Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diplo-mata

1 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Olasz Vogue - július. Mihalik Enikő a lágy, romantikus énjét mutatja meg. Ellen von Umwerth fotózta, kedveljük a munkáit. Ilyen kis tündés-királylányos-elvarázsolt lett Enikő, bár helyenként van benne elveszett kislány feeling is. Hogy…..
Diplo-mata 2012.07.13 11:29:59
@shitgun:
Ha valaha is tudnád, (nem fogod), hogyan működik egy Vogue, vagy bármelyik másik nemzetközi szaklap címlap kiválasztása, ahol ME már szerepelt, akkor kicsit behúznád magad a karcagi kis lakásod legkisebb helységébe és jól csendben maradnál. Onnan is lehet persze károgni kifelé, csak a hangod maximum a spejzig jut el. Meg írhatsz zöldségeket sárga irigységgel ide a kommentek közé, mert az neked ingyen van, és beleböföghetsz a semmibe.
Csak hogy tudd: egy ilyen újságnál nem egy ember dönt a címlapról, hanem egy sereg szakember. Ismétlem szakember. Nem olyan, mint te. Hanem olyan emberek, akik SÚLYOSAN FELELŐSEK az újságjuk sikeréért. Sok millió dollár/euró függ egy ilyen döntéstől. Ezért nem mindegy kit tesznek oda. Ha rosszul választanak, ők kerülhetnek utcára, mert ezek kereskedelmi újságok, és el kell adni a piacon.
Nos ezért értékes Mihalik Enikő, mert úgy tűnik világhírű újságok sora választja őt címlapjára!
Ez pedig jelent valamit.
Persze nem neked. Neked ott a kis helyi tramplid, imádd és nézegesd őt, és ne is álmodozz másról,ő való neked. Csak tudnám, hogy akkor mit keresel ilyen oldalakon, ahol a címből kiderül, ki szerepel a cikkben? Akkor miért is kattintasz ide? Csak, hogy fikázz???
Ennyi az életed értelme? Sajnállak nagyon.
Diplo-mata 2012.07.20 00:34:05
@shitgun: Te szerencsétlen, buta idióta.
Annyira szánalmas vagy, és olyan sötét, hogy kár rád egy mondatot is tovább pazarolnom a jövőben. Igazad van, rendben, te tudod a frankót....Nézegesd a tramplidat életed végéig, soha ne láss jobb nőt.... Ennyi volt. Vége.
Simon Zsolt a TV2 vezére hisz a tehetséggondozásban, és úgy gondolja erre vágynak a nézők is. Mint arról a sajtó beszámolt lecserélik a teljes zsűrit. Azaz nem melóznak tovább Friderikusz Sándorral sem. Önök szerint lehet Hajdú Péterből zsűritag az M6-ban? És egy kutyából?..
Diplo-mata 2011.06.30 00:06:46
AZ pont a vég lenne, ha Hajdú zsűritag lehetne egy Megasztárban! Miért nem lehetne végre hiteles, zenéhez értő, nagy látókörű, hiteles embereket beválasztani zsűrinek? Sokat javítana a Mega reputációján, érdekességén. Hogy ne csak a majom, önmaga paródiája Kasza Tibi, és lefutott, unalmas Friderikusz, valamint a TV 2 szokásos, sokszor lealázott dögunalmas celebjei üljenek ott semmitmondó kommentálásokkal, hanem valódi, értelmes kritikák hangozzanak el, még akkor is, ha a bohóckodás hozza a vélt, de nem valós nézettséget állítólag... Egyszer talán ki kellene próbálni, milyen lenne egy Petrovics Emil, Szinetár Miklós (csak példa) szintű fajsúlyos, igazi zsűri, akik olyan szakmai véleményt tudnának adni, amire oda érdemes figyelni. Egyből megnőne a műsor ázsiója az X Faktorral szemben!!!
