Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lehi

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az E3 ellenére sem estünk ki a Checkpointtal a kétheti ritmusból - ez a jó hír. A felvételkor viszont még mindig bénázunk a hanggal - ez meg a rossz. Megint volt egy-két hanghiba, valószínűleg Grath túl messze volt a mikrofontól, vendégünk pedig túl közel (esküszöm,…..
Moser86 2010 év elején döntött úgy, hogy nekivág Angliának. London nagyon drága csalódás volt, és már majdnem visszaköltöztek Magyarországra, amikor jött egy lehetőség Coventryben. Ahol jó is volt minden addig, amíg egy meglepő fordulat nem következett… (A képért külön…..
Nem ez az első eset az elmúlt években, hogy a Microsoft látványosan innovatív módon nyúl hozzá egy eszközhöz. Már a Win Phone 7 esetében is láthattuk, hogy nagyon fontos számukra, hogy a követő üzemmódból kilépve valami  újat, piaci erejükhöz mérten innovatívat tegyenek le…..
Lehi 2012.06.28 14:52:50
Ezer éve az volt az (egyik) oka annak, hogy elkezdtem írni ezt a blogot, hogy nem találtam olyan tartalmat a nagy magyar internetben, ami a legóról a magamfajta egyszerű, a legóért távolról rajongó embereknek szól. Olyanoknak akiket igazából nem érdekel, hogy mi az a snot, mit jelent…..
Bemutatta a LEGO a nyári olimpiai játékokon induló csapatát. A kilenc sportágban rajthoz álló minifigek a rendező ország tiszteletére annak (és nem Dánia) nemzeti színeiben mérettetik meg magukat. A magyar csapat után tehát lesz kinek drukkolni. :) A hivatalos bejelentésről…..
Veled ez előfordult-e már? Nyilván. Némileg magyarabbul: AZ A Ki•••OTT ELEM - vagy tíz nyomorult alkalommal láttam, mikor nem kellett még A blog szerzői kara utoljára (és azóta is folyamatosan) akkor mondogatott sűűrn ilyesmiket, amikor kicsit túlelőgezve a bizalmat vettünk…..
Nem szerelmem a moduláris építészeti vonal, mindenesetre kíváncsisággal kísérem figyelemmel az újonnan kijövő készleteket. Az eddig zömében kereskedelmi létesítményeket felvonultató sorozat egy igazán fontos, közfeladatokat ellátó darabbal bővül, ráadásul nem akármilyen…..
Lehi 2012.02.28 16:34:34
@gerberus: Lehet hogy ketszer annyi idos vagyok mint te.... :D Erre nem is gondoltal?

(Imadom amikor trollnak titulalnak!)
Lehi 2012.03.01 09:04:26
@gerberus:
Ezuton kerem a tisztelt blog vezetoseget (@tutuka, @ Rékocs), hogyha atleptem volna a 18as karika hataskoret, vagy hozzaszolasommal barmilyen zavart keltettem volna az eroben, illetve a postban fentebb elkezdett x darab finom celzas utan esetleg a kisparna hasonlatom tul eros lett volna, AZONNALI HATALYAL moderaljak ki a hozzaszolasomat.
Ellenkezo esetben meg kerdezem hogy ..... mirol maradtam le? :D
Lehi 2012.03.01 10:37:22
@Haynau: Koszi! :)))))
Ertem mire gondolsz, azert is kerdeztem hogy "mirol maradtam le"! :D
Hát ez: A blogos levlistánkra lőtte fel ezt a képet Greg36. Elkeserítő. Elkeserítő, mert bár nagyon tetszik az új 4431-es mentőautó (kritikánk itt), megvásárlásának vágya szinte feloldhatatlan probléma elé állít. Ha valami, ez a jármű már kompromisszumokkal sem…..
Mi volt az idei év egyik legjobban várt készlete? Nos, számomra a 10222, a Winter Village Post Office. Igen, így nagybetűkkel. Az ember elzarándokol egy boltba (mert épp nem akart neten rendelni, és útba is esik), boldogan kibontja, és nekiáll kockákat pakolni. Az épület már majdnem…..
Egész egyszerűen nem legózom. A fenti képen a bontatlan dobozaim láthatók. És ez még nem minden! A hálószobámban van egy nagy rakás használtan beszerzett készletem, köztük olyan csodákkal, mint a 6380-as kórház, vagy a 6769-es western erőd. És mégsem. Persze ezer okot…..
Lehi 2011.10.15 19:32:30
@tutuka: Tutu ezzel nem vagy egyedül. Mondjuk én ezzel úgy vagyok hogy ha hozzájutok egy új készlethez, akkor azt azonnal ki kell rakni azonnal. Viszont pl költözéskor szét lett szedve az összes, és még most is, egy év után van egy csomó amit ki kellene rakni. Persze a javarésze össze van rakva.

Viszont a MOcozással én is hadilábon állok, pedig a gyári szettek mellett irdatlan mennyiségű kocka van még, gyönyörűen berendezve, és arra várnak hogy használjam őket.....

