Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Von Tolla

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd a kommentek közül bányászta ki az alábbi, a magyar börtönviszonyokkal kapcsolatos hozzászólást. Persze sejthető volt, hogy a jogvédőket ahol lehet, megvezetik, de az, hogy ilyen könnyen be is kajálják, döbbenetes. Csak egy igen egyszerű ötlet a sok közül:…..
Béla különös esetet osztott meg velünk a képtelen jogszabályok uralmával kapcsolatban. Hiába ad igazolást a kisinyovi minisztérium, hogy az autó már moldáv rendszámú, a bíróságnak ez nem elég,  ha nincs pecsétes vámnyomtatvány, fizetni kell.   A vámhivatal meg…..
Egy egyszerű, de gyakran alkalmazott rendőrségi trükkel szívatták meg az egyik olvasónkat. Tanúságos történet egy furmányosan bevont jogosítványról. Állítólag 2 honapja létezik egy rendelet, amely szerint megalapozott gyanú eseten a rendőr elveheti a jogosítványt. Engem…..
A rendőrség sajátosan kezeli a sértettek adatait. Nem elég, hogy a szerencsétlennek valaki nyolc napon túl gyógyuló sérülést okoz, hanem még a személyes adatait is elküldik annak, aki leütötte. Borzongjunk együtt: Röviden leírok egy vicces esetet. Egyszer vádlottként…..