Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Ace

16 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 SziasztokA tegnapi nap befejeztük amiért kijöttünk, feladat sikeresen elvégezve. A teljes fúrópajzs látható, kitakarítva, mozgatásra készen áll. Két műszak, két öt fős csapat 12 óra nappal, 12 óra éjszaka dolgozott, fáradtságot, hasmenést, hőséget, figyelmen kívül…..
Újra itt Az elmúlt két hétben, gyakorlatilag az egész pajzsot láthatóvá tettük, beraktuk a támasztékokat, az utolsó fázis van hátra. Ami nehézség volt azt leküzdöttük, pár helyi munkás megszökött a feszített munkatempónk miatt, de mindig jönnek új jelentkezők, nincs…..
Jó szerencsét Kicsit megkésve ugyan de itt vagyok a beszámolóval. Az első két hét nagyon eredményesen zajlott, a fúrópajzs kiemelési munkálatok első ütemét elvégeztük, most folyik az akna tovább mélyítése a következő fázishoz. Mondhatnám, hogy könnyű volt de…..
 Üdv mindenki A héten, a cég 10 szakembere Kairóba utazik. Az egyiptomi metro munkálatoknál van ránk égető szükség. A munkafolyamatokról, élményekről igyekszem ha nem is napi de heti rendszerességgel tudósítani. ace..
Construction site 21. század 2010.05.11 13:00:52
 Sziasztok Igyekszem, érdekes, informatív anyagokkal megtölteni a Facebook oldalunkat, most is felkerült egy video a nagy Tadano Faun darunkról munka közben. Üdv Ace   ..
Construction site Újságcikk 2010.04.20 15:08:04
 Ahoj Ebben a hónapban, a Magyar Építő Fórum hasábjain is megtaláltok minket egy két oldalas cikkben. Akit érdekel a weboldalon letölthető. Ace..
Construction site Egy kis marketing 2010.04.15 14:01:21
 Sziasztok Jelentem fentvagyunk a twitteren és a facebookon. Hogy ne csak a helyet foglaljam, folyamatosan töltök fel képeket és videókat. Nézzetek rá ha gondoljátok, és legfőképp legyetek a rajongóink a Facebookon.JószerencsétAce..
Construction site Ez+Az 2010.03.04 18:10:00
 Jó szerencsét mindenkinek Olyan leszek mint a jó urulógiai vizsgálat, gyors, és fájdalomentes. Felkerültek új fotók a weboldalunkra, többek közt megnézhetitek azt a nem mindennapi teljesítményt képekben amiről Vassember beszélt egy kicsit lejjebb.itt a…..
 Üdv mindenkinek Az elmúlt hét igencsak mozgalmas volt, nekem legalábbis akinek nem kell a munkája során napi szinten lemásznia 33 méter mélyre. Amint Vasember is írta, "promóztunk" és nagyon nem a megszokott módon, hisz egy kivitelező cégnek azért meg kell…..
Construction site Sikerjelentés 2010.02.05 10:54:00
Üdv mindenki itt Ace Tegnap, nem volt időm frissiben postolni, mert a delirium meg a szesz megtette hatását, magyarul kicsit itókáztam, abból az alkalomból, hogy "fanfárok, vizespólós hölgyek, konfetti meg minden" sikerült a pályázatot elintézni. Nem akarom…..
Jó szerencsét Mocsok egy idő van, öt métert tettem meg a kocsitól a konténerig, és szerintem az alsóneműm is sáros. Itt had jegyezzem meg, hogy mennyire szeretem mikor a kedves magyar társadalom egy két képviselője, masszívan esernyőnek használja az autóját (ami egyébként…..
[Fotó: www.thefirstpost.co.uk] Mint azt az Index is megírta, svájci villájában van házi őrizetben Roman Polanski. A 4,5 millió dolláros óvadék, na meg a lábára szerelt jeladó valószínűleg elveszi a kedvét a szökéstől, de a First Post szerzője eljátszott a gondolattal, mégis…..
 Igen, végre ezt is kipipálhatom, megszületett és örömmel jelentem működik, a webtervező, és jómagam is jól vagyunkJ. A cím, www.prodomokft.hu. Jó sokat dolgoztunk vele, és még mindig van rajta mit finomítani, ezért várom az ötleteket, ha bármi eszetekbe jut, kérlek ne…..
Ez sem olyan mint egy rendes 400 köbcentis pamela andersonos kohéziv inplant, de arra jó, ha ki akarja próbálni valaki, mi lenne , ha megműttetném... Pár hónap alatt ugyanis beszívódik az anyag, és lehet előlről kezdeni, vagy inplantáltatni, vagy nem megbánni.A lényeg, hogy egy…..
Construction site Közlemény 2009.11.28 10:18:00
 Szeretném megosztani veletek így gyorsan, hogy ezt a blogot, nem arra szánom, hogy ha valaki idetéved azt halálra untassam, szeretnék egy kisközösséget kialakítani, akik hasonló területen, profilban tevékenykednek, és kedvük lenne valahol megbeszélni a közös, minket érintő…..
Construction site tréning part II. 2009.11.28 10:10:00
 Tréning második nap.Le kell szögeznem, hogy nagyon álmos vagyok, a tegnapi 3 energiaital mennyíséget 4 re emeltem, azzal csak kitartok a nap végéig. Megérkeztem időben, és még volt fél órám, a reggeli rutin, emailek, webes sajtó átlapozására, mert később kezdtünk. Ha…..
 Jó szerencsét! (bányászokkal dolgozom, ez a standard köszönönés ha még nem tudtátok volna, én nem tudtam )  Eszembe jutott, hogy magamról elenyésző mennyíségü tök érdektelen adatot közöltem, az ominózus cégről meg semmit. Ezt pótolandó, hát tessék. A…..
 A dátum 2009.Február eleje, (ha fegyverrel kényszerítenek se tudom a napját belőni). Szóval az egész úgy kezdődött, hogy 2008 novemberében multikatonai szolgálatom a végéhez érkezett, és remekül meg is voltam a félretett pénzből egészen januárig, amikor is kezdett…..