Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csigabige

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
C'est la mon vie... Péntek 2008.11.22 14:06:47
hat a tegnapi kicsit mozgalmas egy nap volt:Dnemvolt elso ket oram, ezert negyed9ig aludhattam, termeszetesen mostis majdnem elkestem, de vegulis idoben beestem meg, aztan meg tesin tancot probaltunk, kiderult h egy 8 masodperc hianyzik abbol a vagasbol, amit kozhirre tetettem, szal jovagyok XD...…..
A Hal a tortán indulásától kezdve, főleg, hogy a Vacsoracsata is egy idő után átállt a celebek szerepeltetésére, egy nagy-nagy kérdőjel imbolygott az egész főzős realitys dolog fölött. Adva van hazánkban véges számú celeb. Mindkét műsor ebből a véges mennyiségű…..
Nathan Schwartz, a Cleveland egyetem húszéves hallgatója ötvenezer dollárt vihetett haza az LG nemzeti üzenetíró bajnokságáról, amelynek a döntőjét New Yorkban rendezték meg múlt héten. Az alábbi szöveggel győzött:"Does everybody here know the alphabet? Let's text. Here it…..
Most érkezett a hír, hogy június 30-ától az iWiW Kft megszűnik létezni, és a magyar közösségi szájt a továbbiakban az Origo Zrt. ernyője alatt folytatja működését. A döntést a vállalaton belüli konszolidációs folyamatokkal magyarázzák.Szabó Márton, aki eddig az iWiW…..
Belsőség Irány Kakucs! 2008.06.20 14:33:00
Közép-Magyarország közepe ezen a hétvégén Kakucson lesz, legalábbis a driftesek számára. A Magyar Drift Szövetség soron következő futamait ugyanis az egyre népszerűbb KakucsRingen tartja, mely Budapesttől alig 40km-re található, így tényleg keveset kell autóznia annak, aki…..
Az elmúlt napokban rengeteg magyar csatlakozott a Firefox rekordkísérletéhez. Azt is mondhatnám, hogy ha az összlakossághoz viszonyítjuk, Európában a magyarok nagyon is aktív Firefox-felhasználók. Több mint 17 ezer magyar vállalta, hogy ma este 7 órakor letölti a Firefox 3…..
Webisztán Élőben, a Marsról 2008.05.25 22:58:00
A Ustream élőben közvetíti a weben Phoenix szonda Marsra szállását. A két bolygó között kábé 20 perc a kommunikációs csúszás. Maga az esemény kábé 7 perces lesz. Az eseményt a NASA is közvetíti persze, Twitteren is (twitterezők kommentjei itt). De a Second Life-ban is nyomon…..
csigabige 2008.05.26 02:20:28
Minden olyan válasz, amely abból indul ki, hogy a tud szóbokra tegnap délután fél ötkor helyet cserélt a szótárban a vél szóbokrával: 2 pont...
csigabige 2008.05.13 00:26:29
"Született feleségek tehát legközelebb február 19-én, hogyvolt róla 20-án." -ugye, hogy ez szörnyen hangzott február ötödikén? Mai tudásunk alapján viszont bőven kiegyeznénk ezzel a kéthetes csúszással, mert a tévéújságban azóta sem jelent meg kedvenc sorozatunk.…..
Nyílt levél Embertársaim érdekébenTisztelt Egységsugarú Honfitársam!Fejlődésed során megtanultál beszélni, egyedül használni a bilit, az iskolában a tanítónéni erőfeszítésének hatására megtanultál írni, olvasni. Felfedezted, hogy az iwiw milyen nagyszerű dolog, mert ott…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..