Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strike

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Strike bolgja! Shrek 3 2007.06.14 23:36:00
 Aki még nem látta volna a Shrek 3 -mat, felraktam neki 3 bemutatót, és néhány infót. Szerintem jó film, érdemes megnézni.   Infók:Nyáron visszatér a vajszívű zöld ogre: június 14-én érkezik a hazai mozikba a Harmadik Shrek, amelyben Shrek és Fiona nem…..
Kutakodtam, és néhány érdekes képre akadtam. Az amerikai terrortámadásról néhány kép, elég érdekes formában:Egy párat hajtunk rajat, és íme.          Na és most egy kis origami.Először: Hajtsd…..
Úgy látszik a koreai gyártó vérszemet kapott és még mielőtt a többiek beelőzik őket, máris újra megfelezik TFT paneleik válaszidejét. A mai sajtótájékoztató keretében gazdasági eredményeik mellett a 2007-es trendeket is ismertették. Túl sok meglepetés természetesen nincs, a…..
Sikerrel tesztelte mélytengeri robotját a NASA Mexikóban. Ha a DEPTHX az antarktiszi próbát is kiállja, a jövőben a Jupiter holdját, az Europát veheti célba.A DEPTHX (Deep Phreatic Thermal Explorer) névre keresztelt mélyvízi felderítő 335 méter mélyre merült a Mexikóban…..
Strike bolgja! Elindult az oldal! 2007.06.11 22:55:00
Üdv mindenkinek! Nah ez az oldal is elindult. Egy tuti bolg oldal lessz, napi frissüléssel. de ha már így belejöttem, az írásba, kezdjük:..