Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nofertiti

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TASZ Strasbourgban nyertes otthon szülés ügye köré szerveztek nemzetközi konferenciát Hágában május végén. A TASZ ügyvédje, dr. Fazekas Tamás képviselte Ternovszky Annát, akinek az ügyében az Emberi Jogok Európai Bírósága megállapította 2010 végén, hogy a magyar állam…..
Nofertiti 2012.06.11 13:55:43
@Sun9us: nem egészen értem a párhuzamot. az általad felvetett veszélyeztetésről írtam és úgy gondolom (szültem 2 gyermeket) hogy a magyar kórházak helyzete komolyan veszélyezteti bármilyen egészségügyi probléma ( akár szülési komplikáció) megoldását és ezáltal minden ember egészségét.
az meg egy másik tapasztalatom, hogy a nőgyógyászok - az általuk emlegetett szakmai protokollra hivatkozva - akkor is beavatkoznak a születés folyamatába amikor nem feltétlenül szükséges.
Puzsér: Ideje, hogy végre azt megillető terjedelemben és szakértelemmel értekezzünk civilizációnk egyik legsúlyosabb problémájáról, a férfienergián élősködő társadalmi mételyről: a szűzkurváról. A szűzkurva nem pénzt akar, mint egy tisztességes prosti. Nem is faszt,…..
Pár éve voltam egy válogatáson. Az egyik kábeltelevízió és internet szolgáltató cég bővített egyik városban, és oda kerestek munkaerőt. Nekem éppen akkor járt le a GYES, ami alatt megszűnt a munkaviszonyom, mert csak szerződéssel vettek fel anno. Elmentem a válogatásra.…..
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Jó pár évvel ezelőtt hallottam utoljára, hogy milyen jó hely a Da Lello, nem is igen értettem, hogy lehet olyan jó hely egy pizzéria az Alkotás úton, ezért nagyon nem rohantam az ellenőrzéssel, de most egy váratlan műsorváltozás miatt odakeveredtem, és továbbra sem értem, mi…..
  A Népszabadság vezércikkében nehezményezi, hogy a BKV-nál tapasztalható káosz kapcsán nincs egyetlen döntéshozó, aki magyarázatot adna arra, mi történik a cég buszjárataival. A lap úgy fogalmaz: Némaságba burkolóztak a szocialista potentátok is, akiknek hivatali…..