Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nádiposzáta

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mischa Barton karrierje már egy ideje romokban, szervezetét pedig sikeresen amortizálja a színésznő. Erotikus játékszerekben azonban nincs hiánya.A "Narancsvidék" sztárja úgy látszik, már nem tudja hol a határ, ha a szórakozásról van szó, Lindsay Lohan…..
Hülye Hírek Borsószemnyi daganat 2010.08.12 15:37:00
Tüdőrák gyanújával vittek kórházba egy amerikai férfit, ahol hosszú vizsgálatok után kiderült, nem rákos. A röntgen felvételeken az orvosok által kiszúrt gyanús pont nem daganat, hanem egy csírázó borsószem volt, ami valahogy bekerült a férfi tüdejébe. Kórházba…..
"Árvíz helyett bor öntötte el az Ogyessza tartománybeli Tajrovo falut Ukrajna déli részén. A baleset egy helyi szeszgyárban következett be az ukrán-orosz térséget sújtó kánikula miatt.A forró levegő felmelegítette a ciszternákat, ami felgyorsította az élesztő…..
Hülye Hírek Bio szélvédőmosó 2010.08.10 16:27:00
"Használt pelenkával támadt egy autóra egy nő az Egyesült Államokban egy közlekedési dugóban, mert összeszólalkozott a kocsi vezetőjével. A pelenkás nő is autóval volt, kipattant belőle, és a pelenka "töltelékét" szétkente a másik jármű hátsó…..
Hülye Hírek Porcica 2010.08.10 15:47:00
 "Az állat véletlenül kapcsolta be a porszívót, amitől valójában rettegett.Porszívózó macskához vonult ki a tűzoltóság Németországban. A macska egyáltalán nem akart porszívózni, már csak azért sem, mert ki nem állhatja a gép hangját. Véletlenül kapcsolta be a…..