Regisztráció Blogot indítok
Adatok
partagas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első étterem ahol jártunk és amelyet most bemutatunk az az Olimpia Vendéglő, ahol nem kevesebb, mint 10 fogást kóstoltunk végig egy csütörtök esti vacsorán.Hol is kezdhetnénk a kóstolást máshol, mint az Olimpiában, és miért pont itt?Ha már induló blog és első éttermi…..
Van ez a jóravaló fodrászlegény, ez a Hajas, akiből itthon celeb lett, és mutogatják, mint a kisnyugdíjas 13. havi járandóságát, tessék, itt van, nekünk ilyenünk is van, kis pinaszakállal a fején galoppozik fel s alá a Nemzet Vágtáján, örüljetek emberek. Aztán jön a bibi, a…..
Jakupcsek Gabriellából, a legnőietlenebb hanghordozású és legirritálóbb orgánumú magyar műsorvezetőnőből néha még öt perc is sok, nem tudom, ki találta ki, hogy másfél órás műsorban szívassa a nézőket. Jakupcsek nyikorgó hangját, meg hülyeségeit nincs élő ember, aki…..
Úgy látszik, ma kávés nap van, Gőzsy Kati ugyanis fantasztikus, három az egyben-típusú csészéket szerzett be. Kati sez: Kínai nescafés csészéket találtam a Déli Pályaudvar 100 forintos boltjában. Hat darab van a dobozban és összesen csak 600 forint volt. Még adtam is 100…..
Az egész olyan egyszerű. Mi szeretjük a Monty Pythont, meg az ő Repülő Cirkuszát, úgy szakmailag, mind emberileg, ezért, most hogy magyarul, meg összegyűjtve is megjelent végre összegyűjtve az első teljes évad, hát foglalkozunk vele. És ha az olvasók is foglalkoznak vele, akkor…..