Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovakő

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régebben lesajnálóan tekintettem a vegákra, gondoltam, hadd egyék csak szegények a csicseriborsójukat, a vöröslencséjüket, meg a gombáikat (jó, a gombát mondjuk nagyon szeretem). Ámde vénségemre, úgy tűnik, lesújtott rám a fehérje-érzékenység. Így egy időre száműznöm kellett az étrendemből az állati…..
A miniszterelnök a magyar sajtó előtt alig-alig mutatkozott kerékpárral. Nemrég ugyan szerepeltek egy képen, de nyeregben szinte soha. Pedig tavaly nyáron Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtó­főnöke azt állította, hogy Orbán kifejezetten kerékpártúrával töltötte…..
Most nem az a fő kérdés, hogy szabályos-e. Nem az, mégis használják. Inkább lemértük, mit tud egy hagyományos halogénizzóhoz képest. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tudják-e melyik az az egyetlen, magyar – nem oktató-, és nem versenyfilm -, amely kizárólag autókról szól? Sokan talán nem ismerik, hiszen elég rég készült, a címe: Kár a benzinért! Igazából nem egy filmről van szó, hanem négy és félről, amelyeket a narrátor, Kibédy…..