Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Zomboss

0 bejegyzést írt és 822 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csendes pusztítók teszik tönkre az akár évszázados festményeket, fából készült szobrokat és bútorokat. Akkor hát gyorsan kínáljuk meg őket a legborzasztóbb vegyszerrel, amit a boltban találunk? A Magyar Képzőművészeti Egyetem vendégszerzőjének és konzulensének írásából kiderül, a helyzet nem olyan…..
A kormánypárti média megint lépett egy szintet lefelé: egy halott hívük emlékét használják fel az épp aktuális hazugságkampányához.  Rozi néni régi ismerőse sokaknak, hisz villámkarriert futott be pár évvel ezelőtt az Echo tévés klipjével:  Pár napja Rozi néni megint letarolta a netet egy újabb…..
Dr.Zomboss 2017.09.28 21:22:51
Bár 7 éve van hatalmon a Fidesz és eljött már a Kánaán, de Rozika néni, a Fidesz-közeli nyugdíjas szerint  „Zokogok nagy búsan / Nagyon vékony a pénztárca / Csak csirkelábra futja.”..
Aranykor, az vár ránk – legalábbis Matolcsy György jóslata szerint. Skandináv mintagazdaság a gazdasági minta. Persze magyarosan. Az se baj, ha esik a versenyképesség, mert nem is. Igen, ennyire összeszedett a jegybank elnöke...
Dr.Zomboss 2017.09.21 20:01:36
@János Dunai: Te mit szívsz? Kéne.
A Fidesz továbbra is nyomás alatt próbálja tartani a független sajtót. Ma derült ki, hogy Andy Vajna felvásárolta a Borsot. De ahol a pénzzel nem megy, ott előveszik a régi, komcsi módszereket, mint például a 888-nál is. GFG és a 888 rendszeresen uszít a kormánypárt ellenségei ellen, de néha nem…..
Vessünk össze két mondatot. Az egyik: "A magyar közösségek és a kormány még nem döntötte el, hogy a határon túli magyarul beszélő cigányság tehertétel vagy erőforrás". Aki ezt mondta egy lelkész. Jelenleg minisztere egy elnyomó hatalomnak. A másik:  "Ne féljetek magyarok, mert itt vannak a…..
Dr.Zomboss 2017.07.26 23:43:08
@Pyrrhus: Majd ha választások lesznek, akkor erőforrás. Addig tehertétel.
Bármennyire is szomorú, lassan le kell számolnunk azzal a közhiedelemmel, hogy Csehországban mindenfelé olcsón, ráadásul sokkal olcsóbban lehet sörözni, mint Magyarországon. Ez utoljára az 1980-as években volt igaz. Az azonban még most is megállja a helyét, hogy klasszikus cseh sör vonalon még…..
Ahogy a filmeknél, úgy a sorozatoknál is egyre nehezebb új ötleteket találni. Mondjuk csinálna az ember egy sorozatot Y-generációs jóképű gengszterekről Londonban, de még ha szerez is hozzá ismertebb színészeket, pusztán a téma alapján kemény meló rávenni az embereket, hogy…..
Dr.Zomboss 2017.05.25 21:05:12
@tpl: még pontosabban 104 perc.
Mészáros Lőrinc tévéjének Napi aktuális című műsora meghívta  Kovács Gergőt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét a műsorba egy interjúra. Az eredmény, reméljük, bekerül a magyar sajtótörténetbe. ..
UPDATE: Borkai Zsolt: "...(az ellenzéki pártok) ...sajnálatosan kivonultak az olimpiarendezés támogatása mögül, és elkezdték a magyar társadalmat is megosztani. Ezzel a tevékenységükkel nagymértékben meggyengítették és gyengítik folyamatosan Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország…..
Néha van az úgy, hogy egy sajtóközleményt érdemes teljes terjedelmében, kommentár nélkül lehozni. Na, ez most van. Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával…..
Miután Orbánék kormányzás helyett elmalmoztak pár hónapig ezzel a menekültesdivel, kiderült, hogy hiába minden idők legdrágább és legparáztatóbb magyar reklámkampánya, az istenadta nép inkább kiszaladna a telekre még a hidegfront előtt füvet nyírni. Ezért ahogy jönnek sorban a buktát előrevetítő…..
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
TomTom nevű kommentelőnk még kedden írt nekünk egy kedves levelet, melyben arra figyelmeztetett, hogy napokon belül kész lesz a Submachine 9. És tényleg, ma (a poszt péntek éjjel készül) meg is jelent a legtöbb helyen, sőt, már végigjátszások is vannak hozzá. A szokásos…..
