Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Énbiz'

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Egy sikeres ember 2009.10.22 10:01:00
"Gerendás József vagyok, magyar-kanadai állampolgár, nős, családos, 1965. szeptember 10.-én születtem Budapesten. A Shalom-Szálloda Rt. tulajdonos elnök-vezérigazgatójaként dolgozom Budapest V. kerületében (Hotel Hold, Budapest, 1054 Hold u. 5.). Polgári családban…..
  Aktuális olvasói levél itt  Magyar Bálint liberális politikus javaslatánek értelmében mindenkit kiszerveznének az egészségügyből, az oktatásból, a múzeumokból és a gyermekvédelemből, akinek a munkája nem függ össze az alaptevékenységgel. Ha az indítványt…..
Énbiz' 2009.10.21 14:41:15
@_Molly: Ugye csak az újonnan érkezőket érintené. Tehát a régi közalkalmazottak -a régi elvtársakat is beleértve- jogviszonya továbbra is biztosított.
Kávézacc Magyar okádáskultúra 2009.10.21 10:47:00
Ma reggel valaki azt mondta a tévében, hogy a foci egyfajta kultúra, és mint ilyen, híven tükrözi egy adott társadalom tartását és önbecsülését.  Azt már én gondoltam ehhez hozzá, hogy azok az országok, ahol momentán jó a foci, nemcsak büszkék, hanem optimisták is, mert…..
Pénzintézeti backdoor kommunikációs al-alrovatunk büszkén posztolja be Log fotóit, melyek megmutatják, milyen bizarr eredménnyel jár, ha az elavult internetes folklór beszivárog a banki ügyfélterekbe. Az mondjuk érdekes kísérlet lenne, ha a feliratokat a fiók megnyitása után is a…..
Hát megtörtént. Bekövetkezett a rémálom! A barna veszedelem becsattogott ormótlan bakancsával az Országgyűlésbe! Az EP képviselőknek joguk van felszólalni a Parlamentben. Tegnap szépen be is ültek a patkóba, Bokrostól Morvai Krisztináig, és a költségvetés általános…..
Birka nép Birkák párban 2009.10.04 16:47:13
Nem jó egyedül, mert az ember társas lény. Mivel az ember főemlőstől származik, ezért ráadásul párkapcsolatot is szeretne, abban érzi igazán jól magát. Minden nemzedék azt hiszi, hogy ő találta föl a szerelmet. Mert persze, a szerelmet mindig elölről kell feltalálni, attól…..
Ennek a fos Nap-keltének a kipicsázása mekkora vihart kavar ...Verebes (kultikus egyik utolsó interjúja) még szuszogott a vendégekkel szombaton, de a jelet már nem vette az M1, ott egy természetfilm ment éppen. Igazi fantomadás volt:"Nem csodálkozom én már semmin. Sokat támadták…..
Gordon annyira egy szürke patkány kisegér, hogy még a Google sem ismeri :)  Nem fake, magad is meggyőződhetsz róla  ITT és ITT... (Kép: Kuruc) Oszd meg másokkal!  ..
A Shellnek megint olyan akciója van, hogy a Smartkártya-tulajok tankolás után dönthetnek: pontot szeretnének feliratni, vagy kisebb számlát fizetni. AB ezt nem tudta, a kasszás nem figyelmeztette, hanem kifizettette a pénzárgépben megjelenő teljes összeget. AB, miután megkapta a…..
Paja és haverja nem a legegyszerűbben intézték a mozijegy vásárlásukat, és a problémázásra reagálva még egy "leszarom" szitok is beficcent az Cinema City Aréna pénztárosának címezve, de szerintük ahogy erre a hölgy reagált, azt mindenképp panaszkönyvet ért.…..
A takarékos szó mágikus erejére alapozott a Cora akkor, amikor a családi csomagolású Medve sajtot drágábbra árazta, mint a szimpla, fele akkora dobozt. Pitta viszont a Homáron nevelkedett tudatos vásárló, aki mindig figyel és gyanakszik, így nem lépett az ömlesztett csapdába. A…..
Nincs is meghatóbb annál, mint amikor olyan helyről kapunk európai színvonalú reakciót, ahonnan a legkevésbé sem várnánk. De most már tudjuk, hogy az OEP kedves sajtószóvivője még mindig olvas minket, aminek nagyon örülünk. Ezúton szeretnénk reagálni a Legorombította a…..
Énbiz' 2009.09.25 10:50:52
@Sün‼: Még nem, de fogok. Batz papucsban, fospuNpával. Az első napon még nem tépem le az ajtót csak akkor, ha TWA erre kifejezetten utasít.
Énbiz' 2009.09.25 10:52:03
@Énbagoly: Mostmár igen?
Külföldi sztori következik, egy olyan történet, ami azt sejteti, hogy a magyar fogyasztók homlokán ott a láthatatlan "balek" felirat, amit a határokon túl is jól ért mindenki. Olvasónk, Duarte Freitas Carvalhal Souza do Rego Ramalho nem beszari, így Nagy-Britanniában bérelt…..
Bocsánat,hogy csak most teszem ki az új posztot, de azt hittem, hogy minden rendben van és csak most látom, hogy a beállításoknál elszúrtam az időzítést...Még egyszer elnézést!DespiSziasztok, nem tudom hozzászólás nélkül hagyni azt, amit ez az oldal jelent számomra.27 éves…..
A kínaiak nemcsak a bugyicímkéket készítik fordítógéppel, a BNV-n is ezt a humoros fejlesztést használták, ami óriási örömöt okozott WWarlocknak és nekünk is. A hajtás után a pompás ártáblázat alsó része látható. Az idei BNV egyik pavilonjában 3-4 ország mutatkozott…..
Távirányítója van a tévének, a dvd-lejátszónak, a hifinek és még ki tudja minek. Legalább három-négy távirányító van egy lakásban, melyet persze mindig elszórunk mindenfelé. Ezzel a kütyüvel azonban nemcsak helyet találunk a távirányítóknak, de a keresésben is segít.…..
Énbiz' 2009.09.16 12:47:28
Drámai Homár-bréking: az előbb kutyasétáltatás közben az alábbi SMS-t kaptam Gábris "Homárnő" Esztertől:"Frissforró sajáthomár. Lassan 12 órája nincs net és telefon a VII. kerület egy részén. A UPC tegnap este azt mondta, kiesett a rendszerből néhány modem, de…..
Most jutottam hozzá, hogy átolvassam az első BÜ-posztot, TWÁ írását az Aldi szupermarketről, és mindenekelőtt gratulálni szeretnék a Homár kommentelőinek: kétszázötvenvalahány komment volt, amikor elkezdtem átfésülni, és a végére maradt 103. Vagyis a hozzászólások majdnem…..