Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Natla

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a saját kulturális környezetünkben nagyjából érteni véljük az összes célzást, a munkahelyi és magánéleti utalásokat, külföldön ez nem feltétlenül van így, amiből mindenféle kavarodások adódhatnak. Pláne akkor, ha egyébként is lelkileg sérülékenyebb…..
Végtelen messzire, csak végtelen gyengék lesznek mire odaérnek Gondolom sokan látták a Kapcsolat című filmet, ahol a Földön sugárzott első televíziós adást - konkrétan az 1936-os Berlini Olimpia megnyitóját - 25 fényév távolságról fogták az idegenek, és visszaküldték némi adatcsomaggal kiegészítve.…..
A támadás délelőtt történt. Egy tanuló táskájába rejtett automata fegyverrel ment be az iskolába. Arca felismerhetetlen volt, keményebb, alattomosabb a megszokottnál. 27 gyereket ölt meg a Sandy Hook általános iskolában 2012. december 12-én a Connecticut állambeli Newtown-ban. Adam Lanza azóta…..
Javában belevágtunk az új évbe, a karácsonyi szeretetteljes idillnek már semmi nyoma. Pedig még egy hónap sem telt el, azóta, hogy azt ígértük, nem csak ekkor leszünk jobbak, hanem egész évben. Majdnem elütnek a zebrán babakocsival, a boltban a pénztárnál beszólnak, hogy siessek…..
Natla 2018.09.02 18:45:10
Már azt hittük, nem tudunk izgalmasabbat mutatni a szoci majálisról Orbán Viktor kolbászánál, amikor hirtelen felbukkant Zagyva Gyula hatvannégy vármegyés csapata a Városliget közepén. Velük jött Gaudi Nagy Tamás is, és egyenesen a Jobbik? Nem! nevű állítólag civil…..
Natla 2010.05.02 11:52:52
@Bastille: mitől fasiszta valaki?
A levélíró kérésére törölve...
Natla 2010.04.30 10:25:44
@Kedves Vezető: a posztoló is mehetne farmerban, amennyiben abból nem lóg ki a lábszára.
Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint a második forduló arról fog szólni, hogy milyen erős lesz a kormány feletti a demokratikus kontroll. "Ezért én azt kérem mindenkitől, aki hisz abban, hogy szükség van Magyarországon egy ilyen demokratikus kontrollra, egy…..
Natla 2010.04.16 10:49:57
@_Ske_: hát ez a címéből ítélve kurvára objektív lehet... ne haragudj, ezzel nem rontom a szemem.nem szerencsés úgy véleményt formálni, hogy az egyetlen hivatkozási alap az ellenfél/ellenség véleményel. olvass utána horthy tevékenységének - nagyon meg fogsz lepődni. meg remélem hogy utána nem kevered majd sem rákosival sem szálasival.
Natla 2010.04.16 11:23:06
@_Ske_: figyelj, te az első kommentedben egy akkora bődületes nagy tárgyi tévedésre és teljes félreinformáltságra utaló gondolatot fogalmaztál meg, hogy reagálnom kellett rá. nem azért, hogy belédkössek, vagy mert gépelhetnékem volt, hanem azért, hogy javasoljak egy olyan dolgot, amiből kizárólag előnyöd származhat, nevezetesen, hogy művelődj.
egyik haszna, hogy ha ez előben szóba kerül egyzser, ne nézzenek akkora vad hülyének, amekkorának itt mutatod magad,
másik haszna, hogy kevesebb embert fogsz zsigerből és ismeretlenül utálni -azokra gondolok, akiket most lenyilasozol.

jó tanulást, rettentően rád fér!
Vajon mit tehet a szerencsétlen lány aki a Gyakorikérdesek.hu oldalhoz fordult setítségért? 18 éves vagyok és lány... a barátom 20 (2 éve vagyunk együtt) és még a szüleivel él, elég jó a viszonya velük, mivel fiú az anyukája takarít náluk. Az anyukája néha-néha…..
Nem félrefordítások ezek, mert nem fordítások. Ezeknek van a "nem fordította" rovat. Három ilyen következik.Elsőnek dabanhorz beküldése, egy amúgy aranyos kis filmből, amiben annak idején nekem nem is tűnt fel a problémás rész:A tegnap esti filmben (Napsütötte…..
Natla 2009.05.19 11:21:29
@Rakenro: klasszikus! mi kerstin und uwe kalandjait meg is zenésítettük.
w Babilon bukása 2008.07.01 05:50:00
Sok víz lefolyt, amióta itt szcientológiáról esett szó. Online a víz gyorsan folyik. Azóta a magyar szcientológia-kritikának forgalmas főhadiszállása alakult ki, hazánkban megjelent az Anonymous aktivistacsoport, és a mainstream sajtó vérebként csap le szegény Schmitt Pálra,…..
A mai nap a Torkos Csütörtöké. Mint azt Húsosfazék korreken összefoglalta, vendéglátós apokalipszisre lenne szükség, semminthogy szar helyeken minél több szart ehessen a magyar. Hogy milyenek azok a szar helyek, az nemsokára kiderül. Kinga a Kashmir étteremből jelent, ami bár…..
Vastagbőr Itthon más a helyzet ? 2008.01.27 08:53:00
Mindenki szörnyűlködött, amikor a TV 2 Napló és RTL Klub bemutatta, hogy a Blaha Luja téri késelő honnan származik, az erdélyi Gyergyószentmiklós melletti tekerőpataki cigánytelepet. Jöttek a szokásos reagálások, "Ilyen országot hogy vehettek fel az EU-ba" meg a…..
Kevés rajzfilmet gyűlöltünk jobban tiszta szívvel, mint a belga Pierre Culliford kis tenyérbemászó kreálmányainak kalandjait megörökítő Hupikék törpikéket (megengedjük: lehet, hogy ebben kiadós szerpet játszott a borzalmas magyar címadás is). A képregény idén ünnepli ötven…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
w Helyzetfokozódás 2007.06.04 04:30:00
Lezajlott a múlt héten egy meghitt kis ibseni jelenet. Kamaradarab, lényegében monodráma, Eörsi Mátyás monológja. A másik főszereplő, Puch László a színen meg sem jelenik, csak láthatatlan hangként. Első felvonás, az ATV, majd a Nap-Kelte stúdiója. Eörsi Mátyás…..