Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Francis W. Scott

74 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harmadik nap a kocsmatúra jegyében telt: összesen öt sörtemplomot látogattunk meg, méghozzá egy több kilométeres gigaséta keretein belül. Az U Flekůban MacifejPeti végre elkezdett filozofálni, és attól tartott, ha nem rendelünk kaját, a pincér jön és "megbasz"…..
A második napunk már sűrűbb volt kicsit, és földrajzilag is nagyobb távlatokban mertünk gondolkodni. A nap háromrészes összefoglalójában látható, amint a Lőportoronytól indulva, a Celetnán keresztül, a Tyn templomot megkerülve az Orlojig jutunk, majd átkelünk a Mánes-hídon a…..
Íme az első nap (elég rövid) összefoglalója. Kora reggel megérkeztünk, és jobbára sétáltunk, de azért nem mentünk túl messze a szállodától (a szobánkat ugyanis csak nyolc órával a megérkezésünk után vehettük át). Kissé modorosan sörözgettünk és nézelődtünk,…..
A Platinum Dunes eddig sikeresen szállította a horror feldolgozásokat, Alfred Hitchock egyik klasszikusát, a Madarakat is kinézték maguknak, volt rendező és főszereplő. Martin Campbell viszont a Zöld Lámpással lesz elfoglalva hamarosan, Naomi Watts pedig időközben lelépett. Michael…..
Francis W. Scott 2009.12.03 14:40:43
@Dejdő: Tényleg ne vedd kötekedésnek, majdnem minden egyes szavaddal egyetértek, de a Madarak egyik legnagyobb dobása, hogy egyáltalán nincs benne zene, szóval azt nehezen szeretheted. :)

A hírhez annyit fűznék hozzá, hogy Hitchcockot remake-elni maga a faszság. Ott veszíti el minden értékét az egész. Amúgy nem vagyok annyira ellene a feldolgozásoknak, rengeteg film van, ami tényleg rászorul az ilyesmire, viszont vannak olyan alkotások, amikhez egyszerűen nem lenne szabad hozzányúlni. Tőből levágnám a májkölbéj kezét is, kár, hogy nem tehetem.
90 Mortal Kombat I-III. 2009.12.02 11:40:00
Nem a legelső és nem is úttörő a ’90-es évek verekedős játékainak sorában. Mégis: a Mortal Kombat legalább akkora alapjátéknak számított, mint a Tekken vagy a Streetfighter. Játékteremben vagy otthoni PC-n egyaránt tarolt mindhárom széria – mi most szigorúan csak a…..
Filmdroid Paranormal Activity 2009.11.24 22:01:00
Az ál-dokumentumfilm nem új keletű dolog, jó tíz évvel ezelőtt a Blair Witch projekt – Ideglelés borzolta a kedélyeket hasonlóképpen, habár nagy sikernek örvendett az alkotás mégsem árasztották el a piacot (és a filmszínházakat) hasonló alkotások, csak olykor-olykor…..
Az Entertainment Weekly úgy tudja, hogy Dustin Hoffman mégsem fog visszatérni az Apádra ütök harmadik részébe. Hoffman azt mondta, hogy csak egy cameo szerepet szántak neki az készítők, a színész pedig nem volt túl boldog, hogy csak egy kis ideig lesz látható a Little Fockers-ben.…..
Mega giga siker a Paranormal Activity, a 15 ezer dollárból készült produkció Amerikában eddig 104 milliónál jár. Várható volt, hogy mások is másolni próbálják majd  az alkotást, hátha ők is ugyanilyan bevételekre tehet szert. A Simius Film még újnak számít a piacon,…..
Clyde Shelton (Gerard Butler) feleségét és lányát megölik, habár az elkövetőket elkapják, a férfi csalódik az igazságszolgáltatás rendszerében, ezért maga veszi kézbe az ügyet és még az ügyészen (Jamie Foxx) is bosszút áll. F.Gary Gray rendezte a Law Abiding Citizent,…..
Francis W. Scott 2009.10.07 13:35:34
Filmdroid 2 kép a Centurionból 2009.10.05 21:37:17
Még januárban írtam róla , hogy Neil Marshall a a 9. légióról fog filmet készíteni. A történet i.sz. 117-ben játszódik, a kilencedik légiót éppen azzal bízzák meg, hogy öljék meg a pikteket. A főhősök Michael Fassbender és Dominic West lesznek, Olga Kurylenko pedig egy pikt…..
