Regisztráció Blogot indítok
Adatok
woker

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fapadosok ezer jogcímen próbálnak pénzt lehúzni az utasról, de van pár szolgáltatás, amit mindenki kénytelen kínálni. Összevetettük, hogy ezeket melyik ultra mennyire használja ki utaskopasztásra. Az biztos, hogy ebben is igen szoros a verseny a Wizz Air és a Ryanair között.   Az ultra fapadosok…..
woker 2016.09.04 23:54:13
@Látens Inszinuáció: Egy 70L-es hátizsákot kézipoggyászként felvinni a gépre az a prosztóság és az olcsójánosság csimborasszója (csak mellékesen jegyzem meg, hogy a bőröndöm amibe belefér minimum 1,5 hétre elég cucc kényelmesen az 89L-es). Ahelyett, hogy örülne, hogy eddig valami isteni csoda folytán megengedték neki inkább nekiáll hőbörögni.
Ha jön egy ilyen paraszt és berakja a csomagtartóba a cuccát akkor abból a (fél) sorból oda már senki be nem pakol semmit, és én még a hátizsákomat (ami egyben laptoptáska is) se rakhatom be oda egy normális légitársaságnál mert "nagy".
Eszter egy ismert női lap művészeti vezetője. Talán emiatt, talán szuicid gondolatai logikus következményeként Norbi ananászcsipszet vásárolt. Ez így, idáig is postra érdemes, kétmondatos horrorsztori lenne, de Eszter azt állítja, az alapterméknél is rosszabb ropogtatnivaló,…..
Ferencnek sikerült magát belehajszolnia egy olyan féléves konstrukcióba a Raiffeisennél, ami 250 ezer forintból kamatok után csinál 241 ezret:Vessetek meg érte, de van egy kis megtakarított pénzem, amit engedelmeskedve az agyamba pumpált reklámoknak, elvittem a Raiffaisen bankhoz, hogy…..
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..
woker 2007.08.24 21:57:48
Hát bizony könnyen megeshet, hogy a táp nem halálozik el miközben más alkatrészek igen. Ezt kénytelen kelletlen tapasztaltam meg a nem is olyan távoli múltban.
Adott egy használt/új alkatrészekből összerakott viszonylag olcsó gép, noname táppal (csóró egyetemistaként nem igazán van pénze az embernek egy normális tápba beruházni ami úgy 10k HUF körül kezdődik). Nem igazán tudom mi a fene történhetett, de valami megadta a kegyelemdöfést a gépnek. Szétszereltem, összeraktam semmi, azután szépen lassan kiderült az igazság. Első körben mint kiderült, a VGA halt szörnyű halált, de a táp és a gép többi része továbbra működőképes volt. 2 hónapig ment (persze az eset után pár nappal már egy vadonat új minőségi táp virított a meggyötört gépben) és azután elhalálozott az alaplap (a déli híd végül megadta magát és megsült). A tápban még mindig volt később annyi erő, hogy az alatt a pár nap alatt amíg az új táp beszerzésre került elvitte a gépet, igaz a végére már csak a két hdd-re futotta az erejéből a CPU és a hűtő mellett.

Szóval a táp még mindig szolgáltatna egyenáramot, igaz "némileg" kisebb teljesítménnyel mint fénykorában, az akkor bennelévő memória modul a mai napig vígan működik egy másik gépben ahogy a CPU is. A hdd-k továbbra is működnek az új gépben, ahogy az ősöreg dvd pörkölő is szolgálatot teljesít öcsém gépében.

Szóval simán megeshet, hogy nem a táp dől ki elsőként a sorból.
A Homár nem tudná megmondani, mennyire általános jelenség, de azért elég fura, hogy az Erste bank akkor is felszámol tranzakciós költséget, ha pl. fedezethiány miatt nem sikerül a pénzfelvétel, ahogy M.E. tapasztalta: Apró, de annál bosszantóbb költség felszámolása…..