Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Leg Jobbik

28 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Leg Jobbik blogja Nézzétek! 2010.04.11 10:23:47
 Már csak 1 hét van hátra, és Magyarország választ. Sajnos tartok egy választási csalástól, de nem akarok elébe menni a dolognak, remélem nem lesz semmi probléma és nem húzzák le a Jobbikot. Így egy héttel a választás előtt nem sokat változik médiaszinten a helyzet. (Most…..
Dr. Leg Jobbik blogja Mi is az LMP? 2010.04.07 18:06:59
Egy nagyon jó feltáró cikket írt a kurucinfó. Én nem is írok róla semmit, mert ez a cikk teljes mértékben bemutatja a valóságot! Olvassa mindenki, akit érdekel  mi az LMP, ki az a Schiffer A., és milyen valójában a programjuk! http://kuruc.info/r/52/57548/..
A kampány végéhez érkezünk lassan, és jön április 11.  Miniszterelnökjelölti vitáról nem nagyon hallani, szerintem nem is lesz. (Vona Gábor kihívta ugyan Orbánt, de az nem is válaszol neki. Vona a Duna TV-ben elmondta: Ő egy 5 pártos vitában is benne lenne, hisz fontos a…..
Nemzeti Radikál Levél Anyámnak 2010.04.01 07:45:00
Drága Anyám! Életem sorsfordulóhoz érkezett. Mostanában úgy érzem magam, mint aki hosszú álomból ébredt. Lázban ég az ország, és én is lázban égek, hiszen először vehetjük igazán kézbe a sorsunkat a szocializmus megszűnése után. Igen először, hiszen a nagy…..
Kilépett a pornós nő a gárdából. Levelet írt a gárdakapitánynak, melyben leírja, hogy a pornózás még egy kislány rossz döntése volt. Szerintem 150-200 pornófilm nem 1 rossz döntésen alapul.   Kilépett az MDF-ből egy alapító tag. Zsigmond Attila azt mondta, ez már nem az…..
Már nem is tudom hogyan kezdjem el a cikket. Kavarognak bennem a szebbnél szebb szavak e két név hallatára.  Ennyire gusztustalan, alattomos, egoista, hazug, talpnyaló embereket ritkán lehet találni a nagyvilágban. De még hosszas évekig lehetne sorolni a jelzőket.…..
Dr. Leg Jobbik blogja Körkép 2010.03.30 11:08:00
Nyíregyházán megin ment a balhé. Természetesen megint a Jobbikot támadják az ottani tüntetők. Budaházy-t börtönbe, és vesszen Vona felkiálltások közepedte. Nem tudom, hogyan gondolják ezt az egészet. Nem gondolkodnak? Nem néznek utána semminek? Cigányasszony is megy az utcán,…..
dr. Leg Jobbik 2010.03.31 09:59:01
@Milannnn: Az egyik már kintvan a Jobbik vs Fidesznél. a Másodikat még azért nem tettem fel, mert ahoz menni fog egy rendes cikk is amit ma írok meg!
Köszi
A média monopol térhódítása egyedülálló. Minden ferdített, csak a mocsok megy mindenhol. Mónika show , joshi barat stb, stb. Fontos, hogy támaszkodjunk a magyar értékekre, a magyar történelemre, a megyar eszmére. Ezért is ajánlom figyelmetekbe ez az olvasó és kifestőkönyvet!…..
Mesterházy Attila volt az m1 mai vendége. Már az első percben kiborultam, és mérges lettem. Még gyakorlatilag meg sem szólalt Mesterházy, kiirták: Délelőtti felvétel. Ez az egyenlő bánásmód? Mi az, hogy mindenki élőben este van ott, de az MSzp-nek nem kell. Vajon hányszor…..
dr. Leg Jobbik 2010.03.29 12:47:55
Korrupció: Honnan veszed, hogy a Jobbik korrupt lesz? Nem tudhatod, szóval ezt ne mondd. Az nem mentség, hogy más is benne van...semmikor senkinek. Nem azt mondta VOna, hogy régen volt, hanem hogy meg lehet nézni, le lehet ellenőrizni, mikor mennyi volt, mert az igaz. Konkrétat nem kérdeztek tőle, mert az ideit még nem lehet számonkérni, ahogyan ezt Mester-től sem kérték számon. A jelenlegi kampánypénzről volt szó, amit adatok alapján tuúllépett az mszp. Csak az Mszp.Szerintem nem érdekes amit látsz, mert Te látsz 3 utcát a környékeden, abból nem lehet országosan levonni következtetéseket, én sem teszem. Megvannak az adatok, cáfolhatatlanul. Teljesen mindegy hol, mit látsz. Ha az mszp elköltött 1 milliot papirrepülökre, majd elégette mindet és te nem látod, attól még elköltötte.
Vonától olyanokat kérdeztek, amiket mindenki tud, hogy nem tudhat pontosna, mivel nem nézhetnek bele semmilyen pénzügyi papírba. Az úgy tényleg nehéz kérdés.
Trianon revíziója megint nehéz kérdés, mert azt az emberek döntik el, nem ők. Ők csak megadják az esélyt az embereknek. Szerintem ennél nehezebb kérdés nincs is.
Szerintem Orbánt nem lehet már összehasonlítani Vona Gáborral.

