Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sbob

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tízéves Filmmúzeum szeptember 23-án indította el minden idők legjobb magyar filmjeit kiválasztó netes szavazását. Az első forduló – 18 ezer szavazattal - lezárult, már csak 50 film maradt versenyben. A Filmmúzeum saját oldalán és a Facebookon egy összesített listán…..
sbob 2010.10.21 16:37:58
Végül egyik tipp sem jött be, a Facebook tegnap este nem beszélt a Skype funkcióinak integrációjáról, de nem is dizájnkérdésekről volt szó. Se nem puszta biznisz, se nem merő szépészet, valahol a kettő között, de mindenesetre nagyon érdekes változások jönnek, és a felszínen…..
sbob 2010.10.07 11:53:10
@Jó Estét: "...email az lassu, hosszadalmas, nehezkes kapcsolattartasi forma"

Ahhhhaaaa..... Érdekes megállapítás! Persze minden relatív...

Egy levél -mondjuk- Amerikába postán feladva kb. 2 hét alatt, mailben (optimális esetben) kb. azonnal megérkezik a címzetthez.
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
Már másodszorra írnak a bulvárlapok arról, hogy mennyire unalmasak az Esti showder felvételei, és hogy a műsort készítő produkciós iroda "vadássza" a nézőket. A mai Bors szerint már ingyen osztogatják a jegyeket Fábry műsorának felvételére. A lap szerint az Esti…..
sbob 2010.09.29 16:20:33
@Fém fatál:
2. Fábry soha nem rejtette véka alá, hogy csapattal írják a poénokat, tehát nem úgy adja elő, mintha a saját poénja lenne!!!!!!!!

+1. Érdekes, én is voltam Fábry-felvételen és NEM FIZETTEK egy kanyit sem! SŐT! ÉN FIZETTEM a belépőjegyért!!!!!!! Lehet, hogy kevered a maunika-sóval; ott állítólag télleg fizettek a közönségnek!

Mindezektől a tévedésektől függetlenül, valóban fos lett a műsor.... :(
A sok vidámság közepette nem szabad elfeledkeznünk az akkortájt megismert gonoszság fogalmáról sem. Ha voltak is ilyen csúnya figurák, ne feledjük, hogy mindig pórul jártak a végén. A törpörkölt elkészítésének folyamata megakadt a hagyma finomra vágásánál, az Ausztrál…..
A kérdés az, hogy ki az a hülye, aki Svájcnak drukkol a foci-vébén? A válasz: az a hülye, aki egy hónapra nem válik a Cseles Csokik fanatikusává. Talán elég lenne, ha felsorolnék három dolgot: - elkapták és házi őrizetbe dugták Roman Polanskit - megajándékozták az…..
A Radar.com és a Metal Hammer közös közönségszavazásán ismét megválaszották minden idők legjobb heavy metal-albumait. Az ötvenes lista élén a Metallica 1986-ban kiadott Master of Puppets című albuma végzett, amit a 6000 szavazó húsz százaléka sorolt az első helyre. Második az…..
sbob 2010.05.04 10:40:16
@vernarancs: "Marhasag ilyen listat csinalni. Nem lehet eldonteni, hogy egyik jobb-e a masiknal. Kinek mi jon be."

Nem is az újság szerkesztői "csinálták", hanem -a cikk szerint- megszavaztatták az olvasókkal és összesítették.

Ha a GnR nem metál (valóban nem kifejezetten az), akkor az AC/DC sem az....
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy mostanában senkinek sem könnyű a netes világban a szinkron mellett szólnia, hiszen nagyon nagy szeretettel hurrogják le a drága fórumozók az ilyen megnyilvánulásokat, és mondják el, hogy csak az eredeti a jó, a magyarítás az ebeknek való.  A…..
Slash – Slash  (Roadrunner) Saul Hudson, azaz Slash, a Guns 'n Roses egykori tagja korunk egyik legkiemelkedőbb gitárosa, ízes játéka és bluesos szólói szinte azonnal felismerhetők egy-két taktus alatt, és pont ez benne a jó. A csávó nem változik, ugyanazt a mocskos…..
sbob 2010.04.13 10:40:05
@ekutya:

Azt azért ne felejtsük el, hogy az AC/DC amióta létezik, teljesen ugyanazt a zenét hozza! Semmi meglepetés, "változatosság" a zenében, előre borítékolható, hogy mit kap az ember! Akinek kezdetek óta bejön, nem nagyon fog csalódni, mert lényegében ugyanazt a megszokott zenét kapják. Mondom ezt AMELLETT, HOGY SZERETEM az AC/DC-t, kint voltam mindkét koncertjükön! A GnR-re mindig jellemző volt a változatosság, sok dalban a legkülönfélébb (értsd: nem csak a "megszokott") hangszerek használata, és emiatt (is) a mai napig az egyik legnagyobb kedvenc! És szerintem az általam dícsért második Snakepit lemezre is ez jellemző, nem úgy a VR-re! Tetszik az is, de szerintem kicsit nagyobb volt a füstje, mint a lángja! És hogy visszakanyarodjak az AC/DC-s összehasonlításra... szóval amíg ők ugyanaz a zenekar régóta, ugyanazzal a zenével, addig Slash-nek volt a GnR, rövid ideig egy blues-projekt (Bluesball), a Snakepit, a VR, és most a szóló. Többnyire különböző (szerző -és zenész)társakkal... Ezzel persze nem védeni akarom őt, főleg, hogy még én sem hallottam ezt a lemezt, csak próbálom objektíven nézni....
Kedvenc hollywoodi rosszfiunk, az ismert pinabubus és kurvapecér Charlie Sheen, akit a fater minden bizonnyal jól szájon vágna, ha az a típus lenne (de nem az) elég keményen belefingott a proverbiális nulláslisztbe azzal, hogy a karácsonykor még a kése hegyére kívánt nejével együtt…..
sbob 2010.03.01 14:48:14
@sorozatmania: mondjuk úgy, hogy ez a Te szubjektív véleményed... :)

Engem érdekelne, mi volt az az életet fenyegető veszély... Valaki tud erről valamit mondani?
Kezd kissé kínossá válni, hogy a hazai ún. műveltségi vetélkedőkben, vagy legalábbis azokban, melyekben olyan kérdéseket tesznek fel, amik túlmutatnak mondjuk a "hogy hívják a szétszilikonozott ajkú playmate kutyáját?" kérdéskörön, egyre több bakit követnek el a…..
sbob 2009.11.26 11:13:50
@joos:
Ebbe a kérdésbe sajnos nem lehet belekötni, mert "hivatalosan" csak egyféleképp lehet nézni, és az a folyásirány.

Volt egy baki még évekkel ezelőtt! Kérdés: mi Bruce Willis anyanyelve? Válasz 1: német. Válasz 2: angol. Nyilvánvalóan arra utalt a kérdés, hogy Bruce Németországban született, de csak azért, mert az AMERIKAI szülei épp ott tartózkodtak, mikor született! De könyörgöm, ettől még nem a német az anyanyelve!!!!! Max. állampolgárságot kapott, lévén ott látta meg a napvilágot! De még ebben sem vagyok biztos! Szóval sejtettem, hogy bajok lesznek, ráadásul ez a döntő 5 kérdésben volt benne! Bele is buktak a játékosok! EZEN a kérdésen csúsztak el!