Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazmondóember (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő mennyiségű új előadó, zenekar tűnik fel nap mint nap, elég csak a Gödör-A38-Dürer kert programját nézni és persze még nem is lengek ki a punk, metal, hiphop szcéna felé, melynek ugyancsak megvannak a tehetségei és értékei. Ennek ellenére a véleményformáló…..
Szerencsésebbeknél van a fiatalos nagypapa, aki Szentdélelőtt és Szentdélután moziba és/vagy szánkózni viszi a család összes gyerekét, így apa nyugodtan káromkodhat, miközben megpróbálja beszuszekolni a fát a talpba és a lakásba, anyának megnő az esélye arra, hogy a…..
igazmondóember (törölt) 2009.12.24 10:36:42
m@Dave985: te miről beszélsz? Egyáltalán nem hagytam az utolsó pillanatra semmit,csak ezerfelé kell ajándékot venni meg ezer dolgot kell venni karácsonyra,a fánál meg mindig csak veszekedés van mert nem megy bele soha a rohadt álványba és baltával végni körbe körbe,fa csúszik összevissza,egy szenvedés mire beleállitjuk,aztán megy a sürgés forgás jaj mit főzzünk hogyan mint felejtettünk el venni stb.erre még rájön az egész évi rohadt hajtás mint állat és utána meg este amikor élvezné az ember a karácsonyt elalszik a fáradtságtól meg mindentől a halászlé alatt,egy pörgés a nyugalom helyett és ezért utálja sok isjmerősöm is karácsonyt!
igazmondóember (törölt) 2009.12.24 11:53:04
@Dave985: -ne aggódj mi is már megvettünk mindent 1 hónapja aajándékokat,mondom nem erről van szó,hanem az aznapi hajtásról meg mit felejtettünk el mi nincs itthon még+karácsonyfaveszekedés baltával vágás közben szenvedés,aztán mikor diszitünk meg mikor csomagolunk meg még kész sincs a kaja hajtás hajtás egész nap,meg akkor rokonokhoz is kéne menni jaj most oda is mikor,meghalni nincs idő és csak kin az egész rohadt karácsony és sok ismerősöm van igy vele nyugi!
igazmondóember (törölt) 2009.12.24 14:32:27
@böbö.: jaj ne hülyéskedj már...1.nem lehet vinni mert vasálvány és nehéz..2.nem a ráütéssel van a baj könyörgöm,hanem az elmúlt 15 évben még olyan fát nem voltunk képesek venni ami belement volna,kb. 5 cm az átmérője az állványnak,franc se érti,az összes fa meg 10-15 cm széles lent..igy baltával körbe körbe kell metszeni órákig mire belefér és ráadásul ha nem egyenes az alja,akkor amit mondasz az még nagyobb szivás mert görbén áll majd a fa stb..
addict Best of karácsony 2009.12.23 18:20:00
Hogy ne a provokatív József-Máriás plakát jegyében teljenek el az ünnepek, összeszedtem az elmúlt néhány év terméséből egy bokrétára (csokrétára?) való karácsonyi reklámot. Nem ezek az év legjobb reklámjai, de a fenyőfa-Mikulás-ajándék ünnepi Bermuda-háromszögben…..
igazmondóember (törölt) 2009.12.24 10:55:45
@mercsi: most mondjak valamit?MÁr nekem is a faszo kivan a karácsonytól.Hajt az ember mint állat a melóhelyen,utána hullán hazaesik és fát vágni hogy a rohadt álványba belemenjen az alja,ebből és a fáradtságtól már veszekedés ezerrel ferde a fa,nem megy bele,baltával körbe vágni vágni,aztán rohamfőzés meg bejgli készités,meg jaj ezt felejtettünk el venni meg azt meg nincs szaloncukor meg jaj akasztót is elfelejtettünk..rohanás köbön,aztán hullán beesik az ember a fa alá és elalszik az ajándékozás és esti halászlé alatt...!:-(utálom
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..
Nem panelban laksz, de egy barátod, aki viszont ilyen helyen él, meghívott magához? Elmondjuk, mit ne kérdezz meg tőle, ha jót akarsz!   1. "Mennyi a rezsi?" - Túl magas ahhoz, hogy a tulajnak vagy bérlőnek kedve legyen róla beszélni. Ha mégis felteszed ezt a kérdést,…..
igazmondóember (törölt) 2009.12.01 21:14:35
@peca1000: baszki attól még hogy redőnyös meg szigetelt a ház tehát panelprogramos attól még bent a wc és fenti falak nem lesznek vastagabbak!!Tehát mindent ugyanúgy hallasz!
igazmondóember (törölt) 2009.12.01 21:33:42
@blood: már voltunk fent és akkora szemét bunkók hogy azt mondják 10-ig azt csinálnak ami akarnak.Tuskók totál,amúgy meg kakas vagy kutyától simán aludnék metr az kint van az ablak becsukva ami kicserélt,de ha a fejed felett basszák a rezet és folyamatos zaj és koppanás van kurvára nem tudsz aludni!
A Hálaadás napjához időzítve jelent meg egy 1995-től 2006-ig tartó kutatás értékelése, mely szerint az amerikai futball meccseit követően nő a családon belüli erőszak eseteinek száma. Valószínű, hogy az történik ilyenkor, hogy veszít a kedvenc csapat, és ott ereszti ki a…..