Regisztráció Blogot indítok
Adatok
donna Alexandra

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szendrey Júlia Kovi instruál 2010.06.29 13:25:00
Snitt! Pálhimbál!..
Szendrey Júlia Sékelhimnusz 2010.05.08 19:34:00
Ki tudja merre, merre van a véce, elnyúlva pulton, csórón, részegen. Segíts még egyszer a klotyóba, kérlek, csapba kihányni háborgó belemMaroknyi sékel porlik a markomba, édes kasszáslány, üres a zsebem. Ne légy kazár, ez egyszer add felírva, Haggyá berúgni, édes istenem!..
Szendrey Júlia Lelkipásztor 2010.04.16 15:33:43
 Balog ZoltánPíszi a tiszi?Hiszi a piszi...
Szendrey Júlia pépdal 2010.03.13 13:00:33
Hejj, Kereki, Kereki, az én rózsám töke ki- lóg a gatyájából, mert – haj – a bóléstálból mert...
Szendrey Júlia Hipertónia 2009.12.15 19:17:42
Omron,összeomlom..
Nyugodt, békés pártszolgálat? De benne is szuszog állat, bármennyire szelíd is e mameluk, minden vágya egy jiddischemamme-luk...
Szendrey Júlia Tevan a vonaton 2009.12.04 20:56:00
alig van hátra szárnyvonal mégis az elmém besokall lelkem borítja méla bú otthon maradt a kislukú süket világ sötét debil a néma megkukult mobil a kapcsokat úgy szelte el mint költő nyakát az a teher..
Szívd hölgyemény, szopd hölgyemény mindegyiket külön-külön, akár puha, akár kemény, – van tüdő, ne üljünk tükön.Nyugtasd a lankadók riadt kis lelkét – lesz majd kegyelem. Golyót matat, nem kér sokat a szabad száj s a tenyerem.Szopjad, mint méla borjuszáj a…..
Egyik este a pubbanEgy dart maradt apában.Majd elcsúszott egy dart anyán,S lett gúnynevem a d'Artagnan.Nickemhez nőtt szakállam,Majd Titkár lettem, szakállam...
Szendrey Júlia Szia, Sanyi 2009.11.27 10:36:00
Szia, Sanyi Péchy volna, Blanka volna, fényes orral szipákolva, tagolva és hangsúlyozva marokfegyverrel ragozna, hogyaszongya:Megmondta a Ferencz rég, érve volt hat tonna: „Vocativus elibe mindég kell a comma.”Mondják, hogy ez marhaság, vesszőkön pörögni, de mi tudjuk az…..
RézbúCyrano vagyokrézorrom ragyog,vidd a nőt, barátom.Belátom,nem szeret Marica.Vigasztalj, kupica!RézvezérbánatZőd a segged, elvtárs,patinás szobrodon,nagy rézkoponyádongyakran gondolkodom.Rézorr és rézbajusz,rézből a pipa is,szomorú proletár,réz vagyok magam is...
Forrás, nyersfordítás From: Prof. Kornel Steiger STEIGER@iwm.univie.ac.at Date: Mon, 11 Sep 1995 Egy forradalmi antológiában (Dalok a Polgárháborúból. Moszkva, Gumizdat 1927) Avakum neve alatt olvasható egy vers, amelynek mellékelem prózai nyersfordítását: Áron Gavrilovics…..
Az én szívem virágoskert   hervadt benne minden virág   Maricától Phillisig   csak azt az egy Bogdanicát   öntözgetem síromig   könnyeimmel, hiszen megvert   Isten engem   szerelemmel  Bogdan Bogdan mivé lettünk hol van az a kicsi lány hol a…..
 From: "Prof. Kornel Steiger" <STEIGER@iwm.univie.ac.at> Date: Mon, 11 Sep 1995 Na most Milannak van egy cikke (Phyllis und Syphilis = Avac. No. 31.), amelyben azt fejtegeti, kitől kapta meg Avakum a vérbajt. Eredmény: ugyanaz a Place Pigalle-i nő, aki pályája…..
Szendrey Júlia Irma-sift 2009.11.26 11:09:00
Virág nyíl a Page-réten, Irma ihellik serényen. Bár a ritmusalgoritmus neki nem szent katekizmus, csillog művin, mint zománc sok-sok csodás asszonánc, kínríme mind zseniális – csak a tördelés brutális. Kultúrlény nem tegel-tagol, minden sorhoz entert püföl,fafej vénség…..