Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noelisha

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem azt az érzést, amikor úgy tudnak az alkotók befejezni egy-egy sorozat epizódot, hogy azonnal akarjam a következőt is, és tudom, hogy sokan vagyunk ezzel így. Szóval, 3 ilyen sorozatról lesz most szó. Kell ettől nagyobb hygge? :)..
noelisha 2018.02.02 09:32:45
@hungarisztan:
A Homelandban muszáj volt Brodyt kinyírni, mert már szörnyen zuhant le a minőség, de utána teljesen újraéledt a sorozat, szerintem adj neki még egy esélyt.
A többi, amiket írtál nagy szerelem nekem is.
A fentieken kívül én még írnék párat.

Drámák közül:

- Peaky Blinders: birminghami banda (sportfogadás, csempészet) élete, egy nagyobb és picit tisztességesebb életre vágyó családfővel, századeleji brit maffia :), zseniális szereposztás, pl. a gonosz zsaru Sam Neil, de későbbi évadokban feltűnik Tom Hardy (!!!) és Adrian Brody is. A sorozat zenéje fergeteges.

- Boston Legal: ügyvédes, évekkel ezelőtt véget ért már, aktuálpolitikai volt rendesen, humorral fűszerezve, James Spader és William Shatner volt a két nagyágyú ügyvéd egy bostoni irodánál.

- American Gods: Neil Gaiman fantasztikus könyvéből, aki olvasta annak alap, aki nem, az nem fogja érteni szerintem elsőre. Olvassátok el és utána nézzétek meg. :)

- A szolgálólány meséje: ez is könyvből (Margaret Atwood), szuper adaptáció, döbbenetes és elgondolkodtató. Nekem nagyon nagyon bejött. A sztorit szerintem mindenki ismeri, nagyon nagyot ment tavaly.

- Alias Grace: szintén Margaret Atwood regény, egy cselédlányt gyilkossággal vádolnak, egy orvos az elmeállapotát térképezi fel (ez nem utópia, mint a szolgálólány), a színészek is fantasztikusak. Ezt a könyvet nem olvastam, így nagyon tetszett, nem is tudtam a részek közben mit gondoljak, kinek higgyek.

- Liar: egy tanárnő és egy szupermenő sebész első randija utána nő úgy ébred, hogy a pasi megerőszakolta. Mutatják a sztorit a nő és a férfi szemszögéből is, első pár részben nem tudod kinek higgy... döbbenetesen jó!

- American Crime Story - Assassin of Gianni Versace: ezerszer jobb, mint az OJ-s. A zene, a hangulat, a színészek, a gyilkost játszó színész eszméletlen jó, amikor színre lép, görcsbe rándul a gyomrom, szó szerint... és aki Versacét alakítja, nos megszólalásig hasonlít rá.

Vígjátékok:

- Episodes: brit író házaspár hollywoodba megy :) főszerepelő Matt LeBlanc, aki saját magát alakítja :)

- Grace and Frankie: két idős házaspár, évtizedek óta jó barátságban, a férjek kollégák, és szeretők, bejelentik a feleségeknek, hogy akkor most elválnak. Sokk. Így indul. A két feleség összeköltözik, és egymás agyára mennek. Az egyik feleség Jane Fonda.

- Santa Clarita's Diet: egy feleség kannibál lesz egy vírusnak köszönhetően. Kicsit morbid és bizarr, de vicces.

És még sorolhatnám :)

