek kezelése során kiemelt figyelmet kell fordítani saját maguk és környezetük biztonságára, ennek érdekében pedig olyan…..
Lordvico fedőnevű kommentelőnk küldte el a The Company nevű lengyel csapat weboldalának a címét, és napokra ott ragadtam. Az oldalon az EXE menüpont ugyanis olyan amigás klasszikusokat rejt, amikre C64-tulajdonosként csak csorgathattam a nyálam kb. húsz évvel ezelőtt. Egy újabb…..
Christian Bale A gépész (The Machinist) kedvéért rendesen lefogyott, úgy nézett ki, mint egy élőholt. Egy évre rá azonban már Batmanként rúgta szét Gotham bűnözőinek a valagát, a szerep kedvéért újra formába hozta magát. A színész most ismét hasonló bravúrt hajt végre, a…..
„Az a lány, aki k*rvának van öltözve, ne csodálkozzon, hogy annak is kezelik” – Levélírónk egy korábbi posztunkra reagál, mélyebbre megy a felvetett kérdésben és megpróbálja megfejteni a fiatal, önigazolást kereső lányokat. Mivel neki is sok tapasztalat akad az…..
Filmdroid Lesz StarCraft film 2010.09.01 12:02:00
A Blizzard nem csak a WarCraft filmet akarja tető alá hozni, hanem úgy tervezik, hogy a Starcraftnak is elkészítik a mozis verzióját. Mint ismeretes a WarCraft produkciót Sam Raimi fogja rendezni, a forgatás kezdete még nem ismert, egyelőre a forgatókönyvön ügyködnek. Rob Prado, a…..
Geekblog The Expendables 2010.10.14 08:40:00
Stallone Expendables-e a legjobb amerikai akciófilm a nyolcvanas évek végének, a kilencvenes évek elejének reneszánsza óta. Az Expendables elrendez, elsimít és meggyógyít dolgokat. Ennyire jó.Nem volt túlzás a film reklámkampányának arra a bizonyos igényre való rájátszása,…..
Geekblog Machete: 4 perces részlet 2010.08.29 14:20:00
Közzétettek Robert Rodriguez legújabb B-filmjéből egy közel 4 perces jelenetet. A Grindhouse - Planet Terror előtt bemutatott fake előzetesből, egész estés filmmé avanzsált oldschool akciófilm, a mostani években hiánycikknek számító stílust igyekszik képviselni. A film egy…..
SzőröstalpúJeti 2010.08.29 19:35:53
Sajátságos kivétel nemzeti ünnepeink sorában augusztus huszadika. Egyrészt sokak (talán megkockáztatható: a többség) számára ez a későaugusztusi nap a nyári szabadságolások és a vakációszezon miatt - az átadható üzenetek szempontjából nem túl szerencsésen - egyfajta…..
Joaquin Phoenix az egyelőre utolsó, 2008-as Két szerető (Two Lovers) című filmje után jelentette be, hogy visszavonul a színészettől és a jövőben hip-hop énekesként, illetve rapperként kívánja folytatni karrierjét. Eddig nem ért el nagy sikereket, hiszen csekély közönségét…..