Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AutosVilli

0 bejegyzést írt és 1170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak a nagyon gondos, előrelátó népek, akik tavasszal, még a szezon előtt szereltetnek klímát maguknak. Vannak a Pató Pálok, akik nyáron próbálnak kapkodni, persze, hiába. És vannak a tudatosak, akik azt gondolják, hogy a szezon lecsengésével kényelmesen megoldható a beruházás. Ilyenkor egy baj…..
Óriási tapétával, műalkotással de még lámpákkal is fel lehet dobni egy teljesen csupasz falat. Íme néhány tipp...
                                                      hogy nem tudja egy férfi megnevelni a feleségét?  A lány egész életében végestelen-végig arról álmodozott, hogy majd egyszer, egy nyugodt nyári napon, amikor senkit semmilyen vágy nem hevít, de azért szenvedélyes lesz és mindenki megfelelően…..
AutosVilli 2016.08.17 21:22:47
Az egész menekültválságot mintha egyenesen Orbán Viktor kedvéért találták volna ki, és ő kiválóan él is ezzel a lehetőséggel. Kedvére védheti meg a tündérország népét az újonnan kitalált végvári kapitányi minőségben, és a lakosság nagy része is csak ezzel a témával…..
Alibanya jegyzetel 10 százalék 2015.05.02 07:29:24
Tudja ég, valahogy nem volt kedvem éppen munkálkodni. Ez a remek ingatlanos szakma igen sok telefonálgatásból áll, meg kapcsolattartásból, meg netes barangolásból. Agyam folyik időnként. Meséltem már? Egyes elszánt emberek hajlamosak a lakáshirdetésük felét azzal kitölteni, hogy…..
JaZz bLoG Chet Baker életrajz 2010.06.07 14:30:00
Jeroen de Valk: Chet BakerA lírai hangú jazztrombitás(Silenos Könyvkiadó, 2010 Budapest)Könyvet olvasni jó. Imádom az életrajzokat! Meg a jazzt. Szóval azonnal megtalált a Chet életrajz. Jazzkönyvből különösen szarul vagyunk ellátva, szóval hiánypótló műről beszélünk. A…..
Nem úgy van az, hogy besétálunk bármelyik autókereskedésbe, kicsapjuk az asztalra az egymillió eurót, beülünk a Bugatti Veyronunkba és elhúzunk a naplementébe. Egyrészt azért nem, mert eleve olyan keveset gyártanak belőle, hogy több mint egy évet kell várni rá, másrészt azért…..
A SONLINE értesülései szerint nemi erőszak történt Fonyódligeten, ahol két felsőoktatási intézmény tartja gólyatáborát. A rendőrség megerősítette a hírt, miszerint az eset péntek este történt. Többszörösen megerősített információink szerint a bűncselekmény az…..
Az új földtörvény, pontosabban az új földalapú támogatásról szóló kormányrendelet igen jó példája annak, hogy egy nem szakmai alapon nyugvó döntés hatása sokkal szélesebb körben mutatkozik meg, mint amiről maga jogszabály szólna, illetve amit a módosítással el akartak…..
AutosVilli 2014.08.18 15:13:48
@M_R: Nem baj de vidámak vagyunk! Vidáman esszük az illatosított szaros szendvicset.
A fél magyar internet azon pörög, milyen vicces bulifotót rakott ki az Insatgramra Vajna Tímea, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos-kaszinókirály, Andrew G. Vajna ifjú felesége: fotó: timeavajna / Instagram Az épp Szardínia szigetén nyaralgató…..
AutosVilli 2014.07.20 08:08:37
Vöröshajú lányok Rókabunda 2014.04.16 12:00:00
Sziasztok! E rovatban felmerült reakcióitok alapján némiképp elbizonytalanodtam a rovat jövőbeni sorsát illetően, mivel viszonylag visszafogottan nyerte meg a tetszéseteket. A fellelhető felhozatal lényegében megegyezik a rovatban eddig megjelentekkel, azaz ugyan vörösnek éppen…..
AutosVilli 2014.04.20 10:07:31
Mit jelent nekünk, magyaroknak a szabad pálinkafőzés? Az igazi szabadságharcot a gaz gyarmatosítók ellen? A magyar virtus mindenek feletti megtestesülését? Vagy magát a nagybetűs, mindenáron védendő Hungarikumot? Igaz, a lassan négy éve bevezetett intézkedés következményeit…..
AutosVilli 2014.02.20 13:22:01
@gnme:Örülök ,hogy más is átlátja a probléma gyökerét!
AutosVilli 2014.02.20 13:47:31
@gnme: gondolom pálinkát föztek
éjjel- nappal!
AutosVilli 2014.02.20 14:56:04
@Roan: Ezzel csak az a gond ,ha te otthon apádtól, anyádtól azt látod,hogy dobjunk be egy felest,mert reggel van. Meg dobjunk be egy felest mert ebédelünk aztán utána is illik egyet ,hogy tényleg jó legyen az emésztés.Meg dobjunk be egy felest,mert haza értem. És a jó alváshoz is kell egy, akkor ÉN ÁLLAMILAG, vagy TŐRVÉNYEL,
VESSZŐVEL, BÖRTÖNNEL,SEMMIVEL nem tudom kitörölni a gondolkodásodból,hogy cefrézni kell. Ehhez te magad kellesz rá kell jönnöd,hogy ez nem jó így.
Társadalmi pénzügyi helyzetedtől függetlenül. Az egészség megőrzését,meg általános iskolában kéne külön órákon oktatni, tudtommal ezt még nem vezetékbe sehol,pedig nagy előrelépés lenne ,ha megtanítanák a gyerekeknek miért kell egészségesen élni.Nem azért hogy az államnak kevesebb legyen a kiadása,hanem azért ,hogy egy komfortos szép életet éljek le, de itt még megint közbeszól a genetika.