Írok néhány példát olyan személyekről, akik valóban hitelesek és már igencsak letettek valamit az asztalra:
Lovasi András (Kispál és a Borz),szövegíró, gitáros, szervező is immár. Szigeti Ferenc: Karthago, de elismert producer is, huszonéve lemezkiadói szakember, rádió- és tv szerkesztő volt, a Rock gyermekei című első országos tehetségkutató gazdája volt, HOBÓ, kicsit zilált ember, de jó meglátásai vannak, nagy tapasztalata és szövegíró is, Kovács Ákos: zeneszerző, szövegíró, saját maga producere, elismert muzsikus, Palya Bea, a népzene és popzene ötvözetét kiválóan ismerő tehetséges énekesnő, Dés László: zeneszerző, zenész, zenei producer, sok filmzene írója, nagy tekintélyű jazz- és mai zene ismerő szakember. Még sorolhatnékm de késő van elálmosodtam...
Lehet még valamit ehhez a címhez hozzáfűzni? Na jó, nem csak Rolex, hanem Hermès, Chanel, Dior, Patek Phillipe és Louis Vuitton. A Numéro magazin kínai kiadásában Charles Guo szerette volna feldobni valamivel karórás editoriálját, hát sikerült. Olyan, mintha valaki prezentációt…..
Bordán Lili (Battlestar Galactica) után újabb magyar színésznő kapott kvázi főszerepet egy Észak-Amerikában készülő sorozatban: Osvárt Andrea a Transporter-franchise (A szállító) sorozatváltozatában lesz állandó szép arc. A 12 részes sorozat a Cinemaxnál forog majd, a…..
Diplo-mata 2011.05.22 11:38:40
@blackiii:
Micsoda geci egy ember vagy te... Vagy inkább nem is neveznélek embernek.
Április 13-án felkerült egy közlemény a Tankcsapda honlapjára, amiben elismerik azt a régóta terjedő pletykát, hogy a fesztivál történetében először nem lépnek fel a Hegyalján, illetve a tokaji bulin kívül sem a szegedi SZIN-en, sem a székesfehérvári Fezenen nem lesz…..
Diplo-mata 2011.04.17 19:53:39
@wkristof:
Éppen erről beszélek/írok!
Nem kötelező megnézni, de mit tegyek, ha ott vannak, éppen nyolcadszor??! És tévedsz, nem azt írtam, hogy nem szeretem a TCS-t. Szeretem. De egy nyáron nyolcszor megnézni, ráadásul nem kis belépőkért, ez azért túlzás. Persze, ha te ezt szereted, és szívesen költesz minden nyáron sok tízezer forintot, hogy megnézd a TCS éppen 10.-ik tök hasonló koncertjét, hát lelked rajta!
A sört meg ne irigyeld, te még nem ittál sört fesztiválon??? Ugyan...
Diplo-mata 2011.04.17 20:13:01
@wkristof:
Semmi baj, örülök, hogy válaszoltál. Egyébként még egy gondolat:
Valahogy az utóbbi években totál egy kaptafára mennek ezek a fesztiválok. Mármint a fellépőket illetően.
Nézzetek körül: valamennyi rock-fesztiválon ugyanazok lépnek fel szóról-szóra, évről-évre! Ez nem tűnik fel senkinek?
Túl azon, hogy a TCS vonzza a legtöbb közönséget (egyelőre!), de majd most elválik, hogy vajon nélkülük is van-e élet Hegyalján?!

Mert szerintem az összesített bevételükön ez nem fog meglátszani, a pár napot számítva ugyanannyian lesznek, mint a TCS-vel.
És igen a Quimby, Kiscsillag, Kowalsky, Depreszió, Tcs. szóval ezek mindenhol, minden fesztiválon ott vannak minden évben, tényleg nincs más a hazai rockpiacon??! Ez nem unalmas és beszűkülés??Na, ne má'!!!

Tavaly pl: a Kispál kb. 50 "búcsúkoncertet" adott országszerte, jó trükk volt mindenhol beszopták, nem irigylem tőlük,(!) de szép summa ütötte a markukat. Hiába az ügyes marketing, sokat segít...
 Muddy újra, a tökéletes fesztiválajánló és a táncházas után - és még ezeknél is lehetett jobbat csinálni - itt van. A modoros magyar rocklegenda Hogy állt össze a zenekar, hogyan ismerkedtetek meg?A Feldmayer Tibi vörösmartys volt, mi meg ketten a Kovácsovics…..
