Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DogTheDog

0 bejegyzést írt és 256 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Gyuri elhagyta a farmot és a Covid miatt lehetetlenné vált az utazás, nehéz döntés várt a vezetőségre. A farmra nem lehet eljutni, Wiscott meghalt, hogyan tovább? Az alaptézis sajnos, hogy egy farmot Afrikában nem szabad 1 hónapnál hosszabb ideig magára hagyni, mert minden el fog tűnni. Pisti…..
DogTheDog 2021.04.07 00:09:33
The Whisky Curator The End 2021.02.20 20:16:19
Ez az utolsó poszt a The Whisky Curator blogon. Azt nem mondom, hogy abbahagyom az írást, fordítást, de ebben a formában nem folytatódik tovább, hanem majd egy más időben, más platformon, ha elérkezettnek látom az idejét (és nekem is lesz rá időm). A blog önmagában végülis elérte célját: egyrészt…..
DogTheDog 2021.02.21 00:07:53
Megint egy whisky-boom kellős közepén vagyunk. Azért írom, hogy megint, mert a whisky történelme - bár maga az ital folyamatosan fejlődik – rendelkezik bizonyos ismétlődő szakaszokkal: felfutással, majd leszállóággal, mint bármi más a piacon. A „történelem ismétli önmagát” így ölt testet, ebben a…..
Hegyek, tavak, vízesések és csodás nemzeti parkok is szerepelnek az Amerikai Egyesült Államok legszebb helyei között, melyekben - ha élőben most nem is - képekről annál csodásabb gyönyörködni!   A cikksorozat többi részét a következő linkeken érhetitek el: | I. rész | II. rész | III. rész | IV.…..
DogTheDog 2020.09.09 22:52:09
A világ egyik legszebb helyén, a Bahamákon, egészen pontosan a rózsaszínű homokjáról híres Harbour-szigeten található ez az óceánparti egzotikum, melybe azonnal bele lehet szeretni! Kíváncsiak vagytok? Nézzünk is körbe! A "Rosalita" nevet viselő 2018-ban épült óceánfronti álomrezidencia a Bahamák…..
Azonnal felismerhető, éterien bársonyos hangjának köszönhetően Váczi Eszter már több mint 20 éve a hazai pop- és jazzszíntér üde színfoltja, akivel legközelebb a New Orleans Swingfesztivál zárónapján találkozhatunk a Müpában – méghozzá egy igazán különleges felállásban. Minek a hangját szereti…..
A világ tele van szebbnél szebb világítótornyokkal és bár néhányukat ma már múzeummá, hotellé, netán egy teljesen elhagyatott épületté alakították át, szépségük vitathatatlan - ezt most be is bizonyítom nektek. Következzenek is a világ legszebb világítótornyai!  Cape Reigne Lighthouse,…..
Drámai vulkánok, egzotikus tengerpartok és szemet gyönyörködtető kanyonok is szerepelnek az idei év legszebb utazási fotóin. Az Agora applikáció fotópályázatán idén több, mint 14 ezren indultak - a legmesésebbeket kiválogattam nektek, hogy ti is bátran gyönyörködjetek bennük!  Fotó: © Johan…..
DogTheDog 2020.08.10 18:14:47
Kanyonok, vízesések, hegységek, tavak és sivatagok is szerepelnek az Amerikai Egyesült Államok legszebb helyei között, melyekben - ha élőben most nem is - képekről annál csodásabb gyönyörködni!   A cikksorozat többi részét a következő linkeken érhetitek el: | I. rész | II. rész | III. rész | IV.…..
„Hűvös köd szitált azon az őszi hajnalon, mikor a doraniak eltemették Alyr Arkhont.” Nagyon sokáig ez volt a kedvenc ponyvaregényes kezdőmondatom – és azonnal ez jutott eszembe ezen a ködszitálós délutánon is, amikor megláttam a Spekulatív Zónán Gáspár András halálhírét. András bitang jó első…..
