Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peteraxx

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blog.hu segítség Desk Diary 2008.12.03 16:54:00
Ezt a sablont nem tudod egyszerűen módosítani (a színeket természetesen lehet, de a grafikus elemeket nem érdemes). itt is igaz, hogy a módosításhoz előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz. A jobb felső sarok…..
Gerincre vágva Tatok tatok 2012.07.24 14:20:00
Nem tudom, mi volt előbb a tyúk vagy a tojás, a vers vagy a zene, de tény, hogy nem voltak teljesen ismeretlenek előttem Szabó T. Anna gyerekversei. Akinek ugyanis gyereke van, az nehezen is tudná kikerülni Halász Juditot, nem mintha kéne, még mindig lenyűgöző, amit csinál (hja, és…..
[A lista közben elavult kicsit, megszűnt a Lukács, és bejött új szereplőnek például az Erdős és fiai, a Levendula és a Fragola.] Éppen tegnap volt a fagyikehely (sundae) születésnapja, amit a Google is megünnepelt. 119 év szép kor, hozzá ez a tavaszi idő, ideje kicsit ünnepelni…..
Nem túl gyakran történik meg Magyarországon, hogy az ember új építésű villamosvonalon új gyártású villamost láthat. Konkrétan meg se tudnám mondani, mikor fordulhatott elő ilyesmi legutóbb (mert általában vagy a jármű nem volt új, vagy a vonal). Múlt héten mégis pont ezt a…..
peteraxx 2012.01.10 22:36:21
 A fenti képet Viktor lőtte egy londoni lakóparkban, ahol vagy matematikusok laknak, vagy a postások azok, esetleg a tervezők. Mindenesetre fura logika szerint vannak színezve a postaládák. Megtaláljátok, mi a szabály? Jöhetnek kommentbe a megfejtések! (Nagyításért katt a…..
Több mint 3 évvel ezelőtt írtam először a közösségi vásárlásról, akkor még idehaza senki nem foglalkozott ezzel a területtel. Azóta nem csak pár év telt el, hanem sok jó megoldás született a hazai piacon is, amik folyamatosan fejlődnek. Azonban nem csak a nemzetközi és…..
Bőven megérne egy dolgozatot az, hogy a gazdaságpolitikai intézkedései miatt hitelét vesztett Orbán-kormánynak egyáltalán nem érdeke most, hogy a szócsövén politizáljanak, ezért inkább politikamentesít, és pénzt pumpál a rendszerbe talkshow-kra, vetélkedőkre, meg olyan menő…..
peteraxx 2011.10.06 15:06:05
Új portált indít el hamarosan a Ringier Magyarország. A hvg.hu tudomása szerint a Ringier részben a Blikk.hu-t, a Nemzeti Sport online-t és a Nol.hu-t gyúrná össze egy új portállá, így törekedve arra, hogy a két legnagyobb internetes médiapiaci szereplő, az Origo és az Index…..
Váci utca Eladó Dorothy cipője 2011.09.29 14:53:00
Na, jó! Nem egy tipikus Váci utcás hír, de nem mehetünk el mellette, hogy eladó a világ talán legismertebb topánja. Az 1939-ben készült Óz, a csodák csodája című filmben ezt viselte a Dorothyt alakító Judy Garland. Pontosabban: ezt is. A vörös cipőből ugyanis 4 pár is…..
Történelmi pillanat volt, amikor tegnap este elindult Magyarországon is az iTunes Music Store. Emlékszem, hogy az Apple még alig volt látható nálunk, és Emanuele Massimo vezette az akkor még HDSys néven futó Apcomot, amikor az újságírók már minden sajtóeseményen azt…..
Reggel már volt arról szó, hogy mi is megkapjuk a boltot, azóta meg is érkezett. Először még csak a bizonyítékok sora bővült tovább. Egyrészt az iTunes-on belül a Store-ban:megjelent a Music ikon:ami ugyan belül még üres volt, de attól még ott volt:A másik bizonyítékot…..
comment:com Nyúlt-e az MTV? 2011.09.23 11:30:00
Pár napja került fel a youtube-ra egy olyan videó, amiben felteszik azt a költői kérdést, hogy a nézők szerint vajon hasonlít-e a Halas TV 15 éve futó ifjúsági műsorának, a Pontnak a főcíme az MTV-n október 3-án induló bulvárhíradó, a Pont előzeteséhez. Szenczi Lajos, a…..
