Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csilla333

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slow Blog Egyedül a tömegben 2015.03.28 09:59:54
Hetek óta nem beszéltem a legjobb barátommal. Tudom, mi van vele, hisz mindent posztol, követem, like-olom, kommentelem… örülök ha örül, és szomorú vagyok, ha bántalom éri. Mégis, hetek óta nem beszéltünk. Pont várok a pénztárnál, eszembe jut, felhívom gyorsan, mi van vele.…..
A Tikopia Hálózat pályázatot hirdet logója megtervezésére, egyéni alkotók, vagy alkotói közösségek számára.A beküldendő pályamunkának tartalmaznia kell a következő elemeket:Környezettudatos szemléletFiatalos lendületFelsőoktatási intézményhez tartozás…..
Kíváncsi vagy mi készül a szelektív hulladékokból? Környezettudatosabb akarsz lenni? Szeretnél komposztálni? 2011. december 5 és 17 között a BME ad otthont a "Hulladékból Termék" című országjáró környezetvédelmi szemléletformáló kiállítás 50. rendezvényének,…..
Napjaink társadalmi-gazdasági életében igen nagy szerepet játszik a mobilitás, hisz nap mint nap változtatjuk a helyünket, vagyis közlekedünk.Bár még a válság ellenére is folyamatosan nőtt a saját gépkocsival rendelkező háztartások száma (a felnőtt lakosság csaknem felének…..
Kedves Környezettudatos Hallgatótársunk!Ha felsőoktatási zöld szervezet tagja vagy,esetleg szeretnél létrehozni egyet,vagy csak érdeklődsz, s szívesen zöldülnéljó hangulatban :), akkor Téged is hívunk az idei Tikopia Hálózatfrissítő Napokra, amely Szegeden…..
Ebben a félévben is folytatjuk önképzőkör sorozatunkat, a megszokott időben, kb. három hetente hétfőként - reméljük, idén is sokan érdekesnek találjátok majd témáinkat!A félév első önképzőkörének témája:Az elmúlt időszakban 10 évenként sújtja Magyarországot…..
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy fiataloknak szóló környezetvédelmi cikkíró pályázatra, amely többek közt az Erdők Nemzetközi Évének apropójából született meg."A Geothink Tudományos Egyesület a Diverziti Egyesülettel és a Science Caffe Tudományos és…..
Tedd Láthatóvá vizualizáció, poszter és ábratervezés Középiskoláknak és egyetemista/főiskolás hallgatóknak.   Az Eszterházy Károly Főiskola Természettudományi Kara pályázatot hirdet középiskolás diákok és főiskolai hallgatók számára vizualizáció,…..
Rengeteg papírral élünk.Könyvek, folyóiratok, formanyomtatványok, szórólapok tömege vesz bennünket körül -ez az előadás bemutatja, hogy a mai tudásunkkal hogyan lehet ezeket a lehető legkevesebb környezeti terheléssel előállítani.Sok izgalmas kérdést és összefüggést…..
Szeretettel várunk mindenkit 2010. november 5-én a BME Egyetemi Zöld Kör alapításának 25. és újraalapításának 5. évfordulója alkalmából a Gödör Klubba (Bercsényi Kollégium, Bercsényi utca 28-30.) az EZK 5/25 Party-ra, ahol az Éberálom ad koncertet! A…..
Jobb sorsú város Berlin, mint Budapest? Igen, ha a helyi közösségi életet nézzük. Mit csinálnak a berlini lakosok, hogyan próbálják jobbá tenni saját lakókörnyezetüket? Mit tanulhatunk a német főváros polgáraitól és egyáltalán, mi közük a közösségeknek a…..
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Bringázz a munkába! – és azon belül a Bringázz az egyetemre! – kampány keretében 2010. április 21-én 14 órakor kezdődő rendezvényünkre, melynek apropóját – az április 30-ig tartó tavaszi…..
Automatákból lehet tejet venni Komárom környékén már több helyen - ugyanúgy, ahogy például üdítőt. Osztrák és svájci minta alapján hozták őket.Termelők szerint túl alacsony áron veszik meg tőlük a tejet a kereskedők, ezért inkább közvetlenül a vásárlóknak adják…..
Ne vásárolj semmit! A túlzott fogyasztás jelentős környezeti és társadalmi károkat okoz hazánkban is. Szerte a világon 1997 óta, Magyarországon jó 10 éve hirdetnek egy egynapos fogyasztói böjtöt november utolsó péntekén környezetvédő és fogyasztáskritikus szervezetek. A…..