A The Fall arról szólt egyébként, hogy Jamie Doran egy jóképű pszichopata sorozatgyilkos volt, és Gillian Anderson nyomozott utána. Lett is köztük egy fura kötelék. Nagyon jó hangulata volt.
2018-ban azt mondani, hogy túl sok sorozat van, nevetséges közhely. A rövid távú előrejelzések alapján drasztikus csökkenésre nem kell számítani, ekkora zajban viszont kisebb csoda kell ahhoz, hogy valami olyan népszerűségre tudjon szert tenni, mint a Walking Dead vagy a Trónok harca. Mindkét…..
Ma este a Lakástalkshow-ban az a Bödőcs Tibor lesz a vendég, aki interjút nem szívesen ad, annál szívesebben baszogatja a politikusokat, és forgat olyan pompás újévi beszédet, ami láttán Áder Jánosnak meg kellene gondolnia a műfaj hanyagolását. A mai műsorban ez várható: A világgal és önmagával…..
21 nézőpróbáló nap után véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen!, a győztes Kabát Péter lett. A volt focista mellett Wossala Rozina és Pumped Gabó jutottak a döntőbe, Wossala lett a második, Pumped meg a harmadik helyezett. Az RTL Klub idén elég erős mezőnyt hozott össze a dzsungelbe, a játékosok…..
noelisha 2017.12.18 13:17:03
Nem volt ez rossz. Összefoglalom a véleményem :)

Anger: nem lepődtem meg, rendkívül arrogáns, és agresszív, a párját (a Konyhafőnök óta mindenki tudja), hogy HAVER-nak hívja. Igazán szépen beszélt vele ott is. Haver... Ez húsz évesen sem menő, nemhogy ötven évesen. Azért tudja hozni a színészetében a negatív karaktereket, mert van benne bőven belőle, nem kell mélyre nyúlnia egy-egy szerep kedvéért. A főzősben is full undorítóan viselkedett, a döntőben pedig igazán kimutatta a foga fehérjét. Egy állattal nem beszélek így, nemhogy egy másik emberrel, aki elvileg nekem segít.

A dühkitörései full elvonási tünetek (másnak nem tűnt fel?), aztán mikor a nagy megbánó, bocsánatot kérő monológját előadta, az már maximálisan a színészete volt, dehogy bánt ez meg bármit is. És az elvonás mellett az is bebizonyosodott, hogy egy puhapöcs. Nem bírta az esőt, hát öcsém... béna vagy.
Amit nála nem értek, mi ez a feltűnési viszketegség (főzős műsor, dzsungel), ennyire nem megy a szekér?

Pintér: édes istenem, rusnya, mint a bűn, a testével kompenzál, rendkívül észjátszó, és vén f@sz létére nyilván ráhajt a 18 éves lányra, akinek apja lehetne... Azt hitte mindenki lefekszik neki, nyilván eddig így volt, de most biztos meglepődött, hogy nem. És a loboncos haját lobogtatta végig. Meg az izmait. Ugyanakkor beszólt mindenkinek (te gyúrjál, hogy nézel ki, neked de jó csöcsöd van, megfoghatom?). Eddig sem volt szimpi, hát még most... blöööáááá

Rozi: ő pozitív, sokat fejlődött, már nem az az arrogáns, hisztis picsa aki a Konyhafőnököt nem merte meg, mert milyen igazságtalan az ember már. Az viselkedik így, ahogy ő, akinek van érzelmi intelligenciája, világlátott, nem egy dobozban él, kedves és tényleg magának érte el, azt ami van.

Babett: őt már a feleségekben is bírtam, itt sem változott, normális teljesen, attól, hogy van pénze még esze is. Annak örülök, hogy nem mutatták, hogy állandóan sírt.

Cicciolina: még csak gondolatom sem volt róla, csak annyit tudtam, micsoda karrierje volt és hogy idős már. Jó fejnek bizonyult, egész jól bírta a gyűrődést, és a szétplasztikázott feje se olyan gáz, egész tűrhető volt. Kedves néni az tény.

Alexa & Andi: törtető picsák (Alexa még agresszív is).

Klaudia: nyilván ha a túlélőt kibírta, ezt is ki fogja, alapvetően vagány csaj. Kis parancsolgató, de még nagyon fiatal, van hova fejlődnie.

Herczeg: semmilyen, hamar ki is esett.

Kabát: hát - az én hibám - de én nem tudtam ki ő, a nevét talán egy-két hírben olvastam, de ennyi. Rendkívül egyszerű ember, de nem bunkó-suttyó-seggarc, hanem jó lelkű. És ahogy affektált néha az mindent visz. Rajta látszott, hogy nem megjátszás, hanem ő komolyan el is hiszi, amiket mondott.

