Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prof Wolverine

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
Duplakritika egy képregénybuzi meg egy sorozatbuzi tollából. Az egyik csak tetszeni fog. Spoileres, jóhogy. A leghosszabb nevű sorozat viharvert évadot tudhat maga mögött az ABC-n, olyat, ami nagyszerűen indult, aztán úgy leült, hogy csak nézett az ember a fejéből kifelé, a…..
Végre itt az első előzetes a hivatalosan is berendelést kapó Gothamhez, amiről már csomó mindent tudunk, de még így is iszonyatosan felcsigázott ez a két perc. Bruce szüleinek megölése, a fiatal Batman, a gyerek Macskanő, a gyerek Méregcsók, na és a kamasz Enigma és a Pingvin.…..
Ez a legnagyobb kérdése a 24: Live Another Day cím 12 részes miniévadnak, amiben a 24 című kultikus akciósorozat sztárja, a sav-, atom- és kínzásálló szuperügynök visszatér, hogy megint megakadályozzon egy világégést. A választ egyelőre nem tudom, de az tuti, hogy az első…..
Valahogy Dexternek nincs szerencséje a szőkenőkkel. Rita, a felesége ugye meghalt vagy három évaddal ezelőtt, Lumen, a gyilkos partner otthagyta, mint Szent Pál az oláhokat, aztán most jött Hannah, és bár lehetett drukkolni annak, hogy Dexerből ember legyen, tudtuk, hogy nem fog menni…..
Prof Wolverine 2012.12.19 16:23:29
@Parallax: arról nem is beszélve, hogy pont ő kért gps trackelést a központtól a rendőrkapitányra, akinek nemsokára megtalálják a hulláját, vagy legalábbis észreveszik az eltűnését ha úgy alakult, hogy a szilveszteri buli előtt csónakáztak is egyet.

Érdekes lesz, hogy milyen módszerekkel lehet kimagyarázni, hogy egy főrendőrben a ballisztikai vizsgálat szerint egy másik főrendőr pisztolyából van egy golyó.
A számos film közül, amelyek valamilyen módon Philip K. Dick munkáiból merítettek, sok esetben csupán egy-egy ötletet vagy a központi témát vették át, s így aligha nevezhetőek hű adaptációknak. A Szárnyas fejvadász (Blade Runner, 1982) már a címével is ellentmondásosnak…..
Korn - III: Remember Who You Are (Roadrunner/mTon) A Kornról mindig is sejthető volt, hogy nem tud méltóságteljesen megöregedni. El lehetne intézni annyival, hogy az egyszerűség kedvéért nu metalnak becézett stílust nem lehet bizonyos kor felett művelni, de érdekes módon a velük…..
A BKV igazán jó hozzánk, rengeteg remek anyagot adtak beküldőinknek (és ezáltal nektek). A most következőt hárman is megírták; kezdjük Márkkal, mivel ő volt a legfürgébb: Ezen mindannyian kifeküsztök. A BKV buszokon a "leszállásjelző" gombok mellé az van írva:…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..