Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naagabp

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeledünk az X-Faktor végéhez ezt leginkább onnan tudhatja az, aki idén egy adást sem nézett még meg, hogy Istenes Bence most már alapjáraton is üvölt, amikor pedig nagyon lelkesnek kell lennie, akkor úgy racsít, hogy lejjebb kell venni a tévé hangját, mert a szomszéd még azt…..
naagabp 2014.12.14 20:43:57
@Ancilla: Azt hitték szerintem, hogy ez hozzátesz, és igazuk is lett, mert ezért kajálta őket a zsűri is részben meg a sok ember. Engem nem érdekelt a kezdetektől fogva amit csinálnak, mindig az együtteseknél mentem ki a műsor alatt, még a reklám is jobban érdekelt, mint ezek.

Az meg, hogy a Szikora ilyeneket mondott a párbaj után, tök mindegy kivel párbajoztak, hogy a személyiség miatt a shudras maradjon....milyen személyiség, amikor a nemhogy a tekintetüket, még az arcukat sem lehet látni?? Hacsak az nem személyiség, hogy maszkban meg bottal a kézben kalimpálnak hetek óta....végülis.
Lehet velem van a baj, de a személyiséghez ha nem is nélkülözhetetlen, de elég fontos dolog az előbb említett kettő "megismerése"

A másik, hogy az hitték hogy ez a maszkos mókuskodás annyira menő, mint a daft punk-nál teszem azt. Csak hát...khm..