Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picur87

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A 2 éves kislány mopszom, Hercegnő (Henci) látható a képen. Úgy néz ki, mintha nem tudná eldönteni, merre is nézzen, mint az a szeme állásából is kiderül. Mások meglátása szerint pedig éppen azért néz így, mert a mopszok képesek egyszerre többfelé is figyelni.…..
Picur87 2010.03.05 11:43:35
@volánrulz: ők sem szeretnek téged

nagyon édes :)
A Bolognai Rendszer talán a legnagyobb pusztítást a tantervek összekutyulásával vitte véghez.Az 5 éves képzés rugalmasabb voltHa megnézzük egy korábban érvényes öt éves kreditrendszerű képzés tantervi hálóját (a tantárgyak elvégzésének ajánlott ütemezését), gyakran azt…..
Picur87 2010.03.02 09:53:20
Én sem vagyok túlzottan oda a rendszerért. Ennek valóban az az oka, hogy ha az ember dolgozik mellette, mert fizetős és valamiből finanszírozni kell, akkor nem lehet megcsinálni. Arról nem is beszélve, hogy ráadásul a magánkézben lévő főiskolák azt tesznek, amit akarnak... Eredetileg Helleres voltam, amit most bekebelezett a BKF, ami fél év alatt szinte teljesen megváltoztatta a teljesítési rendszert.
Munka miatt a Helleren is szívtam, mert nem sikerült egy tárgyam 2 évben, amire 5(!!!) másik épült és nem indítottak belőle vizsgakurzust, amit jelzem megtettek, amikor egy évvel később a már teljesített tárggyal a zsebemben 5plusz tantárggyal indítottam a félévet, hogy aztán 18 tárgyból vizsgázhassak. Szóval a dolgok szépen továbbgyűrűznek. Arról nem is beszélve, hogy minimum 6 hónap a szakmai gyakorlat, ami mellett teljesítsd a megmaradt tárgyaidat és még írd a szakdolgozatod is...
A BKF viszont jelenleg a vizsgakurzust engedélyezi ugyan, de az újra felvett tárgy mellett nem veheted fel, ami ráépül... tehát akkor minek... aber sikeresen eltörölték a kredit alapú fizetést, szóval akkor is 212 ezret fizet az ember gyereke, ha 2 tárgya van és akkor is ha 12. Meg akkor is ha gyakorlaton vagy. Abszolút nyalóka... fizessé
Úgyhogy én is 4 éve csinálok egy 3 éves képzést és még van belőle egy évem, amikor is 2 tárgy/félévvel örvendeztetem meg magam, a főiskolát meg majd fél millával 4 tárgyért... tiszta élvezet...
Jah, a fizetős, nem fizetősről meg a gimi összefüggéséről annyit, hogy van egy srác, aki lóf*szt nem fizet és már akkor másodéves volt, mikor én elsős és gyanítom én előbb is végzek...
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
"Csatolva küldöm a kiskutyánk képeit. Ő Csucsu a kis mopsz és szombaton érkezett hozzánk. Nevét a kis csúcsfeje után kapta. Nagyon játékos vagány kiskutya. Kicsit csúnyácska szegény de mi annál jobban szeretjük" - írta nekünk Kati. Kattintás után további képekkel…..
A lány külön noteszbe vezette azon férfiak nevét, akikkel lefeküdt. Hiába ígért hűséget a legújabb jelöltnek, nem tudta tartani magát. Újabb érdekes történetet olvashatunk, melyben egy srác kifejti elméletét a vörös hajú nőkről, és szomorúan veszi tudomásul, hogy immár…..
Picur87 2010.02.05 13:09:06
@Primitív Állat: és ott van még az "örökké szeretni fogom", "valami örökre meghalt bennem", "eleinte nem mutattam ki az érzelmeimet" :D lehet nem voltak olyan súlyos gondok a nő hűségével, csak pucolt, ahogy tudott :D
Mikor egyik előző pasim közölte, hogy "nem is tudná mi lenne vele, ha szakítanék" ... hamar megtudta:)
Picur87 2010.02.05 13:23:23
@mooon:): ugye :)
Következő versenyzőnk egy érdekes koppanás átélője volt. Az élmény annyira sokkolta, hogy a tanulság levonását rátok bízza, és remélem, hogy nem hagyjátok cserben. Egy fiatalember pálfordulását fogjuk ezúttal elemezni: mitől változik három hét leforgása alatt a gyönyörű…..
 Az igazán kreatív jelenségek számára egészen hétköznapi heppening egy ilyen levelet találni a hótakarítás után a szélvédőn. Természetesen a bulira azért mi is elnézünk! *az érthetőség kedvéért szükséges tudni, hogy a levélkét valószínűleg úgy írta meg a…..
Subba Bosszú, hidegen tálalva 2010.02.02 08:00:00
Az ég irgalmazzon annak, aki beküldőnkkel szórakozik! Az általa nagyjából fél óra alatt megtisztított parkolóhelyre állt be ez a pofátlan astrás, majd mosolyogva távozott (IGEN, ahhoz, hogy lássa a beküldő a mosolyt, a helyszínen kellett lennie), ám kedves olvasónk nem volt…..
A levélíró a sztori végén felteszi a kérdést, hogy mi mit tettünk volna, ha a kiválasztott 2 db süteményt nem adják el nekünk, mert már kinézték maguknak a pofánkba vigyorgó eladók, de egyelőre nem tudunk okosat válaszolni, mert nem látunk a pipától. Péksüteményes pult…..
