Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Streelok

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szimler Bálint a világmindenség leguncoolabb eseményén, a Magyar Filmszemlén robbant be a köztudatba. Nem mintha az ő COOL-faktorával nem tudott volna bármilyen mezőnyből kitűnni, így viszont a hatás nagyjából egy földrengéssel ért fel. A fiatal rendező egy könnyed…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
brbeszél Trianon & kettős álom 2010.05.31 14:19:00
Sommás álláspontomra - idiotizmus - kettős állampolgárság ügyben kaptam hideget és meleget, így aligha hagyhatom magyarázat nélkül. Álláspontom szerint a kettős állampolgárság történetileg hamis, politikailag hibás, kulturálisan avitt. Ráadásul az egészhez le kell…..
"Az Országgyűlés elfogadta a magyar állampolgárságról szóló törvény módosítását, amely egyszerű és kedvezményes honosítást tesz lehetővé a határon túli magyarok számára. Válaszlépésként Szlovákia is módosítja saját állampolgársági törvényét: a módosítás…..
Piroslap Hülye vagy, MSZP? 2010.05.12 06:22:00
A Fidesz nem hozta könnyű helyzetbe az ellenzéki pártokat a parlamenti bizottságok elnöki posztjaival. Nem elég, hogy a szokásjog alapján az ellenzéknek járó külügyi bizottsági elnökséget megtartotta a Fidesz, mindössze kettő  erősebbnek számító bizottság elnökségét…..
  L3v3e örvendeztetett meg minket a nagy szocialista kampányhurrá csúcstermékével. A Narancsvidék első számáért elmarasztalta az MSZP-t az OVB, de ez nem akadályozhatta meg sem a terjesztés folytatását, sem az újabb rész megjelenését. A politikai magazin legfrissebb…..
Viszonylag sokszor kerül kínos helyzetbe a magyarországi Tiszta Korrupciómentes Igaz Turbómagyarok pártja, a Jobbik. Volt a keszthelyi, khm, ingatlanos, aztán a Tiszta Pártnak  éveken keresztül nem sikerült pénzügyi beszámolót írnia, amikor sikerült az is csak…..
Azt nyilatkozza egy budapesti sportklub és lőtér főnöke, hogy nálunk van Európa egyik legszigorúbb fegyvertartási torvénye. Ezt mondja, s közben nem esik rá az egész plafon, s nem szakad le a képe. Milyen szigorúság az, ahol olyan ember lehet lövész-sportoló, ráadásul kaphat a…..
Streelok 2009.11.28 16:35:03
@borszakértő: Ne haragudj de ezt nem értem, sportolóknak nem feltételnül kell önvédelmi maroklő...Az általad említett nagy kaliberek meg bizonyos szakágak versenyszámainak alap kellékei. És azt hogy szara rendszer eddig is tudtuk ....
Streelok 2009.11.28 17:49:46
@bolsh: Gondolom a ballisztikáról nem hallottál még, meg a különböző kaliberek viselkedéséről, nem is beszélve arról hogy sok hivatásos is sportlövőként gyakorol, és a tudásától tényleg életek függnek....
Hát, itt van. Eddig kellett rá várnunk. Évek óta kongatják a pedagógusok a vészharangot, hogy baj van, gyorsan valamilyen megoldást találjunk ki, fékezzük  meg az erőszakot, ne engedjük be az életünkbe, a gyerekeink közelébe, de hiába. Lövések dördültek a Pécsi…..
Streelok 2009.11.26 16:17:07
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Ugye nem vagy zsaru ? Mert ez egy tipikus álnaiv provokatív kérdés, ezt ugyebár tanítják, ha erőszakos ráutaló magatartást észlelünk fegyverrántás és határozott felszólítás mellet megpróbáljuk kontroll alá helyezni a szituációt, mindezt másodpercek alatt ha kell figyelmeztető, közben keressük az egérutat, Támadás vagy a felszólítás ellenére gyanús mozdulat esetén meg lövünk célzottan, ez sajnos ilyen....plusz azért van a gázspray hogy ne minden hülye kapjon golyót aki emberkedik egy fegyveressel
Streelok 2009.11.26 16:22:25
@Krajcs: Hidd el nem túl sokan alkalmasak fegyver viselésre, szóval ne aggódj, meg amúgyis most is fityeghetne mindenkin igaz csak gázstuki, és lám mégse , nincsnek kemény gázpárbajok az utcán se, meg Szlovákiában se jött el az apokalipszis.
Streelok 2009.11.26 21:30:01
@Krajcs: Hát, ebből az jön le hogy szar a rendszer, rossz a fegyvertörvény, hogy egy szemmel láthatóan labilis alak is kaphat fegyvert, ezt egy jól kigondolt alapos metódussal ki lehet szűrni, És ismétlem senkinek nem jiányzik az alanyi jogon való fegvyertartás, hanem csak azt szeretnénk hogy elősször is alkossanak egy logikus átgondolt fegyverügyi szabályozást szakértőgárdával nyilvántartó és monitoring rendszerrel, szigorítsák a fegvyerrel kapcsolatos visszaélések büntetését, plusz aki valóban alkalmas rá az viselhessen fegyvert önvédelemre, Amit a magyarországi viszonyokról írsz az teljesen irreleváns annyit jelent hogy kevesebben alkkalmasak fegyverviselésére mint máshol, és ennyi.