Gabóka: a kis cuki, laza és jóindulatú, jó szívű kis majom, összenőve a nagy majommal :) Hát, van hova fejlődnie, talán még nincs késő, az alap igazságérzet ott van benne.

Kabát és Gabó nélkül nem is lett volna humor a műsorban (néha Rozinak azért volt viccesebb része is), és így rájuk voltak kíváncsiak. A bunkókra, gonoszakra, törtetőkre nem.

A műsorvezetők szörnyűek voltak nagyjából, Petike a túlmozgásos, állandóan himbálózott, Ramóna meg olyan műűűű, hogy az már tényleg szörnyű. Ebben a műsorban a műsorvezetők beszólnak egymásnak és oltják a versenyzőket rendesen. Na ők ezt nem tudták hozni, mert ők valójában nem ilyen prosztó karakterek, ellenben Balázsékkal, akik viszont mérhetetlenül parasztok (mind a kettő). Itt meg egyik se volt az, így nem állt jól nekik ez a bénázás, noha a végére már egészen belejöttek.
noelisha 2017.12.18 14:19:08
@Szaktanár: értem a célzást és a poént :D de sajnos többször láttam már ilyet (munkából adódóan)

visszatérve, ha tényleg a rossz időjárás borította volna így ki (kifordult magából, ahogy ott viselkedett, az nem egy egészséges emberi reakció - és ez a megvágott verzió volt, így is maradt benne bőven...), akkor elég beteg lenne (az elméje) és segítséget kéne kérnie

ahogy néztem a jelenetet, érdekes módon az meg sem fordult a fejemben, hogy eljátszatták vele a nézettség miatt (esik az eső, Zsoltikám bukj már ki, de úgy rendesen), hanem az, na ez az igazi A. ZS., akinek még a nevében is benne van, ha lefordítjuk magyarra (anger = düh)
Az most már teljesen egyértelmű, hogy érdemes nézni az Összezárva Friderikusszalt, mert a legtöbb beszélgetős műsorhoz képest itt az ismertebb közszereplők látszólag tényleg megnyílnak. Hogy Friderikusz, vagy a 24 órás összezárás miatt az nem is igazán fontos. Most a…..
noelisha 2015.11.17 09:08:23
Nagyon jó volt!
Fridit és Freit is imádom, külön-külön! Együtt pedig...! :)
Szerintem Frei Tamás nem hazudozott, nyilván volt, amiről azért nem akart beszélni. Azért Fridi elég meredeken kötötte az ebet a karóhoz, jó pár témánál, amikhez mindig visszatért.
Ráadásul Tamás brutáljól néz ki, sőt!
Amikor dedikálta pár hete a legújabb könyvét itthon, a képek alatt rengeteg hozzászóló azt írta, hogy "mi baja? miért ilyen sovány, beteg?" meg, hogy "Tamás, egyen!" Hát az agyam eldobom... tipikus magyar mentalitás. A károgó brigád rögtön rosszat feltételez. Mikor csak simán jól van, sportol, mozog és nem zabálja tele magát esténként + nem vedel. Ennyi.

Frei könyvei nagyon jók, az összeset olvastam. Alap. A "valóra válásuk" pedig tényleg félelmetes. Mindig azt gondolom, úristen, nem fél? De végül is miért félne, hiszen ez csak egy könyv. :D
Az első könyv, az nagyon férfias, tele van bombázással, robbantással, katonákkal, stb... hát nőként olvasva az fárasztó volt (ilyen fegyver, olyan fegyver, ilyen helikopter, olyan harckocsi, ilyen páncél, olyan drón, stb...), de aztán ha ezen túljut az ember, nem tudja letenni. A többit sem.

Frei kávézói is jók, és abszolút nincsenek túlárazva. Ezen annak idején meg is lepődtem. Főleg az itthoni egyéb kávézó franchise-ok árait nézve. Jaaaa, hogy ezt 1200 Ft helyett lehet 500 Ft-ért is adni? Mikor sokkal de sokkal jobb és finomabb? Az ízek fantasztikusak. Érdemes tényleg végiginni a kínálatot annak, aki szereti a kávét és nem minőségtelen fost inna kávé néven. Aki picit is érdeklődik, vagy fogékony rá, hamar érezni fogja az ÍZEKET. Utána, garantálom nem fog tudni sima béna kávét inni.