Picur87 2010.01.21 12:44:43
@AlexWolf: Annyiban azért egyet érthetünk, hogy még mindig jobb, mint az a száraz agyoncukrozott E-zett cukorbomba.Reggelizni meg azért kell, csak nem mindegy, hogy mit.
Mindig is volt háziállatom, csak a klasszikusok (hal-papagáj-macska-kutya) az egzotikus állatok (varánusz, madárpók, piton vagy oroszlán) otthoni tartása soha nem vonzott. Az állattartás felelősséget is jelent, legalábbis nálunk, normális embereknél. Soha nem értettem, hogyan…..
Picur87 2010.01.19 09:28:12
@ged: Rendkívül bölcs vagy...mit gondolsz mit lehetne tenni? Hogy akadályozod meg, hogy valaki egy olyan élőlénnyel tegyen ilyet, akinek az élete teljesen tőle függ.Aki szereti.Mondd csak el, ha olyan baromi okos vagy! Te mit is teszel? Hm?
Hogy akadályozod meg, hogy egy primitív "ember" mondjuk a gyerekével tegye ugyanezt? Jahogy azt szigorú szankciók követik.
Sajnos ez nem Amerika, ahol az ilyen aljadék a gatyáját is kifizetné egy ilyen után és akár több évet is börtönben tölthetne
A kétéves Tessa nevű Basset hound hat hím és öt nőstény kiskutyának adott életet. Tessa gazdái, Jill és Philip Alcock négy kiskutyára számítottak, ennyit is tudtak kitapitnani a vemhesség idején.Tessa a szülés napján reggel nyolc és tíz között négy nőstény kutyának adott…..
Macskapcsolat A vízbe fojtott cica 2010.01.13 19:58:00
Talán emlékeznek még a négy évvel ezelőtt minden jó érzésű ember gyomrát felkavaró filmre, címe Álszent volt. Toepler Zoltán rendezte, és a botrány, amit kiváltott, annak volt köszönhető, hogy az egyik jelenetben egy valódi kiscicát belefojtanak a vízbe.A filmet később…..
Picur87 2010.01.14 11:42:07
@radiris: ezt a túlszaporulat-gátlást ennyi erővel bizonyos hazánkban terjengő munkakerülő népcsoportra is kiterjeszthetnénk , mert mi sem tudunk többet etetni (segélyek hada)
Lotti oroszlánfejű törpenyuszikat küldött nekünk, aki két hetesek és nyitva van a szemük. Nagyon örülünk neki...
Picur87 2010.01.13 15:43:07
@Rókakoma: " Vén hülye buzeráns" :)
A sokkreklám nem újkeletű reklámtechnika. A befogadók ingerküszöbének emelkedésével egyre gyakrabban nyúlnak hozzá a hirdetők, különösen, ha úgy érzik, az az üzenet, amit át szeretnének adni elég fontos ahhoz, hogy ellensúlyozza a sokkolás esetleges negatív hatásait.…..
Miután Mandras kiszámolta, hogy 2 csomag Füstli virslin nem annyit spórolna, mint amennyi a Tesconak kijött, azonnal szólt egy eladónak, aki viszont csak a vállát vonogatta. Az akciókat ugyanis szerinte gép számolja és különben is, azok az olyanoknak szólnak, akik nem tudnak…..
Január egyik legszórakoztatóbb olvasmánya következik "Egy utas"-tól, aki olyan gyöngyszemekkel ajándékozza meg az olvasót, mint az idézőjelbe tett "pufidzsekis", vagy a Gizi néni-affér, benne az istant klasszikus "talpig fiatalemberrel". Maga a történet…..
"Miért gondolják a férfiak, hogy csak ők lehetnek egy kicsit „könnyűvérűek”?" - kérdi a szerző. Két fiú jut egy lányra, ráadásul mindkettőt Lacinak hívják – minden adott egy üde komédiához. Az egyik Laci hevesen csapja a szelet a posztíró hölgynek, aki hamar…..
Picur87 2010.01.08 11:53:26
@mennyország utca hét: ...embert közelről lehet megismerni :)
amúgy ez tuti kamu.biztos vmi új csajozós duma :)
Picur87 2010.01.08 12:00:12
@degreen: óóó, ne, vizuális típus vagyok :D akkor már egyszerűbb, ha valamelyik büdi, akkor a zuhany alatt intézni, mondván hogy izgalmasabb :P
Picur87 2010.01.08 13:19:31
@degreen: de ha csak egyszeri a dolog, akkor ideiglenesen megteszi :) legalább arra a hétre tiszta és sosem látom többet :)
Törzsi, esetleg alsó tagozatos körülményekkel szembesült Gabesz, aki minél olcsóbban szeretett volna LCD-tévét venni, és az esztergomi Tescóban még pont volt két olcsó darab, kilencvenezerért. A helyszínre érve azonban kiderült, hogy nem is olyan könnyű eldönteni, hányadikáig…..
"Ő, az én 7 hónapos – már a hatodik – „kukoricamalac”-om, Béla. (A lányom adta a nevét.) Eddigi malacaim el voltak mindenkitől különítve. Béla az ágyam fejénél van telepítve: a társam lett. (Én a 63-ikat taposom.) Jó, hogy itt van, balhézik,…..