Akkor most hadd kérdezzek én:
Állandóan csak piszkálják a Jobbikot, és szapulják a programja és mindene miatt. A Jobbiknak legalább programja van, nem úgí mint másnak. Ha nem a Jobbik, akkor ki visz ki minket ebből a helyzetből? Az mszp? nem. A fidezs? nem..A jobbik.

Legújabb bejegyzésedre...A Jobbik nem folyik a médiában! LMP civil mozgalomat meg nem lehet egy lapon említeni a Jobbikkal ilyen téren. Mert lehet nem kap az lmp, és a civilek annyi médiát, de a Jobbik sem, pedig a Jobbiknak kellene biztosítani még az LMP, és mások előtt, annyi felületet mint amenynit megérdemel...
Felfüggesztette az OVB Kolompár Orbán mentelmi jogát, ugyanis már több bűncselekmény elkövetése miatt folyik ellene büntetőeljárás!Szerintem akkor ne ragadjunk le itt, és a mentelmi jogot függesszék fel Hagyó, Dávid Ibolya, valamint Herényi Károly esetében is. Aki nem…..
Igen, üldözik a Jobbikot! Ez valódi üldözés, XXI. századi képletes deportálás. Nemtelen kirekesztés, megbélyegzés. A magasztos "demokrácia" megdicsőült zászlóvivői szabadon, féktelenül próbálják megalázni, bemocskolni, lejáratni az új…..
 Teljes mértékben egyetértek az OVB legújabb döntésével! Az OVB kijelentette, hogy sérti a jelölőszervezetek egyenlőségét, hogy a KDNP külön kapjon egy bemutatkozó beszélgetést a Magyarország Választ c. M1-es műsorban. A Magyar Televízió már korábban is jelezte, hogy…..
Tegnap napvilágot látott egy olyan hír, miszerint Morvai Krisztina mentelmi jogára hivatkozva nem akarta kifizetni bírságát. Rossz helyen parkolt, majd még Ő volt kiakadva, hogy miért akarják megbüntetni, mikor mentelmi joga van.  Ezt az erősen megkérdőjelezhető Index.hu…..
dr. Leg Jobbik 2010.03.26 08:26:04
@Malícia: Helyreigazítás az bizony nem lesz, de azért majd előszeretettel hozzák fel vádként minden Jobbikos ellen.
Dr. Leg Jobbik blogja Kerékbilincs 2010.03.25 19:59:00
Tegnap napvilágot látott egy olyan hír miszerint Morvai Krisztina mentelmi jogára hivatkozva nem akarta kifizetni bírságát. Rossz helyen parkolt, majd még Ő volt kiakadva, hogy miért akarják megbüntetni, mikor mentelmi joga van. Ezt az erősen megkérdőjelezhető Index.hu…..
Maffiamódszer. Ezt lehet mondani a fideszes közgyűlési alelnökre. (Fejér megye,Törő Gábor). Ha a Jobbikra azt mondták erőszakos, akkor kiváncsi leszek erre mit mondanak a vezetők.  ..
Dr. Leg Jobbik blogja Vona az m1-en 2010.03.25 08:18:00
Az M1-ben volt Vona Gábor a "Magyarország választ" c. bemutatkozóműsor keretében. A kérdező Süveges Gergő volt, természetesen nem volt kíméletes Vonával, de nem is lehetett másra számítani. Vona az összes kérdésére olyan válaszokat adott, amik kifogástalanok, teljes…..
 Adjon az Isten!  Iskolában, ismerősök, barátok közt is egyre többször merül fel a politika, mint fő téma. Természetesen a  Jobbikot támogatom, de ahogy egyre több emberrel beszélgetek, az a tapasztalatom, hogy tényleg minden ember jobbikos, csak még nem tudja.…..
Az eset esztergomban történt, a város fideszes vezetése adott parancsot a Jobbik plakátjainak leszedésére.Ez a fidesznek demokratikus? dr. Leg Jobbik..
Már nincs sok hátra a választásokig! Ma elkezdődik a pártok bemutatkozása az m1-en. MA a Jobbik, holnap lmp, utána pedig a már megszokott mszp, fidesz, civil mozgalom, és a végén az mdf.  Lényeg ami a lényeg: Ma kell nézni a tv-t. A többi nem is érdekel, hisz vagy beszélnek a…..
Ezeket a műsorokat tartják színvonalas szórakoztató műsoroknak. Gyalázat. dr. Leg Jobbik..
Szerintem ehez nem nagyon kell hozzáfűzni semmit, mindenki maga döntse el igaza van-e Morvai Krisztinának. Szerintem igaza van.dr. Leg Jobbik..
Dr. Leg Jobbik blogja Nyíregyháza 2010.03.24 09:56:00
A pofám leszakad. Ennyivel tudom jellemezni a nyíregyházi eseményeket. Történt ugyanis, hogy Nyíregyházán antifasiszta tüntetést csináltak, és természetesen megint ezzel a Jobbikot akarták támadni. De milyen alapon? Elképeszt az emberek azon tudatlansága ami most folyik.…..