Megérdemli ahol tart, ahogy él, amije van, mind egy szálig. Rengeteget tanult érte és megdolgozott érte. Bátor volt, hogy meglépte mindezt.

Az egyetlen műsor, amiből én szeretném mind a 24 órát végignézni, úgy ahogy van, vágatlanul. (Egyébként a TV2 oldalán vannak olyan videók, amik a műsorba nem kerültek bele, de csak talán kettő rövidke.)
noelisha 2015.11.17 12:10:30
@yYxQ: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

bárcsak, de nem :D
(csak egy rajongó)
noelisha 2015.11.17 12:11:08
@micsoda?: szerintem is, sokkal jobban! :)
A USA Network akkorát robbantott az újonc Mr. Robottal, hogy már a pilot tévés bemutatója előtt le kellett adni a rendelést a második évadra, és az utóbbi hetekben Amerikában kisebb jelenség lett a sorozat, miközben a nézők vadul szőtték az elméleteket, hogy éppen mi az isten…..
noelisha 2015.09.08 11:13:36
@noelisha: ja, de már más előttem leírta, akkor huhhh megnyugodtam :D
noelisha 2015.09.08 11:38:01
@KisBéla: szerintem azért (is) csinálják, hogy megbotránkoztassanak, meghökkentsenek, kizökkentsenek. Sikerül is nekik.
(erre is írtam többek között, hogy néha nem is hittem el, hogy a tévében látom, amit látok, jó persze, én nem szó szerint a tévében, de amerikában ez csak lement adásba)

Egyébként egyénenként változó ez is, mint minden, lehet, hogy van aki rosszul van tőle, van aki fapovával nézi, és van aki egyenesen örül neki.
noelisha 2015.09.08 12:00:09
@rudie: hát persze! :) bár én fiatal vagyok még (35) és a Harcosok klubját is láttam :) (bár akkor nem tetszett tinifejjel, mert nem is értettem igazán, felnőttként viszont már más volt a helyzet).

House of Cards-ból a könyv az igazi! Ha nem olvastad, ajánlom.
comment:com Jön a Deadwood-film? 2015.08.13 08:45:39
Elég Twitteren egy megjegyzést tenni és beindul a dilivonat: Garret Dillahunt (aki a Deadwoodban két, szörnyebbnél szörnyebb karaktert játszott, plusz a Justifiedban is feltűnt, ő a lustaszemű a képen) kiírta, hogy ő úgy hallotta, hogy az HBO éppen egy Deadwood filmen dolgozik.…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Múlt héten jött Milán, ment Norbi, jött Evelin, és ment is, Naomi pszichózisa egyre súlyosabb lett, Adri és Becks szerelme negédes mélységek felé tántorgott, masszív alkoholgőzt húzva maga után, Gólem felváltva hordott egy vagy két órát (MER’ FUSSA, GECI!!!!), Pjotr meg…..
noelisha 2015.03.10 08:45:00
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): szerintem is ilyesmi lehet majd a feladat, válasszon ki egy fiút és csábítsa el, az összes női vonzerejét vesse be, és láttuk is az előzetesben, hogy nyilván beveti, mert három srác is ott teng-leng a szobájában majd :)

Ami azért is "vicces", hiszen amúgy is az a feltétele a bent maradásnak, hogy valamelyik fiú mellette álljon majd a párválasztón :) De biztos, hogy lesz valami különös, hogy konkrétan kit csábítson el, vagy kettő közül valamelyiket (Milánka és Becks mondjuk).

Az volt már, hogy az ajánlókban, amikor a párválasztókat mutogatják a Person of Interest főcímzenéjét nyomják. De csak az ajánlókban (magában a műsorban már nem). Megy a zene én meg mindig mondom magamban szépen "We're being watched..." :D

Az Adri pedig baromira hasonlít valamelyik amerikai sorozatszínésznőre, csak még nem jutott eszembe, kire.

