Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izbiz

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Donnie Darko 2011.10.08 20:12:00
Azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, akinek Gary Jules Mad World c. számáról egyből a Donnie Darko zseniális zárójelenete ugrik be. Akinél ez nem játszik, annak sürgősen ajánlom a film azonnali megtekintését, mert ez az az alkotás, amit bűn kihagyni.Igazából az a film is ez,…..
Filmdroid Thor és Nick Fury + Hulk 2011.07.24 18:15:00
Folytatódik A bosszúállók (The Avengers) karakter posztereinek közzététele. Thor és Nick Fury kapta meg a saját poszterét. Update: Megjött Hulk is..
Paul W. S. Anderson vette kezelésbe Alexandre Dumas klasszikusát, A három testőrt. Az előzetesben láthattuk, hogy Anderson verziójában nem lesz hiány az akcióban és a lassításokban és mivel ő is inkább úgy érzi jól magát, ha a szereplők nem sokat beszélnek, így egy pörgősebb…..
Filmdroid Hibrid – Splice 2010.09.21 20:18:00
 Vincenzo Natali (Kocka, Cypher) filmjét meglehetősen nagy várakozás övezte. Szerintem ugyanannyira az alapötlet, mint a projektre megnyert színészek miatt.Mivel hozzánk meglehetősen későn hozták be (miután majd 2 évig a dobozban állt), már mindenfelől hallani lehet a film…..
izbiz 2010.09.23 22:02:05
Elenor:

Szerintem elbeszélünk kicsit egymás mellet:)

Egyrészt azért kéne elmondanod, mert megkértelek rá (még a légyszives is ott volt, bár a mondat vége már tényleg nem volt olyan kedves, ezt elismerem:))

Másrészt nekem soha sem azzal volt bajom hogy a filmben nincs megmagyarázva a nem váltás, (még írtam is hogy szépen előre vetítik nekünk, a tudományos bemutatón), sőt azt is tudom hogy tudományosan is lehetséges(ilyesmit is írtam korábban).

Harmadszor a "ha jól figyeltek és nem vagytok ennyire ellenzékben" mondat töredékedre reagálva: én voltam az első aki védte itt a filmet, és még mindíg tartom, hogy az utolsó 20 percen kívül a többi nagyon jó. Ezért is idegesített hogy a végét elcseszték.

