Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schweiz-i

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Orbán Viktor facebook oldalán találtuk! A hozzászóló nevét nem tesszükközzé, minden tiszteletünk az övé.HAZUGOK VAGYTOK!Hány éve is? Lassan bizony 10 éve!Végig hazudtatok 8 teljes évet! El akartátok hitetni, Ti mindenretudjátok a megoldást!8 évig kivonultatok,…..
És még alagútban is! Pedig se hegy, se völgy! Bevezetésként csodáljuk meg a kőröshegyi völgyhidat, az M7-es autópálya ragyogó ékkövét: A 88 méter magas völgyhíd 41,5 milliárdba került, és amelyről Tóta W.-től kezdve az Állami Számvevőszékig elég sokan megírták, hogy…..
schweiz-i 2009.11.26 01:22:52
@Kurucles: Soraid "fonatikus" magyarázattal szolgálnak, de a hegyrajzi viszonyok és a "szituáció" egyáltalán nem nevezhető, mégcsak HASONLÓNAK SEM!! Egy túrista máskép látja a körülményeket, máskép "fedzi fel" az újat!!!
Ennél fogva Te is másképen ülteted be a "valóságba" a látottakat, elhiteted magaddal, hogy ez így JÓ!!! Sajnos a swájci "élményed" nem egyeztető össze a magyar erőltetett "majd mi megmutatjuk, akármibe is kerül, nekünk van miből", a hátunk mögött ballag a "fejőstehén", úgy hívják, hogy EU!! Na meg jól jön a pénzköltés a "vértizzadt" TERVEZŐI PÉNZNYELŐ körökben is!!
NEM CSODÁLKOZNÉK azon sem, ha a következő nagy dobás; Pl: Egy hosszú algút lenne Szentgotthárd és Miskolc között, a "nagy magyar oceán" alatt !! Képzeld,
mennyien meggazdagodnának belőle!!!
Egyszóval; KÉTPÁRCSIZMA !!!!!! ez HU, az CH !!!! Még akkor is ha sokaknak nehéz elképzelni !!!