Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EwiiL

51 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nakéremszépen. Az AMC és a comment:com közös játékában a Fear The Walking Dead nézői közül egy szerencsés a párjával/barátjával/klónjával együtt elutazhat LA-be, ahol eltölt majd 3 napot, kap 500 dollár költőpénzt, megmutatják neki a várost, ahol a Fear the Walking Dead…..
Kérem szépen, olyan dolog indul jövő hét hétfőn, amilyen itt még nem volt: az AMC és a Comment:com közös játékában egy szerencsés olvasónk kétszemélyes Los Angeles-i utat nyerhet majd, és még csak zombikat sem kell ölnie érte. Hogy pontosan mit kell tenni a nyereményért, azt…..
Jövőre is sütni fog a nap, sőt télen is simán előfordulhat, ennek ellenére az optikák ilyenkor akcióznak nagyon keményen. A tapasztalat szerint a nagy márkákat csak igen óvatosan akciózgatják, viszont az biztos, hogy Polaroidot ilyenkor kell venni. Először az ország első…..
Amikor a TV2 megvette a izraeli Bumm! vetélkedőt, amiben az a pláne, hogy a játékosnak egy bomba hatástalanításával kell kérdésekre válaszolnia (és nem, nem térünk ki rá a meglehetősen morbid kapcsolódási pontokra), az eredeti formátumról készült videót nézegetve nem nagyon…..
EwiiL 2014.09.29 16:25:35
Bizony. Mégpedig az Indexre. Imádtam hat évig itt blogolni, és úgy tűnt ti is egész jól viseltétek, ám mostantól még sokkal jobb lesz! Hogy miért? Itt szépen leírtam. Ami a fontos, a ma kora délutánig élesedett posztok és kommentek rendre átmigrálódtak oda, amik ezentúl…..
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
Kocsmablog Zöld Pardon 2012.09.24 18:15:00
Helyszín: 1117 Neumann János u. 2.(Rákóczi híd, budai hídfő) Újralátogatás: 2012. július 11. 17:50-22:00Első látogatás: 2011. május 6. 19:45-22:15 Bezárt, megszűnt!  > A ZP nem kocsma. Ez egy viszonylag egyedi koncepció, ami ennek megfelelően meg is osztja az…..
napszemüveg Arnette - 2013. nyár 2013.06.19 06:44:59
Az Arnette most minden bizonnyal a legerősebb feltörekvő márka. Az ár sem lényegtelen: a Luxottica konszern belépő márkája, a Vogue alá lőtték, ami pedig azt jelenti, hogy egy Oakley-jellegű, kevésbé menőnek szerintem nem nevezhető terméket kapunk körülbelül…..
EwiiL 2014.02.10 19:29:08
Azt ugye mindenki tudja, hogy Byealex, a tavalyi Eurovízión előkelő helyezést elért magyar popelőadó nagy metálos, sőt metálkritikát is írt, amiről itt beszélt nekünk és amire még a Hammer World is reagált pár keresetlen szóval, lévén szerintük Byealex nem a valóságot…..
Egy érdekes játékkal szeretnélek megismertetni benneteket, mely egyből rabul ejt. Ha gyerekkorotokban szerettétek az építő kockákat, a Legót is inkább épületek felhúzására és nem dobálásra használtátok, élveztétek a Rollercoaster Tycoon minden percét és a láncreakciós…..
Hamarosan nem csak a közel 700.000 Androidos app közül válogathatunk a Google webáruházában, hanem az app-okat futtató eszközöket is megrendelhetjük. A legelső hardver, melyet megvehetünk a Barnes & Noble által kínált tabletek; a NOOK HD és a NOOK HD+. Magyar IP címmel nem…..
ByeAlex @ Zöld Pardon, 2013.05.04. Ha az embert élete legrosszabb koncertélményéről kérdezik általában egy túlzásba vitt ivászattal egybekötött tinédzserkori emlék jut először az eszébe. Nekem viszont jó ideig ByeAlex Zöld Pardonban adott koncertje lesz az első reakcióm,…..
Az Óbudai Egyetemen működő Biotech Labor megalkotott egy DAQuit névre keresztelt app családot, melynek fő célja egészségügyi és környezeti paraméterek monitorozása, valamint pánik helyzetekben riasztási üzenetek villámgyors továbbítása. Az appcsalád mellett létrehoztak egy…..