Diplo-mata 2010.09.14 18:06:24
@Motorpenis:
De könnyen dumálsz ma, te szerencsétlen okostojás!

Látszik, hogy halvány fingod sincs az akkori életről, főleg nem a zenei életről! Tudod mit? Szeresd a mai kis fing zenekarokat, az való a te lelki világodnak. Hagyd az óriásokat békén, és másoknak, akik tisztelik a munkásságukat és főleg a kitartásukat. Ha akkor éltél volna, te húgyagyú, akkor értenéd egyáltalán, hogy ez a jó kis görbe tükör miről szól. Tudod, ez a poszt ugyanis egy remek paródia.
És paródiát csak a nagyokról szoktak írni....
Na ennyi.
Holnaptól a Pannon, illetve akkor már Telenor is fogja árulni a HTC andoridos csúcstelefonját, a Desire-t. Ez a cég árulta el a Twitteren. Megpróbáljuk megtudni az árát is.[Update] Megerősítették, tényleg kapható lesz holnaptól a Telenornál. Árat továbbra sem tudunk. A szintén…..
Itt az ideje, hogy beismerjük: hiányozni fog az MSZP. Minden magyar politikai párt másképp tudja magát égetni, és erre a palettára bizony kell az a speciális tudás, amit az MSZP tud e téren nyújtani. Hogy miről is beszélünk? Hát erről. A hétvégi szocialista…..
Diplo-mata 2010.02.22 23:28:54
@MILF: Rosszul rémlik neked: a Republic, illetve Cipő az énekes-szövegíró erősen baloldali érzelmű, ami meglehetősen meghatározza a zenekart. Különben nem engednék felhasználni a dalukat politikai célra. Ezt előre kell egyeztetni a szerzőkkel, és ők nyilván ehhez hozzájárultak.
Az egykori Danubius és Sláger-hallgatók a Juventusra menekültek – derül ki a Szonda Ipsos decemberi felméréséből. Az egykori hallgatótábor a Class és a Neo FM-ről nagyrészt eltűnt, a két új adót a korábbi négymillió helyett decemberben naponta összesen csak 2,5 millióan…..
Diplo-mata 2010.02.02 16:04:57
@pPanni:
Oké, igazad van, felcseréltem a két adót, nem olvastam el figyelmesen a cikket, de azért a különbség így is jelentős....
Diplo-mata 2010.02.02 16:11:56
@Rich.mond:
Tökéletesen megértelek! És akár egyet is értek Veled.
Azonban,-gondolj bele -, ha történetesen te lennél a tulajdonosa valamelyik frekvenciának. És sok-sok pénzt kellene beletenned eleinte, majd várnád, hogy szépen csörgedezzen vissza a lé.
Akkor el kellene döntened, -ha a bukszád is fontos -, hogy marad-e az általad hőn szeretett Petőfi vonulat, (aminek könnyű alternatívnak lennie, állami pénzből...)vagy inkább kissé kommercializálódsz, azaz feladsz az elveidből, és inkább a pénz felé fordulsz arccal... Akkor pedig SLÁGEREKET kell játszani, mert a nép ezt szereti hallgatni, akár többször is naponta.
Nos?
Diplo-mata 2010.02.02 17:57:21
@pPanni:
Igazad van, felcseréltem a kettő újat, de azért a különbség jelentős.
Megdöbbenéssel olvastam, hogy 2010. január elsejétől ismét lejjebb került a léc, így már csak 5.000 lemezt kell eladni és automatikusan jár az aranylemez. Ha valaki adott esetben pedig rálép a duplázóra (nem a dobszerkón) és véletlenül 10.000 lemezt értékesít, akkor platina…..
Diplo-mata 2010.01.31 00:47:41
@Patreides:
Tökéletesen egyetértek.