Negyedszer, már egyszer leírtam hogy mi a bajom a sokszor említett nem váltós résszel, de most megpróbálom újra.
Tehát, nem szolgálja szerintem a film eredeti célját.
De ennél sokkal fontosabb, hogy a vége konfliktushoz egyáltalán nem volt erre szükség! a film addigi történései is egy hasonló katasztrófát vetítettek előre! Logikusan felépítve, pszichológiával rendesen megtámogatva, elkerülhetetlenül, és intelligensen robogott a katasztrófa felé a történet, ráadásul szerintem veszett izgalmasan. Jó volt nézni ahogy minden mozzanat szépen ki van találva át van gondolva. Borzongatott az a tudat, hogy ha a szülők nem nevelik félre akkor akár egy jó dolog is kisülhetett volna belőle, és ezzel szolgáltatott tanulságot a nevelés fontosságáról.
Na most ezt az egészet herélte ki az a hülye megoldás hogy nemet váltott a lény, és ettől alapból agresszív lett, mindegy, hogy hogyan nevelték előtte.
Tehát visszafelé értéktelenítette az egész addigi cselekményt.
Mint amikor van egy tök jó film és a végén kiderül, hogy a főhős az egészet csak álmodta, és az álom semmi hatással nincs a további életére, és ezzel kb értelmét veszti az egész addigi cselekmény(sorozatok szoktak ezzel élni, a leghíresebb Dallasossat mindenki ismeri)
Filmdroid Nyerj Avatar posztert 2010.07.11 15:11:00
Egy szép nagy méretű Avatar poszter boldog tulajdonosa vagyok, itt porosodik már néhány hónapja, mivel sajnálatosan nem tudom sehova se kirakni, maximum a plafonra férne el. Úgy gondolom, hogy más is boldogan birtokolná ezt a 2 m x 1,5 m -es posztert, ezért hát azé lesz, aki a 150.…..
Filmdroid Toy Story 3 2010.07.08 20:56:00
  Hollywoodban kevés olyan ember mozog vagy cég tanyázik, akik ha valamibe belevágnak azonnal rá tudná fogni az ember, hogy ebből bizony csak jó dolog sülhet ki. A Pixar már régóta tevékenykedik a showbizniszben, majd megalkothatták az első animációs filmjüket, amiről a…..
Az utolsó skót király rendezője, Kevin Macdonald dokumentumfilmet készít, ám nem csak egyedül dolgozik a produkción, hanem a világ különböző pontjain élő embereket is bevonják a produkcióba.  Arra kértek mindenkit, hogy július 24-én szombaton a kamerával rendelkezők…..
Az origo arról számolt be, hogy Goda Krisztina  élőszereplős mesefilmet készít, méghozzá 3D-ben. A forgatókönyvet Divinyi Réka veti papírra Lezsák Levente Emerson és Tsa. mesekönyve alapján. A könyv megfilmesítésének az ötlete Vágási Emőke producer fejében született…..
Filmdroid Exam előzetes 2010.06.20 15:27:47
Ha elhagyják a szobát, kiesnek a versenyből, ha megpróbálnak kapcsolatba lépni velem vagy a szobában tartózkodó őrrel távozniuk kell, ha a résztvevők valamelyike tönkretesze az előtte található papírját, akkor az illetőnek el kell hagynia a szobát. Egyetlen kérdésre kell…..
Filmdroid Heti néznivaló 2010.06.17 20:45:00
Némi késéssel befutott a magyar mozikba a Ha/Ver képregényfilm, viszont egy nappal hamarabb láthatjuk a Toy Story harmadik részét, mellettük még egy görög alkotás is próbálja a nézőket becsalogatni a vásznak elé. Ha/Ver (Kick-Ass): Egy képregényrajongó srác úgy dönt, hogy…..
A japán anime kedvelői idén a Redline produkciót várhatják türelmetlenül és ha esetleg a Speed Racer animációs sorozatért is odavoltak, akkor Takeshi Koike művéért bizonyára lelkesedni fognak. A történet a jövőben játszódik, ahol már nem a sima, négy kerekű autókkal…..
Filmdroid Thor vázlatok 2010.06.03 10:11:25
A tegnapi Amerika Kapitány vázlatok után most a Marvel másik szuperhőséről tett közölt le a Collider két képet. A Kenneth Branagh által készített filmből még nem érkezett olyan kép, ahol szemügyre vehettük volna a főhőst, de így ezek alapján már el konkrétabban el tudjuk…..
Néhány napja derült ki, hogy Megan Fox nem fog játszani a Transformers 3-ban, ám már akkor is biztosra vehettük, hogy a filmben bizonyosan lesz egy másik szemrevaló teremtés. A mostanában több megaprodukcióban (A titánok harca, Perzsia hercege, Quantum csendje) látott Gemma Arterton…..
Filmdroid Megamind előzetes 2010.05.20 21:03:00
A Shrek 4 ezen a hétvégén debütál az amerikai mozikban, ám érkezik idén még egy DreamWorks animációs film. Megamind idegen bolygó szülötte, a planéta pusztulását csak ketten élték túl, ő és Metro Men. Csakhogy míg Megamind gonosz célokra használja fel erejét, addig Metro…..
A DC és a Marvel gőzerővel dolgozik azon, hogy képregényhősei ne csak rajzolt formában, hanem a mozikban is feltűnjenek. Mindkét kiadónak megvan a maga szupercsapata és 2 éve George Miller láthatott volna hozzá az Igazság Ligája filmnek, ám a Warner a forgatás kezdete előtt…..
A Vasember folytatása kapott egy interaktív előzetest, amely fölött egy négyzetekbe bekerül egy-egy kép, ha ezekre rákattintasz, akkor az adott személyről, eseményről vagy dologról többet is megtudhatsz. A filmet nálunk április 29-én mutatják be. ..
Ismét alkottak itthon "ferdítők". Ahelyett, hogy meghagyták volna a Kick-Ass eredeti címét, inkább adtak neki egy poénosnak szánt elnevezést, pedig itthon elég sokan értik és tudják, hogy mit is jelent a film címe. Tehát itthon HA/VER néven fog futni.A Kick-Ass Mark…..
A Piranha 2 után szerintem senki nem tett volna arra egy lyukas garast sem, hogy James Cameronból elismert, Oscar-díjas rendező válik, aki majd egyszer a bevételi listák élén fog tanyázni és olyan rekordot fog felállítani, amit csak nehezen fognak megdönteni. Az iromány…..
Elérkezett a negyedik Shrek kaland, elvileg ez a felvonás lesz a végső, majd jön a Csizmás Kandúr animációs film, de én nem mernék fogadni arra, hogy nem látjuk többet viszont a zöld ogrét.A folytatásban Shrek egy alternatív világba kerül, ahol a Szamár nem ismeri őt, a Kandúr…..
Filmdroid Stb... 2009.12.11 17:31:00
- Natalie Portman lesz a főszereplője a Büszkeség, balítélet és zombik filmnek, Richard Kelly pedig producerként felügyeli a munkálatokat. - Peter Jacksont már nem érdekli a Halo mozifilm, hónapokig próbálta összehozni a filmet, de nem sikerült, Neill Blomkamp sem ügyködik már a…..