Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teszt1234

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horthy, a mi nagy keresztünk Ifjúkoromban egyszer volt szerencsém hosszasan elbeszélgetni hazánk egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosával. Ő az emberöléseit szabadlábon töltött életének utolsó négy-öt évében követte el, egészen addig volt rendes munkája, szakmai érdemei, sőt még családja is, és…..
Van az úgy, hogy ha az ember fodrászatot nyit, akkor csak lenőtt hajú emberekkel találkozik. Na, így érzem én is, amikor a medvepostaládát ürítem. Ez alapján a Földnek vége és idegenek letaroltak, anyák menekítik a gyermekeiket és semmi sem működik, ja és minden házkezelő maga a patás ördög. Most ez…..
I. Géza magyar király sírhelyére bukkanhattak rá a váci középkori templom feltárásán dolgozó régészek. Az ásatás vezetője, Batizi Zoltán a Múlt-kor kérdésére elmondta, hogy teljes bizonyossággal nem állítható, hogy az Árpád-házi uralkodó temetkezési helyét találták…..
Hitlerről mindig megjegyzik, hogy kiváló szónok volt, lelkesítő beszédeivel pedig mindig tűzbe tudta hozni népes közönségét - ez bárki számára nyilvánvaló, aki akár csak egy korabeli felvételt is látott a náci Németország vezetőjéről. Remek szónoki képessége - mint az…..
Az endokrinológiai társaság 95-ik éves kongresszusán, San Fransiscóban 2013 júniusában hangzott el, hogy a menopauza után a nőknél a sóban gazdag étrend növeli a csonttörések rizikóját. A japán kutatás eredményei bebizonyították, hogy a változó korban a nagy mennyiségű só fogyasztása négyszeresére…..
A Tankcsapda idén 25 éves. A debreceni zenekar ennek megfelelően egész 2014-ben ünnepelt. Végigjárták a fesztiválokat a jubileumi műsorukkal úgy, hogy szinte az összes dalukat eljátszották, kihoztak egy dedikált sört, de ami a legfontosabb, kiadtak egy sorlemezt Urai vagyunk a…..
Egészen sokkoló, ahogy Gene Simmons (balról a harmadik), a Kiss magyar származású basszusgitáros-énekese az alábbi videón átváltozik profi biztosítási ügynökké, bár ő tagadja, hogy az lenne. Simmons jelenleg az általa is alapított Cool Springs Life-ot reklámozza, ahol csak…..
teszt1234 2012.02.24 21:59:03
Két új névvel tűnt fel újra Bácsfi Diána, a Medgyessy-korszak spirituálhungarista Molnár F. Árpádja.Az MTV Négy szellem című műsorában Puzsér Róberttel vitatkozott a világvégéről, mint Avatara Satyavati mítoszkutató. Kiderült, hogy a szanszkrit eredetű egyetemi…..
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
„Egy hónapja találtam a gépén egy mappát egy lány nevével. Kíváncsi voltam, megnéztem: vagy 8 kép volt egy lányról. Rákérdeztem, mégis mi ez?” – a barátja váltig állítja, hogy a gépén talált csaj nem az övé, hanem a haverjáé - hihető érv? Ám amikor a…..
teszt1234 2011.02.25 12:32:08
@Nard: Nem, csak informatikus :D Még soha nem léptem félre, vagy ha igen akkor jó részeg lehettem, de szerintem nem. :)
teszt1234 2011.02.25 12:51:08
@Nard: + töröljük az előzményeket + a bios-t is jelszavazzuk + a gépházat plombával zárjuk + tápkábelt magunkkal visszük :D
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
teszt1234 2011.02.14 12:37:24
teszt1234 2011.02.14 12:38:58
  A piaci szereplőknek általában nem kifizetődő, ha pártszimpátiájukat mellükre tűzve fennen hirdetik: Macskássy Izoldában utazó NEMZETI galériatulajdonos vagy szocialista nőgyógyász vagyok. Ez alól két szakmacsoport kivétel (a politikus természetesen nem szakma).…..
teszt1234 2011.01.14 22:31:04
Megdöbbent nevű olvasónk találatából kiderül, hogy ha az RTL már tényleg nem fogja alkalmazni Stohl Andrást, akkor sem kell kétségbe esnie, jósként kiváló karrier vár rá a Pax tévén. Az történt ugyanis, hogy még mielőtt a villába bekerült volna a műanyag alkatrészekből…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Színházra fókuszálunk általában, de ezt a labdát le kell csapni. Pörzse Sándor tegnap délután agresszív parlamenti performansz során követelte Alföldi Róbert fejét, s ha már színházról beszél képviselőnk, nézzük csak itt az Index pár perces videóját...
Az oldalkocsis motorok gyakori elnevezése a fogat. Találó, hisz a vonóerőt jelentő gép mellé szállításra alkalmas kocsit kapcsolnak – ma már nem túl praktikus, de évtizedekig sokak családi közlekedését jelentette. Az orosz katonák azonban visszanyúltak két évszázadot. A…..
teszt1234 2010.11.23 20:14:33
Talán ha egy kicsit körbenéztek, észrevehetitek, hogy mostanában milyen orosz fegyverfejlesztések zajlanak:
Pl:
50km lőtávú tank:
kepfeltoltes.hu/view/101122/298307409_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vagy az atombomba „tiszta” változata. Ez négyszer hatékonyabb az amerikai verziójánál a neve vákumbomba:
www.youtube.com/watch?v=o7GipVjytjY&feature=related

Lassan az egész NATO-t vele együtt Amerikát és az EU-t lesajnálják, helyette az oroszoknak és a kínaiaknak számít a szavuk. Később bejöhet a képbe India, Törökország és Irán. (szerintem)
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Ákos - A katona imája (FalconMedia / Szerzői kiadás) Azt hiszem, én nagyon nem szeretnék Kovács Ákos lenni. 2010-ben már több mint húsz éve lennék a pályán, vitathatatlanul - láthatóan és hallhatóan - sokat dolgoznék egy-egy produkciómon, a munkámról viszont tömegesen csak…..
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
Meghalt Nadrai Attila meteorológus. 1986-tól dolgozott az Országos Meteorológia Szolgálat Előrejelző Osztályán. A Magyar Rádióban 22 éven át tájékoztatta a hallgatókat. A Magyar Televízióban és a Duna Televízióban pedig 1989-től több mint egy évtizeden át volt az…..