Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsindelyes

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiváló minőségű, elasztikus, SBS modifikált tekercses zsindelyek érkeztek Olaszországból ezúttal hódfarkú mintás kivitelben is. A bazaltzúzalékos zárólemezek kitűnő megoldást jelentenek a lapos tetők, a ferde tetők és a palatetők felújítására. A tetőfedő anyag lángolvasztással akár házilag is…..
  BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!          ..
Hány szöget üssek? Hová üssem? A zsindelylap két szélébe, illetve a minták közötti vágások fölé kell egy-egy nagyfejű, bordázott szeget verni. Fontos, hogy a minták közötti vágásokhoz viszonylag közel essenek a szegek, mert ha túl magasan szegelünk, akkor a mintákat…..
Sokan homogén, egyszínű megoldásokat keresnek a tetőanyag kiválasztásakor, a több színárnyalat elegyéből álló zsindelyek azonban vidám mozgalmasságot kölcsönözhetnek a háztetőnek. ..
A lakóövezet a brazíliai Estrada do Mar-ban található. A házakat a Ramella Arquitetura tervei alapján építették. via homedsgn.com..
Méghogy a fekete szín komor és gyászos! ..
Feltöltöttük a készleteket. Vörös téglány és hódfarkú zsindelyből érkezett még egy-két raklap. Vegyétek, vigyétek, amíg van! Árak, részletek erre. ..
- Ne a nőt nézze! - mondanám, ha Klapka György lennék. ..
Csodaszép tető bitumenes zsindellyel fedve a birminghami hegyek között...
Csodaszép kétszintes családi ház Minneapolisban. ..
Az IKO zsindelygyártó a közelmúltban némi változást eszközölt a Cambridge névre hallgató, dupla rétegű zsindelycsalád gyártási technologiájában. A fejlesztéseknek köszönhetően javult a minőség, és a tetőfedők munkája is könnyebb lett. A Xpress zsindelyek nagyobb…..
A Certainteed amerikai zsindelygyártó dupla rétegű Landmark zsindelyei jó néhány színben kedvezményes áron érkeztek az országba valamikor az év elején. Gyorsan fogy a készlet. Mostanra már csak három színben kapható a termék. Mármint az olcsóbb áron. (A standard színek a…..
A zsindelytető ellenállt volna a Sandy hurrikán erejének, a fa viszont sajnos megadta magát. via Houzz.com..
Egy fekete árnyalatú tető nem feltétlenül ruházza fel házunkat gyászos, komor külsővel. Bizonyságul nézzük meg ezt a gyönyörű Landmark Moire Black zsindelytetőt: Az akciós 30 év garanciás termékről bővebb információt a www.zsindelypiac.hu oldalon találhatnak. Gyakran…..
Ha az akciós Landmark termékek közül a Granite Gray színt választjuk, akkor a zsindely valahogy így fog mutatni a háztetőn: Az akciós, 30 év garanciás tetőanyagról bővebb információt a www.zsindelypiac.hu oldalon találnak. A készletek igen gyorsan fogynak. A 30 év garanciás…..
Egyszerű mégis előkelő megjelenés, semmi cicoma, semmi hivalkodás. A Landmark zsindely Driftwood színe nem a harsány magamutogatás hírnöke, inkább a nyugodt, fenséges szépség hordozója. Az akciós 30 év garanciás termékről bővebb információt a www.zsindelypiac.hu oldalon…..
Hogy a szürke nem mindig "szürke" arra bizonyság lehet a Landmark zsindely Colonial Slate színárnyalata. Az alábbi fotón látható házon a bitumenes zsindely mozgalmas, vidám külsőt varázsol a tetőre. Az akciós 30 év garanciás termékről bővebb információt a…..
A dupla rétegű, térhatásos zsindelyek között válogatva a vásárló a kiállított színminták alapján gyakran nem tudja elképzelni, hogy a kiszemelt színű tetőfedő anyag hogy fog mutatni nagy háztetőn. Egy-egy fotó már elkészült zsindelytetőkről könnyebbé teheti a…..
Az amerikai Certainteed cég 10 féle színben küldött akciós Landmark zsindelyeket az országba. A 30 év garanciás, dupla rétegű, laminált zsindelyeket tényleg jelentős kedvezménnyel lehet a készlet erejéig megvásárolni. A normál, listás árhoz képest a megtakarítás több száz…..
Vidáman gördülnek az Osb lapok a Norbord gyártósorain:     Zsindelytetőhöz általában 12 mm vastagságú Osb lapokat használunk. Indokolt esetben maximum 15 mm-est. Ennél vastagabb háncslapok alkalmazása fölösleges, hiszen a megfelelő alálécezést nem helyettesíthetjük…..
Egy ekkora tanya kéne nekem is a semmi közepén. Ide már érdemes családot tervezni.                           További információk a LandMark zsindelyekről: Kopét 2000 Bt. ..
A Landmark zsindelytípus színpalettáján a világosabbik barna szín a Resawn Shake fantázianevet kapta. Az egészen világos és a sötétebb árnyaltok kavalkádja valahogy mégis harmónikus egésszé áll össze a tetőn. Erről tesznek tanúbizonyságot az alábbi képek…..
A Landmark zsindelyek többtónusú színeinek köszönhetően a fekete zsindelytető sem borít gyászos hangulatot a házra, sőt a tarka-barka árnyalatok különösen izgalmas, élénk, élettel teli benyomást keltenek a háztetőn.  …..