Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rollin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éjjel azt álmodtam, hogy a Vaterán látatlanban vettem egy Fiat 850-es kupét. Utána elindultam a dolgomra a Suzukimmal, de az egyik falu végén egy útépítésbe ütköztem. A piros lámpánál ott várakozott a frissen vásárolt Fiatom. Át akartam ülni bele, de nem találtam a kulcsát.…..
rollin 2011.01.16 14:33:12
@Csé: én is szoktam olyanokat álmodni, hogy vezetek egy kocsit és tökig nyomom a féket és alig lassít:D
meg lassan megyek és megakarok állni de nemlassít semmit:D és amikor belemennék vmibe általában felébredek:D
nagyonszar érzés aláírom:DD
Múltkor majdnem teljesen összeraktuk a Willyst. Most itt állunk, kezünkben egy nyers, már terepjáró formájú makettel, de egy gramm festék sincs még rajta. Milyen szerencse, hogy műanyaggal dolgozunk, különben már rég ellepte volna a felületi rozsda.Kérdezzetek csak meg egy…..
rollin 2011.01.05 20:19:12
@enpera: a szigetalőszallag az teljesen nemjó, a már fentebb leírt okok miatt meg még mert nyúlékony, sose lesz egyenletes a széle és a vastagsága miatt a két eltérő festék között lesz egy magasságbeli különbség.
Nemhiába van makettező takarószalag..
és még 1 jótanács: ha utcai autót szeretnél kitakarni, több színűre fújni a kasztniját akkor a legelegánsabb megoldás ha az 'illesztési hézagok'nál van a választóvonal mert ott kevésbé látszódik a magasságbeli különbség az egymás mellet lévő festékrétegek között.
rollin 2011.01.05 22:00:06
@enpera: spray os festéket vettél? mert a normális kisüveges festékek tényleg kb56száz forintok és azokkal is gyönyörű felületet tucc csinálni, persze szükséges hozzá egy festékpisztoly is ami nemolcsó ):
rollin 2011.01.06 17:49:54
@enpera: hát az olajfesték az tényleg drága:(
nemtudom h milyen hajót csinálsz, de rokonom csinál(t) hadihajókat, tengeralattjárókat és a külsejéhez nem olajfestéket használ.
Az olajfestéket bőrfelületekre használja, használom (pl:autó ülés, ruha, állatok bőre...), de persze lehet h egyáltalán nincs igazam, csak azt mondtam amit mi csinálunk
sok sikert a hajóhoz:D
Belsőség A magyar Formula-csapat 2011.01.05 15:00:00
Irgalmatlanul bánom és szégyellem, hogy a tavalyi év folyamán (rajtam kívülálló okok miatt) nem sikerült leszerveznem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem versenycsapatával egy videós riportot. Dávid, a csapatkapitány hozott képbe, szépen bele is ástam magam. Aztán…..