Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b.s. (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai magyar közvélemény nem igazán ismeri Hirzer Ferenc nevét (nevezték őt Híres Ferencnek is itthon), ám jelentősége a Juventus életében elévülhetetlen, olyan játékosok sorát nyitotta meg, mint Orsi, Sivori, Platini, Zidane. A Szőke Gazella, a Juventus első profi csapatának…..
 Az első mindig szar. Mert jó.Kedves Szakítósok!Ha a blogot olvasom mindíg találok olyat amibe bele illik az én történetem, de még nem mertem írni...Most meg teszem.Az én történetem egy táborral kezdődött.Iskolai szervezésű tábor volt, én voltam a legfiatalabb (16).…..
Az egyik pali hozott reggel egy termosz teát, és mindenkit végigkínált. Becherovkás volt egy kicsit, amivel a csajok hangulatát rendesen feldobta. Mondjuk ezt sem gondoltam volna, hogy más hoz helyettem piát munkába. De ezen felbuzdulva leszaladtam a parkolóba, mert a hátsó ülésre…..
Semmi melóm sincs mostanában. A főnökasszony dolgozik, mint az állat, mert ilyenkor próbálja mindenki összevásárolni az adócsaláshoz szükséges számlákat. Mi meg csak dumálunk, kávézgatunk, és lógjuk a napokat egymás után, kollektívan. ..