Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konyak_

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre eljött az indulás napja, 2022. 06. 02. csütörtök. Drukkoltam, hogy ne essen, hát nem jött be, arra ébredtem, hogy szakad. 6 óra körül ugyan elállt az eső, de nagyon borús maradt az ég, benne volt a pakliban a folytatás. A cuccolást már előző nap megcsináltam, így hát kávé, reggeli, majd…..
Konyak_ 2022.09.12 13:26:03
@toncsi64: Szia! Nem mondom hogy egyszerű volt, de a tájolása miatt Google Maps műholdkép alapján megtaláltam, a szállás neve: Weirerhof, Via Rio Gondo, 18, 39040 Barbiano BZ, Olaszország
Vérben úszó arcú Döbrösi Laurával, börtönben leszúrt elítélttel, vadászpuskával lövöldöző Thuróczy Szabolccsal, Ferrarival száguldozó Olasz Renátóval jött ki az Aranyélet harmadik, befejező évadának első rendes előzetese, amelyből ugyan még mindig nem derül ki semmi konkrét a történetből, de az…..
Konyak_ 2018.08.22 10:51:12
Esküvőt tartani éttermi szempontból sosem egy hálás dolog, kiváltképp ha olyan személyzeted van, mint amilyen Jocónak volt a Joseph's Exclusive Hungarian Restaurantban. Teljes készültség jellemezte a pénteki napot, Májki, Andris, Klárika és a Pacsai gyerek is teljes menetfelszerelésben várta a…..
Ejts ki hangosan, ízlelgesd a nevét, Montenegro, és meglátod, olyan mintha varázslat hatása alá kerülné, ősi misztikum, amit eddig nagyon kevesen fejtettek meg. A hely, ahol magasságok és mélységek, fény és sötét, tenger moraj és hegyek búgó hangja vár. A hely, amit az ember még alig ismer.…..
A csatorna ügyvédi felszólító levélben követeli az ATV-től, hogy változtassa meg a Heti Napló Sváby Andrással című műsor címét, mellyel szerintük védjegybitorlást követnek el. A TV2 szerint ugyanis ez a cím egyezik a náluk 1997 és 2014 között futó Naplóéval. Fotó: Bődey János/Index A Blikk…..
Kapott egy rendes, másfélperces előzetest Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May közös, új sorozata, a Grand Tour, amit az Amazon mutat majd be november 18-án. A Top Gear egykori műsorvezető triója a fenti videó alapján pontosan ugyanazt fogja csinálni, amit eddig, amivel semmi probléma…..
A netes társkeresők sok lódítást elbírnak. Nézd meg, miben füllent a legtöbb férfi. A monitor és a billentyűzet nem kap lángra a legvadabb hazugságtól - sokan élnek is vele a netes társkeresőkön. Legyen szó akár a külső megjelenésről, akár az életkörülményekről,…..
Konyak_ 2015.11.23 14:51:34
Mire jövő tavasszal elindul a Bubi, belvárosi 120 utcában és 30 főúton lesz majd könnyebb biciklizni. A belváros komplex kerékpárosbarát fejlesztése fedőnéven nagyszabású forgalmi átalakításokba kezd a BKK kilenc belső kerületben. A cég közleménye szerint változás lesz…..
Új formátummal jelentkezik a Totalcar, fogadják szeretettel. Vagy ha nem tetszik, mondják meg nyugodtan, hogy ez ebben a formában hülyeség. Először is hetek óta lógunk egy Égéstérrel. Két órás Égésteret nem akarunk csinálni, mert elég belőle egy óra – hogy a hallgatók azt…..
Konyak_ 2013.06.21 16:51:15
@djpetee: magyarban sem jó.
A következő hétvégén megtartandó Hamburger Dayen evőverseny is lesz - nem is akármilyen! A szabályok a következőek: Nevezési díj egyéni versenyzőknek: 2500 Ft / fő Nevezési díj csapatban versenyzőknek (3 fő): 6000 Ft/ csapat   a verseny időtartama egyéni: 8 perc,…..
Konyak_ 2013.06.13 13:35:13
@Ay Mama, Que paso: az fog nyerni aki a hetediket hamarabb megette. (azaz: az idő dönt.)