Szerintem kicsit a korral is jár. Viszont én ilyenkor azzal vígasztalom magamat, hogyha én már nem is fogom őket használni, a fiam imádni fogja! (zárójelben, 2 éves, beszereztem neki ebayrol irdatlan mennyiségű duplót, és nincs annyira rajta. Viszont múltkor beszabadult a LEGO szobába, es nekiesett egy system doboznak! Érdekes módon azzal egy órán át tudott játszani! Másnapra persze tele volt a lakás alkatrészekkel... :))
Manapság a légitársaságoktól sarki kisboltig minden kereskedő igyekszik magához édesgetni valamivel honorálni a vásárlók hűségét, jellemzően úgy, hogy ajánl valamit "csak itt, csak most és csak Önnek". A LEGO sem kivétel, erről szól a VIP program (melyet a…..
Ennyire durva sztorira azért nem számítottam, mikor feldobtam a kérdést. Együtt sírunk, együtt nevetünk. Ma a sírás ideje jött el. Felebarátaim a legóban, ez volt a mai példabeszédem...
from tutuka date Thu, Sep 15, 2011 at 1:39 PM subject láttátok? http://www.flickr.com/photos/rya......y/61........225/in/photostream/ from x date Thu, Sep 15, 2011 at 1:53 PM Itt a Technic is: http://i53.tinypic.com/........mn7.jpg from y date Thu, Sep 15, 2011 at 1:55 PM…..
Rendkívüli ez a poszt a blog történetében főleg azért, mert a blog gazdája mit sem sejt róla, de amikor majd elolvassa, reméljük, nagy öröm éri, és nem haragszik majd a huncutságért.Drága tutuka!Nagyon boldog születésnapot kívánunk és sok-sok legózásban és kockagyáros…..
Lehi 2011.09.14 19:39:27
Sajátos, ám gyakorlatilag elkerülhetetlen tulajdonsága ennek a blognak az időről-időre előkerülő könnyes szemmel való múltba révedés. Persze nem azért mert régen minden jobb volt (de), hanem mert legtöbben (írók - olvasók) régen voltunk gyerekek, gyereknek lenni meg elég nagy…..
Ha ma 1960. augusztus 24-e lenne, és elém kerülne egy ilyen kép (mely történetesen 1960-as), egész biztosan betenném a szerdai szelektívbe. Igazából persze ez még ma is beférne a szerdai szelektívbe, csak már senki nem épít így és ilyet. (És az mennyire kemény, hogy 1960.…..
Nem mindennapi aukcióra akadt ZOlien a hétvégén az ebayen. Tekintve, hogy az árverés már lezárult, remélem nincs az troll, aki belekötne abba, ha most beszámolunk róla. a-and-g-mac nevű, feltételezem brit eladó egy 620 darab legóemberből álló Star Wars hadsereget kínált…..
Tavaly sikerült két csoportnak is egy remek gyárlátogatást szerveznünk Nyíregyházára. Akkor úgy terveztük, hogy lesz még ismétlése a dolognak, ez mostanáig váratott magára.Üröm az örömben, hogy egyrészt nem tudjuk azt a VIP színvonalat biztosítani, mint amit a keddi posztban…..
Lehi 2011.07.08 07:02:33
@BorZol: 1.5 eves az enyem, szal O meg otthon marad... :)
Lehi 2011.07.08 07:04:26
@BorZol: ... HA nyerunk :P
Szerintem sem tűnik egy letehetetlen kriminek, de ezt rozsamarci sokkal jobban megfogalmazta: "valószínűleg semmi értelme sincs ennek a cuccnak, de azért el bírnám cipelni hazáig, hogy hosszú téli estéken halálra unjam magam a nézegetésével." ..
Emlékeztek még? A 2010-es Technic zászlóshajó, a 8043 Motorized Excavator igazi ciki történettel nyitott a piacon. Egy ún. linear actuator vevők által tömegesen jelzett problémája miatt a készletek visszahívására kényszerült a LEGO, hogy aztán egy áttervezett darabbal…..
Lehi 2011.06.10 20:35:54
@safiati: @klarky: @tutuka:

Megmondom oszinten hogy nekem se volt semmi bajom a keszlettel, meg nem is tudtam hogy ez most a hibas seria volt-e vagy sem, de azert jol jott az a 4db potya linear actuator.... :O (Tutuka ugye nem arulsz be :D)
Lehi 2011.06.10 21:17:44
@tutuka: :)))))))))))))))))
Bár sokan nem értitek miért pörgök a témán, továbbra is meggyőződésem, hogy a legón kívüli világ legfontosabb hazai legós mémjét, a Mizut – melynél egyébként sem született komolyabb széles e hazában mostanáig –, figyelemmel kell kísérnünk. fotó: Barnie Rap,…..
Unimog: ezt bizony egy gyári készletből rakhatod majd ki. Még kép itt.A legópiac kiállításon járt. Jó is volt meg nem is. Értékes beszámoló.Mostantól te viszel engem sétálni?Kakukk, kakukk!LEGO-naptár örökre.Delfineket lehet nézegetni sütögetés közben egy nagyon kedves…..
Lehi 2011.06.03 14:37:59
@szakacsa: Nektek is azt irja ki hogy "az on orszagabna nem elerheto?" Es a masodik link is visszaterel csak a LEGO oldalara..... Billundba meg nem masznek el most ezert...
A múlt heti young and cool posztunk után Ági vette a bátorságot és küldött nekünk egy ősrégi képet magáról (természetesen legóval).  De vajon melyik Ági? Úgy megörültem a képnek, hogy hétvégén – ha már úgyis meglátogattam a nagymamim – lőttem egy képet…..
A K9-es egység szabadnapja. Irány a part!A nyáron készült fotók beépíthetők akár a nappaliba is.Egy ország életszínvonala jól lemérhető azon, hogyan élnek benne a nyugdíjasok. Space cityben a space-tb a lézerbotot is támogatja.Ainex adott egy tippet arra, mi a teendő, ha a hőn…..
Lehi 2011.05.29 11:08:46
@depmod: hallod mindjart magamra veszem! (nem)
Lehi 2011.05.29 22:40:49
@depmod: Egyebkent még a kep keszitoje is vette a poent!! ;)