A Veletch2013 rendezvényén sétálgatva egyik standnál két érdekes dologra lettem figyelmes; egy akváriumban telefonokat úsztattak, a stand szélén pedig egy fiatalember többször leejtett egy készüléket, melyet átadott a szemlélődő közönség egy-egy tagjának, akik szintén…..
Már nagyon sokszor voltam úgy hogy letöltöttem egy nagyon jónak ígérkező játékot, de sajnos a nehézkes, kényelmetlen irányítás, az érintőképernyő nem megfelelő kihasználása gyakran hamar elkaszálta az áhított alkalmazást. Gondolom nagyon sokan voltatok már így. A MOGA…..
Napjainkban hihetetlen mennyiségű stratégiai, taktikai játék jelenik meg mobil eszközökre, nem egyszerű a választás. Nagyon gyakran előfordul, hogy a videóbemutatók után a Google Play-ről letöltött játék nagyon messze áll várakozásainktól. Most induló sorozatos…..
Napjainkban a mobil eszközök hihetetlenül gyorsan fejlődnek, egyre nagyobb, jobb kijelzők, elképesztő gyorsaságú processzorok, szuper kamerák kerülnek készülékeinkbe. A kütyük diadalmenetét az akkumulátorok fejlődése nem tudja követni, erős használat mellett akár pár órán…..
Bizonyára sokan vagyunk, akik rettegtünk - rettegünk a matekóráktól, a zh-k és matekszigorlatok sötét nyomasztó világától. Nagyon kevés embernek adatik meg az a képesség, hogy könnyű szerrel lépje át a matematika által feltornyosuló akadályokat, nem kell különórákon részt…..
NapiApp Worms™2 Armageddon 2013.04.11 10:00:00
Egy igazi epik játékról lesz szó, melyről szinte mindenki halott. A Worms sikere 1995-ös megjelenése óta töretlen. Szinte egyből meghódította asztali gépeinket, az utóbbi években mobil kütyüinken folytatja diadalmenetét, a Team 17 fejlesztőcsapat jóvoltából. A játék már…..
A Shadowgun az Androidos, iOS-es FPS-ek (first person shooter) egyik igazi ékköve, melyet népszerűsége is mutat. A sorozat első részét már több millióan letöltötték, annak ellenére, hogy nem egy olcsó app. Gyönyörű grafikája, izgalmas pályái, a rendkívül jól összerakott…..
Véget ért, és a várakozásoknak megfelelően az utolsó részre is rekordnézettséget hozott a The Walking Dead harmadik évada, pedig ha szigorúan csak azt nézzük, mennyire volt jó a 16. rész, akkor nyilvánvaló, hogy a 12,4 milliós nézettség csak a sorozat nevének és (rövid)…..
A napokban szinte minden kütyü és szoftverportál azzal volt tele; vajon mit fog bejelenteni Mark Zuckerberg (Facebook alapító) és csapata, jellegzetes nagy kék háttere előtt. Rengeteg találgatás volt egy Facebook telefonról és valami csodaalkalmazásról, mely a lehető…..
Rengeteg tesztprogram van, melyekkel le tudjuk tesztelni kütyüinket és a kapott eredmények alapján, el tudjuk helyezni őket a mobil készülékek ranglistáján. A blogban is olvashattatok már több készülék tesztet, ahol láthattátok 3-4 tesztprogramot is lefuttattunk, hogy be tudjuk…..
NapiApp Sony Xperia E - nagyteszt 2013.04.02 14:00:00
Bő egy hónapja járt nálunk a Sony csúcstelefonja a Sony Xperia Z, melyről részletes tesztünkben beszámoltunk nektek. A napokban ismét egy Sony telefont kaptam tesztelésre a Sony Xperia E-t a Sony Magyarország jóvoltából. Mielőtt megkaparinthattam volna tesztalanyomat kicsit…..
Egy különleges app-ot szeretnék bemutatni nektek, mellyel kifejezetten a Forma 1(Formula One) fanatikusoknak, a Forma 1-gyel most ismerkedőknek és a sportstatisztikáért rajongóknak szeretnék kedveskedni. Nagyon gyakori, hogy amikor nézzük a Forma 1 közvetítést kíváncsiak lennénk a…..