Te jó ég.
Konyak_ 2013.06.13 14:14:36
@Ay Mama, Que paso: jujj, igazad van, hát ez ciki, te jó ég :)
E heti Égéstér adásunk kommentposztja...
Egy újabb kihagyhatatlan stop-motion animáció Adam Pesapane rendezőtől (PES). Kicsit sem kínos, sőt! ..
TComment Ha kocsival megy a bicikli 2012.05.10 06:10:00
Bringaszállítási kiskáté, főleg kezdőknek. Mennyivel szabad menni, mennyi bicajt bír el a kocsi és hasonló kérdések. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Konyak_ 2012.05.10 16:15:29
Itt a Twingóban egy felnőtt bicaj:

kepfeltoltes.hu/view/120508/IMG_0650_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ennél szebben is be lehetne rakni amúgy, de nem szépségversenyre készült a fotó.
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Class FM Morning Show című reggeli műsorának pénteki adásában Sebestyén Balázs éppen a légitársaságokkal és az ottani munkahelyi szabályokkal foglalkozott, a légi utaskísérőkre vonatkozókkal mármint, mi a teendő a részeg utassal, mi a megfelelő körömhossz és így…..
Konyak_ 2012.04.15 18:10:23
Bringáznál a buszsávon, netán behajtanál szemben az egyirányúba? Lerohadtál, és vontatjátok a kocsit az autópályán? Ne tedd, tilos, ahogy sok más dolog is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Konyak_ 2012.04.07 08:56:12
@Harmless: a zebra "rendes" neve kijelölt GYALOGOSátkelőhely. Se futni se bringázni, se korizni, stb. nem szabad rajta csak gyalogolni.

Amúgy jó időben sokszor kerékpározom a munkába, a kukim nagyon tele van hogy majd' minden nap megkapom az edukálást az autós közlekedőtársaktól mikor egy egyirányúban szemben jövök velük. Ott a kiegészítő tábla az utca mindkét felén hogy "kivéve kerékpár", remek, nem hogy vak de még edukál is.
Avagy válság van... vagy mi :) A történet úgy kezdődött, hogy legdrágábbik unokabátyám közölte, hogy ok hogy legénylakás, de azért az mégiscsak vállalhatatlan, hogy a wc ülőkémről egy rossz mozdulattal le lehet billenni. Mondtam neki, hogy nem az ülőke, az egész wc billeg,…..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Konyak_ 2011.10.10 12:08:24
@mrbloodbunny: ha iOS eszközt írok akkor nem bántom meg a kis lelked? (2011 év végén még mindig itt tartunk, hogy kivagyiságnak minősül egy 6-70 rugós kütyü, vagy csak trollkodsz?)
Nekem valamiért vesszőparipám, hogy ismerjük meg egy kicsit jobban egymást, ne csak a blogon legyünk, hanem személyes ismerősök is. Amikor elkezdtem eljárni a Futóklubba, akkor vettem észre, hogy én mutatok be egymásnak régi kommentelőket, mert személyesen nem ismerik meg egymást.…..
Múlt héten megszopattak minket a hipermegbízható források, most viszont tényleg itt vannak a frissített gépek, szépek, gyorsan, kétszerolyanamazonok.Nézzük csak a MacBook Airt. Itt egy ilyen volt/ilyen lett kép:Ahogy az látszik, az árak nem változtak, egy rakás más viszont igen.…..
Nem először szerepel a blogon olyan eset, amikor valaki a diplomáciai mentességgel visszaélve hágja át a szabályokat és közlekedik úgy, mintha mások ott sem lennének. Cork77 mellett is elsuhant egy ilyen nem túl szabályosan. Ráadásul ez az autó nem "kivételesen most az…..
Appleblog Megváltás az új Flash 2011.02.10 07:37:00
A 9to5Macen olvastam, hogy megjelent a 10.2-es verzió, ami állítólag komoly előrelépést jelent a korábbiakhoz képest MacBook Airen. Ha emlékeztek még, az apró laptop premierjekor a témában három fontos momentum volt: 1: A gépek Flash nélkül érkeztek, ilyen az újkori Apple…..
Egy iPhone programozói oktatásra látogattunk e heti hirdetőnk, az SWGuru meghívásából, hogy közelebbről is szemügyre vehessük, miből készülnek a programozók, mit lehet megtanulni öt nap alatt, és elégedettek-e a tanfolyamot elvégzett emberek.Maga az oktatás az Üllői úton…..