peteraxx 2011.09.23 12:10:46
Hétfői posztunkban mutattuk be sokadjára, milyen lehangóló gondozatlanságba süppedt a Gödör környezete (akkori képeink szeptember legelején készültek). Mai beszámolónkban azonban örömmel adhatunk hírt róla, hogy részben ez már a feledni érdemes múlt. Legutóbbi…..
peteraxx 2011.09.18 23:37:26
városjáró blog Új Roosevelt? 2011.09.18 22:00:00
A hétvégi autómentes Andrássy pikniken kint volt a BKK is. Az ő standjukon volt látható ez az új Rooseveltes látványterv is.Átgondolták volna a projektet? Ez a verzió valóban fa- vagy növénybarátabb lesz a korábbihoz képest? Nagyhurokból kishurok? Miért pont…..
peteraxx 2011.09.18 23:34:40
A múlt hétvégi programajánlónkban szerepelt a Tóti Diófesztivál, amelyre el is mentünk Lengyeltótiba. Egyrészt, mert szeretjük a diót, másrészt, mert diófaültetvényt még életünkben nem láttunk, harmadrészt, mert meghívtak.Bár a szüleink vagy nagyszüleink kertjében álló…..
peteraxx 2011.09.18 23:23:49
peteraxx 2011.09.18 23:26:24
@bogancs: igazad van, most először találkoztam ezzel a bloggal, de figyelni fogom. hajrá!
Mivel foglalkoztat egy ideje a sminkelés, áprilisban úgy döntöttem, hogy indítok egy hobbiprojektet ebben a témában. Előtte persze körülszaglásztam a Blog.hu-n, és azt találtam, hogy egy kivétellel gyakorlatilag nincsen látogatottabb hasonló témájú blog. Így született meg a…..
Sanyiék lőtték ezt az extra feltétes pizzát a Camponából, amiért még felárat sem kellett fizetniük: Csak igy mindenfele kommentar nelkul..  don pepe pizza.. rendeles idopontja augusztus 26 11:15..XXII kerulet campona-bol, amit rendeltuk ket speci pizza (tudom mivagyunk a homarok…..
  Hurrá, itt a wellness time! Jön az ősz és mi is ilyenkor a legjobb, mint valami jó kis szállodában összebújni, fürdőzni, szaunázni... Ugye? Vagy egy csajos hétvége? Hmmmm....  De ugye mindig kérdéses, mennyi az annyi? Mert az, ha keresgélni kezd az ember, hát a…..
Most pedig egy kicsit nagyon mas. Thomas Crampton blogjanak is rendszeres olvasoja vagyok - hiszen duplan szakmamba vag: Azsiarol es a reklamszakmarol blogol. Ott talaltam egy erdekes sorozatot, ahol a vietnami, japan es kinai piac kozossegi media szereploket mutatnak be egy-egy egyszeru…..
peteraxx 2011.09.14 15:24:24
A Yelphez legközelebb a most indult Revü (www.revu.hu) áll a "Reviews" kategóriában. Nem adatbázis, nem aranyoldalak, hanem egy közösségi oldal valódi értékelésekkel.
Régóta vágytam már olyan tésztaszaggató eszközre, amellyel az éttermekből ismert nagyméretű ravioli készíthető házilag, de a hazai boltokban sosem találkoztam vele. Amikor júniusban Toszkánában jártunk, San Gimignanóban egy kis boltban viszont végre találtam kereket is,…..
  A nagy augusztusi csalamádégyártást (és posztolást) követően egy fészbukos kommentben merült fel a kérdés: mit eszünk hozzá? Valami zsírosat – mi mást?!   Az első gondolatom a brassói volt, és végre a tettek mezejére léptem. Ritkán készítem el itthon, pedig az egyetlen üzembiztos…..
Más Tészta Nostro Gastronomy 2011.09.08 11:17:00
A Krúdy utcában találtam egy új kis helyiséget, már a méretei és a berendezés is valamiféle bizalmat ébreszt, ez itt nyilvánvalóan nem egy beruházói gondolat szülötte, hanem egyértelműen gasztronómiai ihletettségű jelenség.Odabent olaszok, magyarok vegyesen sürgölődnek,…..
Whisky, steakes szendvics a séftől, egy jó könyv, békebeli szalon hangulat - így érdemes utazniMeglett, komoly, irányító pozícióban lévő férfiakat (nem, nem baktereket) ismerek, akik odavannak a vonatokért és a modellvasútakért, ez olyan becsípődés náluk, amit nem lehet…..