Diplo-mata 2010.01.31 01:08:51
@Bloooo:
Tudod, azért elég sokan szeretnének Madonna lenni.... Nem a pénze miatt csak. Ha valaki, hát ő nagyon tudatosan építette fel saját magát, és konzekvensen végig is vitte. Speciel irigylésreméltó az akarata és a kitartása. Te nyugodtan hányhatsz tőle, ő meg nyilván szarik rád, mert milliók szeretik, veszik a lemezeit, és járnak a koncertjeire. És végül ettől még nem kisebb művész, mint például te...
Na jó, ebből elég, megyek aludni. Jó éjt nektek.
Diplo-mata.
Diplo-mata 2010.01.31 01:20:59
@Bloooo:
Na még erre gyorsan válaszolok, aztán agyő!

Tudod valamennyi "híres" zenekarnak fent vannak a dalai és a klipjei is a youtube-on. Meg lehet hallgatni és nézni is. De letölteni már onnan nem lehet. És ez nem véletlen. Miért? Megmondom: Mert a youtube okosabb, mint például te... Pontosan tudják, meddig lehet elmenni ezen a területen. mert ha letölthető lenne minden, akkor az előadók semmiféle további jövedelemhez nem jutnának, és egy idő után abszolút nem írnának dalokat. Minek? Minek dolgozzanak? Azért, hogy mások meg ingyen hallgassák? Te például ingyen dolgozol? Nem kapsz semmit a munkádért?
Na ennyi. Jó éjt. Nem izgatom fel magam, mert majd nem tudok aludni... :-)))
Nem igazán róhatjuk fel az ausztrál Airbourne-nak, hogy teljesen ugyanolyan zenét játszik, mint az ausztrál AC/DC, mert kiválóan csinálja. Az ugyan picit ciki, hogy ők ezt a hasonlóságot lépten-nyomon tagadják, de gyaníthatóan csak reklámfogás ez a duma. Ettől mindenesetre tény…..
Az ünnepi szezon sztárja egyértelműen Mága Zoltán volt. A hegedűs, fogathajtó, lovag és tiszteletbeli rendőr nem csupán remek ízlésének, hanem újévi koncertje visszafogott médiakampányának is köszönhetően hódította meg tízmillió magyar szívét. Ugyanígy egyértelmű, hogy…..
Diplo-mata 2010.01.04 16:33:03
@Cpt01: Kedves barátom, te ne nagyon írj kommentet ebben a témában... A Mága koncert az elejétől a végéig csont play back volt.... Mindenhol magnóról játszik, hidd el nekem.
Ahogy eddig is tettük, most is válogatunk az év legjobb koncertjei közül. Ám ezúttal stílustól függetlenül tesszük ezt. Összeállításunk természetesen szubjektív, 2-300 koncert közül szemezgettünk és azt is látjuk, hogy egy ilyen összeállítás nem lehet teljes. Ezért arra…..
A tehetségkutató műsorok, és azok közül is az énekes fajták, legendásan nagy sikerek mindenfelé, a nálunk Megasztár címen elhíresült Pop Idol/American Idol az USA-ban például megkapta a televíziózás Halálcsillaga becenevet, mert amikor januárban adásba kerül, mindegy, mit…..
Diplo-mata 2009.12.21 18:52:06
@Chim: Hát, talán igazad lehet... Persze, ha showman kell, akkor nem csak Szigeti, de Hobó, Póka, Lukács, Lovasi, Novai, Zeffer, Janza, Palya is kevésbé alkalmas. De ha valódi szakmai hozzáértés, hitelesség kell, akkor ezek a személyek tudnának mutatni példát, okosakat mondani, irányt adni, szóval valóban zsürizni.
Kár tényleg, hogy "csak" showman-t keresnek majd. Ez teszi majd nevetségessé és hiteltelenné a műsort, illetve a zsűrit... Na mindegy.