De az egészben a legjobb, mikor Naomit mutogatják a kígyós vágóképen, gondolom mondták neki, nézz csábítóan, erre olyan megvetően, lenézően néz, hogy gyakorlatilag csak nem hány rá az emberre az undortól. Iszonyat gáz az a csaj.
Egyre jobban várom a harmadik kört. Február 28-én ne keressen senki, nem fogok melózni, kommentekre sem válaszolok.   ..
noelisha 2015.02.17 09:35:43
@patti79: a feneke az egy dolog, SPOILER ALERT! de a foga... ahhhhhh...

Mind a kettő nagyon jó, készülünk már mi is a House of Cardsra nagyon! :D
A hét elején bejelentett első tíz mellé újabb tíz előadó csatlakozott ma, így a harmincas mezőnyből már húsz versenyző kiléte ismert, az utolsó tíz őrületes izgalmak között derül majd ki a Petőfi rádió műsorán péntek délelőtt. A mostani közel tucatnyi induló között…..
Legyen már egy poszt azokról a sorozatokról, amiktől kénytelenek voltunk elbúcsúzni idén. Melyik fog hiányozni? ABC The Assets Back in the Game Betrayal Killer Women Lucky 7 Mind Games Mixology The Neighbors Once Upon a Time in Wonderland Suburgatory Super Fun Night Trophy…..
Miközben a kábelcsatornákon újabb NCIS- és CSI-spinoffoktól várják a nézettséget, az egyre agresszívabban előrenyomuló kábelpiac olyan minősági sorozatokat termel ki a semmiből, hogy az ember csak keresi az állát egyre. Vikings, True Detective, American Horror Story, Bates Motel,…..
noelisha 2014.02.20 12:54:46
@fran7: Én azért szeretem az ilyen átívelő-szálas, akár kevesebb részes sorozatokat, mert - röviden összefoglalva - több idő van mindenre.

Először is, ha egy mozifilmet nézünk, akkor ott van lehetőség a színészeknek karakterek felépítésére, kibontására, de én szerintem még ez sem elég. A mozifilmeknél is egyre inkább azt vesszük észre, hogy egyre hosszabbak, három óra, esetleg még több. Legutóbbi példa nekem erre az American Hustle volt, hosszú volt, jó is volt, de... a karakterek kidolgozása nekem nem volt elegendő. Nem volt elég mély.
Arra gondoltam közben, ebből lehetett volna egy jobb filmet, vagy inkább egy jobb sorozatot készíteni. Mert maga a történet az valóban érdekes volt.
Sorozatban "ráérnek", mehet nagyon lassan, viszont jobban megismerjük a karaktereket.

A másik az idő.
Nekem az idő drága, sokat dolgozom és emellett még rengeteg másra is kell szakítanom belőle, de belefér egy-egy sorozat, vagy ritkábban egy film is. Ilyenkor inkább olyan választunk, aminek lehet várni a következő részét, mert a cselekmény folytatódik.
Persze szoktunk darálni is, átívelőst darálni igazán élvezet. :)
Természetesen ennek rögtön ott a másik fele, hogy van, aki kikapcsolódásképpen szereti az olyan sorozatokat, amikben a 40. percében már tudjuk ki a gyilkos, és nem kell vele "többet foglalkozni".

A harmadik pedig, ahogy írtátok is, az ízlés. Kinek mi tetszik, kinek mi jön be. Kit mi köt le.
Azért, ha egy sorozat jól megy, akkor előbb utóbb megérkezik oda is az átívelő szál :)

Szerintem az utóbbi idők egyik legjobb átívelőse a Broadchurch volt. Úgy mindenhogy. Egyrészt elfogult vagyok, mert egyik kedvenc színészem David Tennant, másrészt pedig, az első rész felénél megéreztem, hogy ki a tettes, de nem akartam elhinni :-) mert egyáltalán nem volt logikus, nem volt értelme. Persze közben kb. hatszor változott a véleményem, de mégis, az első megérzés volt az igazi :)

A The Americans-t is szeretem, nagyon is.
noelisha 2014.02.20 14:38:23
@fran7:
És így mennyi ideig tartott a film?
És ha nem állította volna meg és nem magyaráz öt percet, akkor nem lehet, hogy nem jött volna neked át?
Egyébként igen, a JÓ rendezőknek elég a 3 mp. De ilyen szerintem annyira nem sok van.

