Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szbazs

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Atya. Úr. Isten. Ezt írtam sms-ben Licának, miután elindultam hazafele a Gyradikóból, számban a gyros ízével. Lica magyarázta el, hogyan kell eljutni a helyre, amit egyébként pont ti ajánlottatok a sorozat múlt heti kezdőepizódjában, és ami visszaadta a gyrosba vetett hitem. A…..
Kim Ir Szen a Párkocka blogból küldte el ezt a képet nekünk, amin jól látható, hogy ha a környezetvédelemről van szó, egy igazi maces nem ismer sem istent, sem Dockot, csak a dizájn stimmeljen, és legyen egyértelmű a teendő. Gyűjtsük szelektíven a hulladékot, sőt töltsük csak…..
szbazs 2011.02.03 16:18:21
Egy korábbi posztban írtam már a magyar kaviárról, az Arany Kaviár étterem és a Békés megyei tokhaltelep közös gyermekéről, és arról, hogy nemsokára a Bocuse D'oron, a csúcsgasztronómia legnagyobb versenyén is megjelenik valamilyen módon. Nem versenyzőként, de meghívott…..
A magyar fejlesztésű Liquid Measure 2 nemrég volt a blogon, nem nagyon tudtam belekötni, csak pár nehezebb pályát hiányoltam. Hát most a Dark Fluid Level Packkal megkaptam ezeket. A feladat ugyanaz, mint korábban: a megadott elemekből kell olyan csőrendszert építeni, ami a felső…..
Subba A nap képe 2010.12.28 10:51:00
szbazs 2010.12.29 11:05:38
Jönnek az ünnepek, ilyenkor érdemes az AppStore-ban is körülnézni, hol kínálnak olcsóbban programokat. Néhány napra ilyenkor rendszeresen van valami akció.Az EA is készült, 53 játékot adnak egy dolláros áron. Úgyhogy aki vágyott a Battlefieldre (elég nehéz kezelni, én nem…..
szbazs 2010.12.18 01:44:16
Két napon belül volt egy tipikus, hol együnk és egy tipikus, hol ne együnk élményem. Kezdem az utóbbival: épp egy videót forgattunk, összesen húsz percünk volt ebédelni, és nem nagyon volt más lehetőség a közelünkben, csak egy McDonald's. Leírtam már párszor, hogy alapvetően…..
Múlt héten indult a legújabb, körülbelül heti rendszerességgel jelentkező sorozatunk arról, hogy hova érdemes menni, ha elfogadható áru, de jó ízű ebédet akarunk fogyasztani. Piócaként rácsatlakozva a rovatra időnkét írunk majd arról is, hogy hova NE menjünk. Ezek sokkal…..
Ha a szavazópolgár nem nézheti, ahogyan az aktuális Frenki magáévá teszi Katkát, könnyen úgy gondolhatja, hogy a Fidesz-kormány nem engedte neki. (Fotó: Szécsi István/Velvet) A Véleményvezér izgatottan várja az új Való Világot. Nem azért, mert olthatatlan vágyat érzünk,…..
Állandó kérdés, hogy mekkora is az Apple piaci részesedése Magyarországon. Eddig is tudtuk, hogy nem túl nagy, a forgalom folyton növekszik, egyre fontosabb a kaliforniai cégnek, de azért nem mi adjuk a bevétel oroszlánrészét. Lássuk csak, a legutóbbi negyedévben a cég 3,89…..
Elkeresztelték a fővárosi kerékpárkölcsönző-rendszert, a BuBi név 9632 voksot kapott az összes beérkezett 38403 szavazatból. A kerékagyon augusztus 2-án írtunk először arról, hogy a közbringahálózat megvalósításával megbízott Parking Kft. névpályázaton vár javaslatokat…..
Szerda este hat óra, elindultunk a túrára, amit a Borszerda alkalmából szerveztünk. Ma ötven százalékos kedvezménnyel kapjuk a jó magyar borokat, mi meg kíváncsiak vagyunk a kínálatra, a minőségre, meg arra, hogy bejutunk-e egyáltalán az akciós helyekre. Az útvonal a következő…..
Nemrég kezdték el a McDonald's amerikai üzleteiben, pontosabban a McCafékban árusítani az új erdei gyümölcsös és eper-banánosturmixokat (és mindezt egy jópofa kis virtuális rajzolós játékkal is megfejelték), azok népszerűsége máris kiverte a biztosítékot a kifejezetten ezen…..
Az Urbanistán mindig is törekedtünk arra, hogy a legszűkebb rétegek igényeit is kielégítsük, ezért most azon kedves olvasóinknak szeretnék kedveskedni, akik Magyarországon élő száműzött elf hercegek. Nincs könnyű dolguk, ha szállást keresnek, de a helyzetük nem…..
Appleblog Letölthető a Safari 5 2010.06.08 09:34:00
Letölthető a Safari legújabb verziója, a Safari 5 Macre és Windowsra. Az előzetes pletykák igaznak bizonyultak, ezekről itt olvashattok bővebben. Vegyétek, töltsétek, írjátok, mit tapasztaltok.update: jópofa dolog ez a Reader, én erre vártam a legjobban. A lényeg, hogy ne a…..
A megoldás neve Smokescreen, ami Flash Player és mindenféle egyéb plugin nélkül játsza le a weboldalakon találhat swf kódokat - legalábbis a demó szerint. Ha a megoldás működik és használható, akkor akár az Apple készülékeiben is üdvözölhetjük a megoldást.A Smokescreen…..
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
Őszintén szólva erősen kétlem, hogy a fényképen, ami körbejárta a netet, valóban az új iPhone látható. Ugyanúgy bizalmatlan vagyok a videókkal szemben is. Gyanús a forma, a mobil felbukkanásának körülménye, a sztori, az ügyetlen, felosztott oldalsó fémkeret, a hátlap…..
Volt már egy kis időm nézegetni a tegnapi eredményeket, az országos listára került töredékszavazatokat és különösen annak az 57 egyéni választókerületnek a helyzetét, ahol még folytatódik a küzdelem (ezekről később részletesen írok majd). Ezek alapján nekem úgy tűnik,…..
Subba Egy boldog gyermekkor 2010.02.25 14:48:00
Kinek hiányozna a szülői szeretet egy ilyen szett mellett?!..
szbazs 2010.02.25 20:13:25
Nem lehet megunni! Soha soha nem lehet megunni! Ez az amit nem lehet megunni! MACSKTini lányok, akik benne lennének szexkapcsibanCsillámlós Speedo, Misi Doki!OhhHazai GUIDO kult72AlexisFotosop artistaSzomjasEgyütt, jóban rosszbanApa és én (Cuki)"Akárhogy nézem mindenhogy…..