Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szkrista

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az első, hanem a második ilyen olvasói levelünk jött, csak az elsőt szégyenszemre elhánytam valahol: alig használt, 3 millió forint feletti árú kocsikat hirdetnek fele-harmada áron a nagyobb apróhirdetős szájtokon. Volt valaki, aki hosszabban levelezett ilyen eladóval?…..
szkrista 2009.11.26 17:25:03
Sziasztok!
Tegnap én is belefutottam egy ilyen hirdetésbe, kis naivan meg is érdeklődtem emailen.400ezerért kínálnak egy 2003 VW polot ami csak kb 7000 km-t futott. Ezt a választ kaptam:
Helló,

A jármuvet, hogy nekem van eladó jó állapotban van, nincs technikai károk, nincs karcolás vagy horpadás, nem rejtett hiba, nem a dohányzás. Jön is az eredeti kulcsok, kézikönyvek, karbantartási könyv és a téli gumikat. Az autót a bátyám, ami Magyarországon található, a bátyám meghalt 2 héttel ezelott egy hülye motorycle balesetet. Én nagyon szomorú, ez volt az egyetlen testvérem és én is szeretem nagyon. Én vagyok az Egyesült Királyságban található, a Chelsea és az autó velem. A felesége adta nekem az autót eladni, mert költözött az otthoni és o nem tudja használni itt, Egyesült Királyság, mert itt az autóban a kormánykerék jobb oldalán. A lány nem akar meggazdagodni a halála bátyám, hogy miért van az hogy egy alacsony áron. Ez egy magyar modell, valamint az iratok és a lemezeket, azt minden adót fizetett, és most minden a papírokat és dokumentumokat a nevem, ha meg akarja megvenni, nincs semmi probléma, mert én akarat küld az autó saját ország és én fizetem a hajózási adók.

Köszönöm!

PS: Nagyon sajnálom a rossz magyar, ha tudsz beszélni angol lesz jobb nekem

Innen lett gyanús a dolog, így néztünk utánna. Meg ha valaki az Egyesült Királyságban van akkor hogy gépel ékezetes betűkkel???????
szkrista 2009.11.26 17:29:36