Húsnak, tejnek, édességnek, alkoholnak semmi helye nincs egy tradicionális litván karácsonyi asztalon...
Az elején fontos megjegyeznem egy dolgot, egyszerűen imádom az indie címeket, no nem mindet, akad azért itt is kellemetlen meglepetés, nem is kevés. De van ezeknek a független játékoknak egy bája, lehet ez a töménytelen mennyiségű nosztalgiahullám, amit árasztanak. Valljuk meg aljas módon…..
Sziasztok! Ezúttal nem egy listával készültem, hanem az Outer Worlds című játékot szeretném számotokra bemutatni. Akik olvasták már a blogomat, tudhatják, hogy a science-fiction világokra úgy alapvetően rá vagyok függve. A műfaj által megteremtett könyvek, filmek, képregények, játékok és a sci-fi…..
TINTA blog Nyelvészéletrajzok I. 2019.07.02 11:34:15
Kétrészes sorozatunkban a nyelvtudományra nagy hatást gyakorló, 20. századi nyelvészeket vesszük sorra. Saussure, Ferdinand de (1857–1913): svájci nyelvész. 1881-től a párizsi École des Hautes Études, majd 1891-től a genfi egyetem tanára. Összehasonlító nyelvészeti munkásságából kiemelkedik a…..
Nyilatkozta június 18án Jerlan Turgimbajev kazah belügyminiszter...
Viktoriánus szuperhősök osztálytalálkozója briliáns stílusban megírva és megrajzolva. Ezt kapjuk Alan Moore és Kevin O'Neill képregényétől, amelyet csak hosszas tépelődés után voltam hajlandó kézbe venni, annyira elvette a kedvemet a sztoriból a Sean Connery főszereplésével…..
A Princess Yachts bemutatta új, 15,5 méteres F50 nevű hajóját, az F osztály ötödik tagját. Ezt a családot az innovatív helykihasználás, a dizájn, a minőségi anyagok és a remek vízfekvés jellemzi...
DogTheDog 2019.06.03 10:59:08
Miközben egykori párttársai hónapok óta az általa bedobott Brexit miatt civakodnak, David Cameron volt brit miniszterelnök vidáman pihen és újabb luxuseszközt szerzett be...
Cristiano Ronaldo amúgy is tekintélyes autógyűjteménye egy nem hétköznapi darabbal bővül. Értesülések szerint ugyanis a portugál sztárfocista vette meg a Bugatti La Voiture Noire-t, amelyből egyetlen egyet készítenek...
A békéscsabai STOP Burgerben már hazajáró vendégnek számítok, hiszen egy bivalyerős első élménnyel összekötött azonnali összekomázást követően egy frenetikus szendvicsezés, majd tavaly decemerben már egy közös burger parti következett. Mindig figyelem az aktuális havi burger specialitásukat, amit…..
DogTheDog 2019.04.10 21:02:55
Tádzsikisztán fővárosában 1929-ben indult meg a rendszeres buszközlekedés, amelyben az 1970-es évektől jelentős szerepet játszott a magyar Ikarus...
DogTheDog 2019.04.10 13:39:56
DogTheDog 2019.04.10 13:40:04
Pangea Mi lesz az Aral-tóval? 2019.03.06 20:13:49
Az Aral-tó pusztulása tipikus példája annak, milyen káros hatásai vannak, ha az ember beavatkozik a természetbe. Habár a hatóságok az utóbbi években felismerték a veszélyt és intézkedéseket tettek a tó megmentése érdekében, de még nem tudni ezek elegendőnek bizonyulnak-e. Vagy már késő? Aral-tó…..
Lánykérésre készülődsz, esetleg csak álmodozol róla? Jó, ha tudod: a következő helyszíneken nagy nyüzsire számíthatsz romantika-ügyileg, főleg, ha lánykérésre is készülsz! Az év legszerelmesebb hónapja alkalmából egy kis romantikával készültem nektek - illetve, nemcsak én, hanem a Hitched.co.uk…..