Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koto

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden igaz, néhány napon belül mostmár tényleg bejelenti a Google hivatalosan is a Nexus 5-öt. Szóval mindenki, akinek nem elég jó az iPhone, a következő specifikációval kell, hogy beérje:  4,95 inch kijelző 1920x1080-as felbontással (445 ppi) 2,3 Ghz Snapdragon 800…..
koto 2013.10.29 16:24:28
Diákként nagyon kívül esek egyelőre a csúcskészülékek világából, szóval közvetlenül nem érintenek ezek a bejelentések, de azért persze figyelemmel kísérem őket.
Nem értem azonban ezt az állandó csatározást. Nem pont az a jó a vásárlóknak ha ennyire különbözik a két legnagyobb platform? A specifikáció háború pedig a jelenünk egyik legnagyobb ostobasága. Számomra például a 4 col a felső határa egy telefonnak. Afölött számomra már más kategóriát jelent.
Direkt megnéztem boltban az 5S-t. Akármilyen közelről néztem, egy darab pixelt nem láttam. Ezek után a még ennél is nagyobb képpont sűrűségnek a "höhö nekem nagyobb van" mentalitáson kívül mi értelme van?
Nem vagyok fejlesztő, tehát azt nem tudom, hogy melyik platformra milyen appot írni, bár azt azért könnyű belátni, hogy az 1 képernyő arány és a "végtelen" mennyiségű különböző képernyő arány között pontosan nagyon sok a különbség.

Hozzá tenném, hogy szintén Android user vagyok, azonban egyik platformhoz sem köt ideológiai viszony. Én azt utálom amikor ostoba érvekkel dobálózva próbálják választottjunkat fényezni.

-légből kapott eszementsége, mint például az, hogy "a 4 incses kijelző a tökéletes kijelzőméret"-
Például ez is ilyen. Fájdalmat okoz neked, hogy nincs nagyobb iPhone? Nem gondolnám, inkább választod egy másik gyártó nagyobb kijelzőjű termékét és kész is. Így működik a piac ahol rengeteg helyettesítő termék áll a rendelkezésünkre (gondolom ezzel nem mondtam újat)

Kicsit lassítsunk és mindenki örüljön annak a terméknek ami kielégíti a szükségleteit és ne savazzuk azt amelyik a mienket ugyan nem, de másokét igen. És ez természetesen igaz a másik táborra is.
Melyik a kínosabb: hogy sohasem működik a hangjelzés a Károly körúti gyalogátkelőknél vagy az, hogy a Kossuth téri Teiresziasz-szobor kezéből most is ellopták a fehér botot? Két éve óriási hírveréssel adták tudtunkra, hogy a Budapest Szíve program keretében elkészült…..
Holló címmel forgattak fikciós filmet Budapesten Edgar Allan Poe életének utolsó napjairól. Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol? Bálint barátomat igen csak izgatja a kérdés, ezért ki is vágott és némiképp kivilágosított egy gangos jelenetet a filmből. Ha valaki ráismer, ne…..
At AT&T a tengerentúlon már elkezdte reklámozni a legújabb HTC Mondrian telefonját, mely WinPhone 7-en fut, és 480x800 pixeles felbontással, 4,3 incses kijelzővel, 1.3GHz Snapdragonnal próbálja meg elcsábítani a smartphone-tulajdonosokat. A reklámban feltűnik egy pillanatra a…..
Fővárosi Blog A 49-es villamos 2010.09.22 07:00:00
Na, ki jön rá először, hogy ezt miért fotóztam le?   ..
koto 2010.09.22 07:36:21
városjáró blog Se-Ma-For 2010.03.26 20:00:00
A múlt héten közzétett táblapótlási bejelentésünk befutott a BKV megfelelő osztályára. Melynek eredményeként örömmel mondhatjuk, hogy megtörténtek a cserék/pótlások.A hiányzó szemafor alakú nosztalgiatáblák a javaslatunkban szereplő Földalatti-pótló/Éjszakai…..
A rakodópart alsó kövén ültem, néztem, hogy úszik el a dinnyehéj meg a sok szemét, közben olvasgattam Ingrid Bergman életrajzát és elviseltem, ahogy a Viking nevű német turistahajóról özönlenek lefelé az emberek és rajzanak körülöttem, amikor... Amikor színes pöttyökre…..
Sééééééta! - kiáltottuk kutyánknak, amikor kikapcsolódó barangolásra készültünk indulni vele, amit ő rendszerint boldog farriszálással fogadott.Sajnos mi nem vagyunk ilyen vidámak, ha az Andrássy útra visz sétakedvünk.Állapotát tekintve ugyanis a sugárút -…..
koto 2010.03.25 19:53:00
6ker.blog.hu/

Terveztem egy hasonló postot az Andrássy-ról, de igazából mindent megemlítettél ami az én szememet is zavarja. Sajnos gratulálok a posthoz
Ugye milyen gyorsan telik az idő, ha csak a szép dolgokkal foglalkozunk? Bizony, blogunk éppen egy éve indult és ezen jeles esemény alkalmából sütöttünk is neki egy finom és névre szóló Sacher-tortát, melynek nagyon örült. Budapest is ünnepel, kedvenc blogja születésnapja…..
koto 2010.03.08 18:55:14
Idén télen más ruhát kapott Budapest egyik legismertebb szoborcsoportja, a Vörösmarty Mihály emlékmű. Míg az elmúlt években nejlonkupola óvta az időjárás viszontagságairól, idén télen csak egy hatalmas fóliát borítottak rá, amit elég furcsán, a nyaka körül rögzítettek.…..
Napi Budapest Ucca 2010.02.28 01:00:00
Az Ürömi utcában az egyik utcanévtábla kissé népiesen fogalmaz...
Az IMDb, azaz a világ egyik legnagyobb internetes, filmekkel, sorozatokkal és színészekkel foglalkozó portálja készítette el legújabb összeállítását, melyen az elmúlt évtized legjobb alkotásait vonultatja fel, természetesen a nézők szavazatai alapján. Számos érdekesség…..
Az igazság az, hogy ez a film nem az első széria 10. része, hanem az első és a második széria közötti holtidőben, leadott 10 perces adás, amellyel szinten akarták tartani a rajongók várakozását. Sikerült. Nálunk nem adták le, így magyar szinkron nincs hozzá, de ez nem baj, mert…..
koto 2009.12.21 00:45:10
@Hankasid: Ez a 3 perces trailer szintén baromi jó, de nem a SecretParty előzetese, hanem az első évadé (pl. Tony ezért is van ébren).