Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gőzsy Kati

5 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Elsüllyed a páva! 2012.11.12 09:15:21
Fölszállott a páva? Legalábbis a tehetségkutató vetélkedő résztvevői és rokonai számára, mert alig van meghirdetve a szombat este Duna tv-re tett műsor, pedig ez már a második elődöntő volt. Nálunk anyukám vette észre a hirdetést, és mesélte, hogy régen ez mekkora…..
Varga Juditot is jelölték a televíziós Oscarként emlegetett Emmy-díjra látványkategóriában az 1490-ben játszódó Borgiák-sorozatért Francois Seguin látványtervező és Jonathan McKinstry supervising art director mellett. A kanadai-ír-magyar sorozatot - amiben Rodrigo Borgiát, VI. Sándor pápát Jeremy…..
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Gőzsy Kati 2011.01.27 18:50:20
@Hurrá Torpedó: jaja, bár ha így írta volna, akkor úgy folytatta volna, hogy:
én meg utánamentem, visszabasztam neki, benyomtam a betonba, aztán áthajtottam a fején. börtönben vagyok, csak most jutottam géphez, de kurva jól esett.
Gőzsy Kati 2011.01.27 19:23:34
@F/: Férfi az áldozat.
Kedves olvtársak, olvtársnők, barátaim! A CsK blog első posztja kommentjeinek száma Andras utolsó hozzászólásával elérte az ezret, ennek alkalmából blogíró-olvasó-kommentelő találkozót hirdetek. Kérlek benneteket, hogy amennyiben szeretnétek részt venni, a két ünnep…..
Gőzsy Kati 2010.03.31 10:18:03
Rengeteg eladó autó hirdetését küldték az olvasók az év vége felé írt, totálkárossá vált Marutimmal kapcsolatos cikkemre, aminek a Totalcar főszerkesztője a 220 ezerért piros autót, valaki? címet adta. A cím kicsit megváltoztatta a várt tartalmukat, hisz eredetileg 300…..
Szuper blogot találtunk és most bemutatjuk. Panka.p a bloggere a Zsebkutya blognak és nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy bebizonyítsa: "Nem kevés türelemmel és néhány ügyes trükkel egy zsebkutyából is Frakk, Lassie vagy Kántor válhat!" Az első posztban saját…..
Baowah kartárs, a TotalBike és a Sebesség oltára legfőbb hajtómotorja lebukott: Uj Péter-karikatúrák és púpos zsidók helyett kocsikat meg plüsskutyákat rajzolt az összes fontos mítingjén! Brilliáns konspirációk árán végre megszereztük a jegyzetfüzetét, ami hetekre ellátja…..
Gőzsy Kati 2010.03.08 10:36:49
Tökösveréb belecsapott a lecsóba, felvetette az egyik legszembetűnőbb hiányosság- csoportot. Az alábbi bejegyzés kommentjeiben szeretnénk összegyüjteni a vetítések körüli technikai problémákat és a lehetséges megoldásokat. A filmesek szidják a mozigépészeket a gépészek a…..
220 ezer forintot kaptam a 93-as, gazdasági totálkárossá vált Marutimért. Nekem nem tűnt soknak, de Csikós Zsolt azt kiabálta, hogy autónepper vagyok, mert az ütközés előtt max 60-at adott volna érte. Ehhez nem értek, de az biztos, hogy nekem sokat ért. Azt mondják, a vidéki…..