Ha elmagyarázzák, akkor elveszik annak a varázsa, hogy te magad jössz rá, hogy most mivaaaan?

Azzal viszont tökéletesen egyetértek, hogy a hype sok sorozatnál túlzás.
Viszont ez sok sorozat (és film!) esetében színtiszta marketing...

Egyébként pl. én a Killinget sem néztem, unalmas volt az első rész, mindenki csak sírt-rítt, és nem érdekelt annyira, hogy ki a tettes, hogy nézzem tovább.

Meg szerintem az is fontos, hogy kit milyen "idegállapotában" talál meg egy-egy sorozat.
:)
Keményen tolják az élet császárai, de úgy látszik, mindenkinek csak a pénz számít, azon kívül se isten, se ember. Anikó eltöketlenkedett gnómválogatójánál már csak Hanna kamuterhessége volt idegesítőbb hétfőn, de hát nincs megállás, a show-nak folytatódnia kell, elvégre…..
noelisha 2013.06.20 09:16:05
@dapp:
Szerintünk is jól néz ki a Karesz(t játszó srác), vagyis jóképű.
Szerintünk = én (33) + tesóm (30) + tesóm kislánya (3)
:-))
A jó Laller komolyan veszi a közmondást, miszerint aranyat lel, ha elég korán fel tud kelni. Szinte a nap még fel sem jött, ő már a konyhában számolgatja az aranyát, ugyanis azt álmodta, meg tudja venni a lakást. Sok volt a mese lefekvés előtt? Gabi csatlakozik hozzá, majd érkezik…..
noelisha 2013.06.13 14:33:49
@Johnny336:
pontosan, a sima ultrahangon nem is mondják biztosra a gyermek nemét, ha elmész 4D-sre, akkor ott már valószínűbb és biztosabban látszik, persze ha úgy fordul.

de most az elején... csak vérvétellel és magzati vizsgálattal lehetne

egy vicces rész viszont volt, mikor az apeh ellenőröknek mondja valamelyik agyhalott, hogy
"most meg akarnak büntetni?"
erre a pasi ellenőr:
"meg is fogjuk"
:-DDD
noelisha 2013.06.13 15:39:41
@milkacica:

Annyi volt, hogy felvették az adatokat, cím: "Margit 1." Aztán majd küldik a határozatot, gondolom. Ezzel csak ennyi volt, utána már az jött, hogy a Gábornak elege lett, minden pénzét beleölte, megbüntették, mert ő volt olyan hülye, hogy hitt Lallerben, hogy most nem szúrja el. Hát, tényleg hülye volt :)
noelisha 2013.06.13 15:40:59
@kozi001:
Ja, amúgy Hannácska kezdő szociopata, és ennyiből valószerű, mert ha a "szüleit" nézzünk, volt kitől örökölnie :D hát igen, a gének!
Tényleg rohamosan közeledhet a szezonzáró adás, a villában ugyanis pont úgy történnek a dolgok, ahogy azt a néző baromira nem akarná. Ritát gyorsabban szippantotta be a hanyatló kapitalista nyugat, mint Buci a fehér csíkot, így valószínűleg ő az egyetlen, aki simán rávert VV…..
noelisha 2013.05.27 16:10:50
@Torghelle AIR Sándor:

Ne add fel kérlek! Tarts ki a végsőkig, szerintem nemsok van már az első évadból.
Már én is nagyon nehezen bírom, de ki kell tartani, már "csakazértis!"
Telefonálok közben, vagy olvasgatok de azért követem. Mióta szétment a híres-neves lakóközösség, azóta egyre rosszabb...