Aki point'n'clickre vágyik, az most szép adagot kaphat kedvenc műfajából Gergőnek köszönhetően, aki nem vacakolt és a komplett Submachine sorozatot elküldte nekünk. Jó néhányat már ajánlottuk nektek, némelyiket még nem (a kép a nyolcadik részből van), de biztos van,…..
Dr.Zomboss 2014.03.14 19:09:10
Dr.Zomboss 2014.03.14 19:10:19
"Megállapodtak az összefogás pártjai a Modern Magyarország Mozgalommal szerdán. Bokros Lajos pártja kívülről támogatja az ellenzéki szövetséget. (...)Bokros Lajos közölte: kívülről támogatják az összefogást, sem egyéni, sem listás helyet nem kértek. Azt mondta:…..
Dr.Zomboss 2014.02.19 20:07:41
Mint falat kenyér, úgy hiányzott már a jobbos médiának egy jófajta MSZP-s botrány. A szobordöntés meg a bajai videó is csúcsra volt járatva, így készüljünk fel a mindenre ... Ugyanezek az emberek akadtak ki teljesen Kövér László "köteles" beszédén, a szemét szocik…..
Dr.Zomboss 2014.01.27 19:01:13
Én mondjuk a patakvérre kerestem rá Torgyán-viszonylatban, de ezt a gyöngyszemet leltem akasztás témában:
www.youtube.com/watch?v=nqEFzIlMaMY

Szájer főalkotmányozó gyalázkodása a jövendőbéli koaliciós partner ellen. Szerintem elég érdekes kordokumentum.
Van ez a kifejezés: „toca fondo” amit nagyjából úgy lehet lefordítani magyarra, hogy arra az állapotra használják, amikor már nincs lejjebb. Toca fondo valójában az a kifejezés, ami azt érzékelteti, hogy az elsüllyedt hajó leér a tengerfenékre, vagy a meder aljára és…..
Dr.Zomboss 2014.01.12 22:42:55
Szeptember elején - mikor a Fidesz először előjött az extragyeddel - írtam arról, hogy mekkora vakítás a dolognak az a része, hogy bevezetik a gyes melletti korlátlan munkavégzést. Ugyanis azt pont ők szüntették meg 2011-ben. Persze ezt nem emlegetik, csak azt, hogy ők most milyen…..
Ha már tegnap is karácsonyi megjelenésű játék volt, akkor jöjjön mára is olyan. Az Into Sapce 3: Xmas Story második részével már találkozhattatok itt, így az alap nem feltétlen újdonság. A célok azonban változtak, míg ott a Marsra kellett eljutni, itt az ufók által elrabolt…..
Dr.Zomboss 2014.01.03 17:16:32
@Trebb: Az átlaghoz képest nehéz az irányítása az elején, szerintem. Az ajándékoka fizikai képtelenség összeszedni.
Dr.Zomboss 2014.01.03 17:18:01
@Dr.Zomboss: ajándékokaT
Az a helyzet, hogy fizethet a Fidesz bármennyit az IMG-nek reklámkampányokért, és Kumin Ferenc is kézzel-lábbal gépelve védheti a kormányt a tumbliján, az országimázsért ezerszer hatékonyabban tesznek - pro és kontra - az önkéntesek. Most például a "Nemzeti Érzelmű Motorosok",…..
Még a COOL Lista előtti rémesen uncool időkben elképzelhetetlen volt, hogy egy magyar zenekarról bárki is elhiggye, kanadai vagy norvég cool arcok csinálják, és nem két magyar srác. Ma ez már nem így van, és amikor először meghallottuk a Polar Dear együttes észbontóan kúl…..
Dr.Zomboss 2013.12.11 19:33:48
Egy dologról beszélt mindenki Detroitban és Berlinben 2013-ban: a New Hungarian Electronicáról. A világszerte egyre COOL-abbnak számító új irányzat zászlóshajója a Farbwechsel kiadó, az ő koronaékszerük pedig Mikolai Martin, aka S Olbricht, aki tavaly még a SILF tagjaként került…..
Dr.Zomboss 2013.12.11 18:14:05
Dr.Zomboss 2013.12.11 18:15:36
Arra biztos mindenki emlékszik, hogy 2012-ben Budapest elfoglalta az őt megillető helyet a világ hipszterfővárosának trónján. Menőbb város azóta sincs az egész világon, de azért bevallhatjuk, arra még mi sem számítottunk, ami azóta történt. Magyarországon 2013-ban minden…..