A DreamWorks stúdió készíti el a Motorcade akciófilmet, melyet Jon Cassar, a 24 sorozat producere és rendezője fog dirigálni. A mostanában eléggé felkapott Ryan Reynolds lesz a főhős.A sztori középpontjában egy lefokozott titkosszolgálati ügynök áll, aki szemtanúja lesz, ahogyan…..
Múlt héten a Wolverine film egy félkész darabja szivárgott ki a netre, az FBI és a Fox stúdió is vizsgálódik az ügyben, de már gyakorlatilag az nem nézte meg a filmet, aki nem akarta (pl én, várom a teljes verziót a mozikban). Nem telt el sok idő, a teljes verzió is megtekinthető…..
90 Wolfenstein 3D 2009.03.16 17:40:00
Mérföldkő következik a ’90-es évek számítógépes játékbemutatóinak sorában. A következőkben gyermekkori rémálmaink és szenvedélybetegségünk legfőbb kiváltójáról, minden FPS őséről és koronázatlan királyáról lesz szó. BJ Blazkowicz és náci játékszerei…..
Ezúttal az eddigiektől némiképp eltérő műfajban szeretnénk meglepni hűséges olvasóinkat. Tisztelgés a legendás étel előtt, annak egyik változatával. Ez az étel csak igazi férfiaknak javallott! Aki nem érzi magában az erőt, az meg se próbálkozzon vele, mert a kaland…..
Stanislaw Lem Az emberiség egy perce novellája alapján készítik a filmet. A sztori szerint egy könyvesbolt összes könyve átváltozik az emberiség egy percét bemutató könyvvé. Az ügyben a paranormális rendőri osztály kezd nyomozni. Főszerepben Mucsi Zoltán...
Francis W. Scott 2009.01.09 11:43:55
Filmdroid Arany-Málna jelöltek 2009.01.08 14:05:27
1980-ban alapították az Arany Málnát, azzal a céllal, hogy a filmipar legrosszabbjait díjazzák. Az Arany Málna-díj Alapítvány kuratóriumi tagsága dönti el szavazással, hogy ki érdemli meg legjobban a listáról. Alább láthatóak a jelöltek, elég érdekes, mivel eddig…..
Francis W. Scott 2009.01.09 11:39:19
A zömével abszolút egyetértek, egy-két esettel még vitatkoznék, de Al Pacinót b@sztatni szerintem rohadtul nagy tiszteletlenség. Nem jövök olyan szárazságokkal, hogy "csináljanak jobbat", nem is szeretem, ha valaki ezt mondogatja, de azon azért elgondolkodhattak volna, hogy ki is ez az ember. No mindegy...
2009-től Francis W. Scott blogja az alábbi címen tekinthető meg:www.fwscott.freeblog.hu..
Kedves Olvasóim! Elérkezett hát ez a nap is: ma éjfélkor véget ér 2008, átlépünk egy újabb évbe, ezzel együtt pedig egy újabb blogra. Nem szeretném felsorolni annak okait, hogy miért váltok át a blog.hu szolgáltatóról a Freeblogra, legyen elég annyi, hogy így teszek, és 2009…..
Békés, boldog, irodalomban gazdag Karácsonyt kívánok mindenkinek az alábbi kis történettel! (A teljes hatás elérése érdekében olvasás közben ajánlott EZT hallgatni.)  Francis W. ScottKarácsonyi meglepetés   – Hohohóóó, bolldog karácsonyt, bolldog…..
Hatalmas filmrajongó vagyok, évente nagyjából 100-150 filmet nézek meg DVD-n, de a filmtörténet egyik nagy opusza eddig kimaradt nálam. Most két nap alatt bepótoltam, tegnap este 22:00 órai kezdéssel, és pár perccel ezelőtti befejezéssel. Szóval legutóbb ezt a négy alkotást…..
Ezt a videót ma találtam a Könyvesblogon. Magával ragadó és rendkívül kreatív. Tessék: This Is Where We Live from 4th Estate on Vimeo...
Egy kis változás történt a pénteki író-olvasó találkozóval kapcsolatban. A rendezvény mégsem a Vámbéry Irodalmi Kávéházban fog zajlani, hanem a Sárga kastélyban! Az időpont ugyanaz maradt, tehát mindenkit a legnagyobb szeretettel várok Dunaszerdahelyre december 12-én, 18:00…..
December 10-én indul a Tinta-Klub 2. számú novellapályázata, ezúttal a Karcolat Scriptoriumával közösen. Szeretnénk, ha kikapcsolódást és örömteli élményt jelentene az alkotás, így ezúttal a műfaj jellegében mindenféle szigorú megkötöttséget nélkülözünk.…..