...Meg a laptopodat, a tabletedet és bármit, ami hozzáér az internethez. Mostanában amúgy is sokat beszélünk az oroszokról, különösen, mióta a szigorú tekintető nagy vezér egy "atomot nekik!" kiáltással megint a legjobb barátunk lett. Aztán itt ez a remek olimpia is: a téli…..
AutosVilli 2014.02.07 08:10:35
@giriz: Abból a rengeteg pénzből mindenkinek jut a pártba, ilyen olyan csatornán keresztül.Hülye lenne nemet nyomni.
Az a fejlett európai ország nyer a legtöbbet a bevándorlással, ahol világnyelven beszélnek, az állami újraelosztás mértéke pedig alacsony. Ismét kiderül, hogy a legfőbb haszonélvezők a britek?Korábbi posztjainkban több alkalommal is foglalkoztunk a bevándorlás kérdésével, és…..
AutosVilli 2014.02.03 10:46:28
@Brix: Dehogy zavarták volna el, mindenki kushadna ,szépen meghúzná magát. Ehez még el kell telnie 40 évnek ,hogy a demokrácia jelentését tényleg jól értelmezzék az emberek.
Egy kellemes nyári napon négy rokonszenves ausztrál diák meglóg a suliból, bedobják a szörfdeszkát meg a gitárt Rudi kék VW-buszába, és a tanórákon ücsörgés unalma helyett az utazás kalandos szabadságát választják. Rokonszenves kölykök, afféle értelmiségi családból…..
Rogán Antal lendületes rezsifórumáról az Index írt egy részletes riportot, az ember már csak legyint (vagy esetleg kiköp egyet oldalra) a sok hülyeség, hazugság és manipuláció láttán-hallatán, de ennél a képnél azért álljunk meg egy pillanatra:Szerencsére az Eurostaton minden…..
Jó reggelt Európa, megérkeztek a tőkekorlátozások.   A BBC csütörtökön számolt be arról, hogy az HSBC néhány ügyfelének a bank alkalmazottai megtagadták, hogy nagyobb összeget vegyenek fel a saját bankszámlájukról. A pénzfelvételre azért nem kerülhetett sor, mert…..
AutosVilli 2014.01.27 12:31:33
@wmiki: Te hogy belelátsz a dolgokba ez nem emberi!
Ha Hoffmann Rózsa marad, akkor a PISA-teszt nemzete helyett a pizza futárok nemzete leszünk. A 2006-os, 2009-es és 2012-es PISA felmérés eredményeit összevetve ugyanis elég egyértelmű, hogy 2006 és 2009 között valamennyi javulás, de 2009 és 2012 között egyértelmű zuhanás…..
Yoshihiro Simada japán utazó 2008 óta járta német gyártmányú összecsukható biciklijén a világot. Miután Albániától Lisszabonig, Afrikától Mexikóig sok fele tekert már, egy hete, pénteken Budapestre érkezett. Még aznap este el is lopták tőle nagy becsben tartott…..
Policity Atomot a népnek? 2014.01.22 16:55:47
A múlt hét legtöbbet vitatott belpolitikai eseményének számít a magyar-orosz atomegyezmény. Ennek értelmében 3000 milliárd forintos kölcsönt hívhatunk le, amit várhatóan a Roszatom orosz atomerőmű-építő konzorcium számlájára fogunk visszajuttatni, ők pedig cserébe pedig…..
Yoshihiro Shimada öt éve járja a világot kerékpárjával, pénteken érkezett Budapestre. A VII. kerületi hostelben szinte rögtön meg is szabadították kedvenc járművétől. A japán utazó a bulinegyed közelében található Kertész utcában szállt meg pénteken. A kerékagynak azt…..
AutosVilli 2014.01.21 20:28:57
A helyzet viszonylag világos: Orbán és aggasztóan átláthatatlan, de bizonyosan nemcsak transzparens módon beazonosítható politikusokból álló köre Moszkvában meglépte azt, amit a nemzeti érzelmű, zöld érzelmű, józan gondolkodású ember legrosszabb rémálmában sem mert…..
AutosVilli 2014.01.18 17:53:18
@ARAGONIT: nálam meg Betmen és Pókember szokott vacsorázni. De most komolyan.
AutosVilli 2014.01.18 18:03:34
@Visegrádi: kajmánszigeteki bankszámlán xxxx millió, te szarnál a közre szerintem.
Pár tanács arra, hogyan lendülj át a mélyponton. Az ember lelkileg olyan mélységeket élhet meg, hogy heteken, hónapokon, éveken keresztül mélyponton van és tudja, ez már nem egy egyszerű rosszkedv, amit kialszik másnapra. Amikor egyszerűen nem tud felülemelkedni a…..
Pénzkérdés Trafikevolúció 2014.01.17 18:18:19
Megint be lehetett adni pályázatokat trafiknyitási engedélyre. Aligha volt nagy tolongás. A cigarettaforgalom alakulása feketén-fehéren mutatja meg, milyen az, amikor  a kínálat-kereslet felmérése, és rendes megvalósíthatósági tanulmányok nélkül avatkozik be a kormány a…..
AutosVilli 2014.01.18 13:56:27
@kronosz6: te is egy csürhe vagy!,vagy inkább csőcselék.Töük mindegy melyik párt milyen oldal mentétn teszi tacsra és rabolja ki az országot, mindíg a csőcselék aszisztál és juttatja hatalomra.