Anikót én sem bírom, ha csak meglátom rosszul vagyok. De ha még meg is szólal... ó jézusom!
Sajnálatos módon egyszerre kapott el minket a csömör, a hányinger és az öngyilkossági kísérletek sorozata, ezért kimaradt pár hogyvolt, elnézést kérünk! Most, miután sixx főnök szana meg szÉjjel csapta az arcunkat, az ambulancián ülve, röntgenre várva gyorsan helyükre…..
noelisha 2013.05.24 18:42:21
@Torghelle AIR Sándor: :DDDDDDDDDDDDDDD
egyetértek!
Június 24-én jön a CBS-re a Bura alatt című Stephen King-regény minisorozatverziója, mi meg várjuk nagyon, mer a könyvet valahol félúton abbahagytuk, de azért kíváncsiak vagyunk, hogy miért került átlátszó de átjárhatatlan bura egy kisváros fölé. És igen, bura, nem búra.…..
noelisha 2013.05.23 18:36:01
@Bruti: nem :)
a könyv szerintem baromi jó volt, a film természetesen pár helyen eltér majd, de jó lesz nagyon, én már várom
A CBS nyáron mutatja be a Stephen King egyik regényéből készült Búra alatt című sorozatot, aminek nem lesz második évada, nem kell cliffhangertől tartani, lezárt, kerek egész lesz 13 részben. A történet azzal kezdődik, hogy egy Maine állambeli kisváros fölé egyszer csak egy…..
noelisha 2013.05.07 12:26:16
@Neocon: Nekem is, az It az brutál volt gyerekként :-) fú, de féltem, atyaég :D

@waces: jó az a befejezés, ez a könyv nem az idegenekről szól, hanem az emberi viselkedésről, jellemről, lélekről, szerintem legalábbis.
Sok rendező használja ki azt a kiskaput egy film készítése során, hogy kreativitás és megfelelően képzett színészek hiányában egy-egy fő karakter egyetlen jellegzetessége és egyben fő jellemvonása az lesz, hogy például szexi (Megan Fox – Transformers), irreálisan menő (Bruce…..
Oké,  a kedves „csak-a-hogyvoltot-olvasom-de-nem-nézem-a-sorozatot” látogatóinknak üzenem, hogyha egyszer, parádés kis életük folyamán ráveszik magukat, hogy megnézzenek egy részt, akkor EZ legyen az! Gyerekek, én nevettem, többször is. Jó, nem azt mondom, hogy…..
Tegnap óta a falat kapartam kínomban, annyira izgatott voltam, ma végre elcsattan-e egy pár igazi atyai pofon, vagy lesz-e végre valami cicaharc, mert akkora a feszültség a villalakókban, hogy ehhez képest az Észak-koreai helyzet a kanyarban sincs. Rita túlfejlett igazságérzete tudatta…..
noelisha 2013.04.12 18:28:28
@kozi001: :DDDD
Majd megy a Rita biztos nyafizni.

Az a Dia miért mondta, hogy elmegy, mikor nyilván tudta, hogy dehogy megy, hiszen dolgozik.

A Vivike nem semmi, de hogy ez a Marci mekkora egy puhapöcs! Döbbenet!

A "HANEM?!?!" szónál én már hangosan röhögtem, az akkora volt! :D
Megint Zsófi éneklésére ébred a pereputty, ja nem, most tényleg csak sikoltozik. Lófej egeret látott, a patások pedig köztudottan félnek tőlük, mert felmennek az orrukon és megeszik az agyukat, szóval Zsófira nem leselkedik semmiféle veszély. A reggeli közben is a téma az egér,…..
Relatíve egészen szórakoztatóan hat rám egy bizonyos mértékig a médiaturha, ezt a náthás taknyot is viszonylag sokáig élveztem. Most viszont már eljutottam oda, hogy a komplett stáb, a színészekkel, rendezőkkel, producerekkel együtt tehet nekem egy szívességet, és bizony…..
noelisha 2013.04.11 13:58:15
@kozi001:
Azért azt észrevettétek a tegnapi részben, hogy Rita mondta ám a Marcinak, hogy "ne szólj Dzsónak, mert nagyon félti a Hannát"... ehhez képest ő, hogy elmondta már a műtét tervét, pont azért "mert nagyon félti" a Vivicicát.

Érdekes egy jellem a csaj. :)
noelisha 2013.04.11 21:10:24
@aggyistenbiri:
Na ugye :-)
Es a mai resz is meger egy miset :-)