Diplo-mata 2009.12.21 20:26:35
@Chim: Egyébként mindenkiből ki lehet hozni a showmant, azaz senki nem úgy születik. Szirtes Tamás talán egy született showman? Nem. de az adásokban szépen lassan felszabadult, vágta a szükséges "pofákat", jól elkapott pillanatokat adtak róla a kamerák, és viszont igen jókat mondott. Ez pedig a legfontosabb. Most néztem a Fókuszban,az X Factor előzetesét, a zsűriben énekesnő, zenész, producer szerepel, és nem a hatalmas show-juk miatt, hanem valszeg az előéletük, a szakmai hitelük, és hozzáértésük miatt kerülhettek be. Azután már a show-szakemberek dolga, hogy kihozzák a személyből a showmant. De az alap kell!!! És ez még mindig jobb, mintha idióta senki, semmihez nem értő, buta, de showman celebek gugolnának a zsűriben, és ezzel röhelyessé tennék az egészet Magyarországon!
Diplo-mata 2009.12.22 01:56:25
@The Hitman: Te szerencsétlen alak! Még sohasem hibáztál helyesírásilag? Különösen, ha dühös vagy... De megnyugtatlak: nem az RTL-nél dolgozom. Csak javaslatokat gondoltam, és írtam le. Látom, neked még ennyi sem sikerült. Valószínűleg még soha... Azért lettél hitman.... Csak nem gyülis vagy, a HIT gyüliben? Akkor már értem az okostojáskodásodat.
Neked ez szánalmas, mi meg már otthon vagyunk...
Ennyit tudtál leszűrni a töppedt agyaddal az egész itteni vitából.
Gratulálok.
Az első néhány nap alapján mindkét új országos kereskedelmi rádiónál meglepődtek, hogy frekvenciát nyertek, és emiatt most valamit beszélniük kell két zeneszám között. Kritika a Class és a Neo FM első hetéről a Kreatív magazinból. Az új rádiók első adásnapjait…..
Diplo-mata 2009.12.09 11:00:03
@Freŝa : Kedves "okos" barátom! Valami nagyon elfelejtesz: gondold el, mit tennél, ha Te lennél egy rádiónak a tulajdonosa? Ha sok-sok pénzt kellene beletenned ebbe a vállalkozásodba, és természetesen szeretnéd ha ez egyszer visszajönne, és még keresnél is vele. Szóval mit tennél, ha nem a saját pénzed ellensége vagy? Nem próbálnál minél nagyobb közönségréteget becsalogatni a frekvenciádra? Nem próbálnád a nagy ügynökségeket, és hirdetőket meggyőzni, a rádiód jó nagy hallgatottságáról? Hogy jó sok pénzt fizessenek? Nem ez lenne a "titkos" célod? Mert ha nem, akkor játszasd a szerkesztőiddel a Quimbit és a Péterfy Borit jó sokat, és garantáltan országos rétegrádió maradsz, negatív bevétellel. Mint az MR2, akinek ezt könnyű eljátszania, hiszen az állam tartja fenn!!! Egy kereskedelmi rádiónak KELL a bevétel, különben becsukhat.
És a bevétel sajnos a Sláger- féle zenékből jön, bármilyen szomorú is a helyzet. Mert mi itt kb. kétszázan írogathatjuk a remek alternatív kívánságainkat, de Magyarország még tízmillió más emberből áll, vidéken is laknak emberek az ő ízlésük más, és ott is van fizető kereslet. Szóval ez nem ilyen egyszerű, hogy jaj de jó itt a két új alter Rádió, hurráááááá!!!
Diplo-mata 2009.12.09 11:01:56
@Bobby Newmark: Kedves barátom, elég igénytelen lehet a Te zenei ízlésed, ha egy perc alatt tudsz találni "jó" zenéket magadnak.... Sajnállak ezért.
Diplo-mata 2009.12.09 11:21:55
@Bobby Newmark: Tudod, van egy igen jelentős különbség közöttünk. Nekem van idehaza egy komoly CD gyűjteményem. Én ugyanis tisztelem a zenét és az azt művelőket, ezért nem LOPOM a zenéiket, hanem megveszem. Ha hallottál már ilyenről....
Ezért, ha válogatást szeretnék csinálni magamnak, nem az internet jut az eszembe. Ezért tart tovább kicsit a dolog nekem. És igen, éppen ezért más univerzumban élünk/élek. De ne érts félre, nem ítélem el természetesen a letöltőket. Csak nekem más az értékítéletem. Bocs ezért....
Kamu kívánságműsor!! 2009.11.25 19:44:49