Regisztráció Blogot indítok
Adatok
//VV\

3 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értelemszerűen akkor biztosan, ha pont ugyanolyan szabálytalanságot követsz el, mint nem fóliázott jármű esetén. Gondoltad volna? Pl. balesetet okozol, nem teszed ki az indexet, vészfék és még sorolhatnánk. ;-) Viszont ez természetesen nincs összefüggésben azzal, hogy milyen járművel közlekedsz,…..
Hosszú ideig csak háton fekve, kőmetsző pózban szülhettek a nők a kórházakban, de ez a gyakorlat szerencsére változik...
De ne szaladjunk olyan brutálisan előre, meg hát tulajdonképpen a cím már mindent elmond. Kész, ne is olvass tovább. Ugye vannak az ilyen taxisbajszos, autóstáskás öregfószerektől mindig a nagyotmondások, hogy ők az NDK-s lányokat hogyan hegesztették minden éjjel Siófokon 77-ben, mert a lányok…..
//VV\ 2022.02.05 19:15:05
@a nagy hohohorgász: Na ja... Lölő exfeleségét én is nyalnám 5 kilóméter autópálya építési jogáért. :)))))
A Tesla rekord nyereséget jelentett a tavalyi évre nézve. Erről beszéltem a Millásreggeliben csütörtökön.Eközben a német TÜV jelentése szerint a három évesen az első műszaki vizsgán megjelenő autók közül a Model S abszolút értelemben is az egyik legrosszabb teljesítményt nyújtja a vizsgált autók…..
//VV\ 2022.02.01 08:26:08
@midnightcoder2: Amerikában olyan, hogy műszaki vizsga nincs. A gépjármű műszaki állapotáért a tulajdonos felel korlátlanul. Ezt a felelősséget tudja átruházni időszakos szervizekkel részben a szervizekre. Azért mondom, hogy részben, mert ha két szervíz között bármilyen műszaki meghibásodás fellép, és a tulaj igazoltan nem törődik vele... Az az ő felelőssége. Amerikában egyetlen dolog van, amit időszakosan vizsgálni kell, az az autó károsanyag kibocsátása. Ezt sem vizsgapontokon végzik, úgy megy mint a McDrive. A tulaj beáll a kocsival, magának bedugja a szondát a kipufogóba, követi az utasításokat, a végén meg megkapja a nyomtatóból a bizonylatot.
Mesés pálmafák, egzotikus dzsungelek és a világ legszebb strandjai - többek között ezekkel csábítja magához a Dominikai Köztársaság a turistákat, akik vallják: ha egyszer megtapasztalod a dominikai életérzést, mindig vissza fogsz vágyni! Most az ország legexkluzívabb szállodáit mutatom be nektek,…..
A koronajárvány kapcsán naponta hallunk a lélegeztetőgépekről: hány készülékkel rendelkeznek a kórházak, hány érkezik, hányan vannak jelenleg gépi lélegeztetésen, milyen új gépet fejlesztenek, stb. Az egyik legnagyobb félelem a COVID-dal kapcsolatban talán az, hogy az ember gépre kerül - főként,…..
2020. május 23-án megkezdődött a pesti fonódó villamoshálózat építése! Én múlt hét szombaton (június 20-án) a 24-es villamossal döcögtem el az építkezéshez. Mit is jelent a pesti fonódó? Miért van erre szükség? Milyen lesz a környék villamosközlekedése a jövőben? A pesti fonódó villamoshálózat…..
Egy gyógyszertári vásárlás után vannak dolgok, amikre különösen nem számítunk. Például, hogy az ott vett terméknek nem mi vagyunk az első használói. Olvasónk egy vércukorszintmérő esetében találkozott a jelenséggel, ráadásul a patikába visszatérve még magyarázat és felháborodás is fogadta, a pénzét…..
//VV\ 2020.04.21 12:18:27
@lcsaszar: azért kicsit más higiéniai normák vannak egy orvosi segédeszköz gyártási folyamatában, mint egy TV esetében. Ha hiszed, ha nem...
Az új koronavírus révén világszerte sok ember érthető módon aggódik egészsége és biztonsága miatt. Ebben a posztban megvizsgálom a különbséget a speciális maszkok szűrési standardjai között, mint például az N95 és az FFP2 / FFP3. Az írásom ezen cikk fordítása és rövidítése is, valamint a saját…..
//VV\ 2020.03.30 10:02:49
@BiG74 Bodri: én Batmeneset:))))
//VV\ 2020.03.30 10:02:49
@BiG74 Bodri: én Batmeneset:))))
A Homár elég sokszor felhúzta már magát az elmúlt 15 évben, hiszen volt mint. Inkorrekt kereskedők, csalók, ügyfelet hülyének néző szolgáltatók, büdös hús, kis faszenes, volt itt már minden. Olyan helyzet, mint a jelenlegi viszont még sosem. A járvány pedig úgy látszik, hogy a pénzéhes, nyerészkedő…..
//VV\ 2020.03.16 23:10:54
@horex: Hozzád és a többiekhez akik azt szajkózzák, hogy a maszk nem ér semmit csak egy kérdésem lenne: Ha nem ér semmit, nem véd semmit, miért van majdnem minden patokuson maszk mostanában? Nyilván ők is az ostobák közé tartoznak doktori végzettséggel...

csak még egy halk kérdés: nem lehet, hogy azért szajkózza minden "nagytudasú virológus" ezt, mert habazt mondanák, hogy igenis véd, nem jutna mindenkinek a maszkból, és csak fokozódna a pánik?

Én nem tudom a tuti választ... de azért immunszupresszaltként hordom maszkot... amíg tart készletem.
  György 2019 novemberében vett Samsung tévéje nem éppen úgy muzsikál, ahogy arról az ígéretek szólnak. Nem elég, hogy a Bluetooth, illetve a WiFi vezérlés meghibásodott, a rossz élményhez nagyban hozzájárul az ügyfélszolgálattal és a szervizzel folytatott harc, ami nagyon kimerítőnek és…..
via GIPHY Zolinak gyors segítségre volt szüksége, miután a szervizelésre visszaküldött robotporszívó doboza olyan állapotban érkezett vissza, ami azt feltételezte, hogy a robot sincs túl jól. Vagy reméljük igen, de akkor mi történt a dobozzal? Gyorsan írtunk a szakértőinknek is, hogy legközelebb…..
Szakszervizes, ügyfélszolgálatos, eladó: mindenkinek megvan a saját véleménye Lilláék hűtőajtó-szigeteléséről. A cserélhető, ám mégsem cserélhető szigetelés eközben nem tudja, mit is csináljon. Az élet tele van bizonytalanságokkal. A mi kis történetünk egy költözéssel és a hozzá ajándékba kapott…..
//VV\ 2019.09.10 09:38:48
@vizsla_barat: sötét vagy, mint a bánya. Valaki rávilágít hogy mekkora butaságot szajkózol, tr meg flegmasággal válaszolsz. Tipikus egybites magyar.
A MÁV-ot egyre több vihar fenyegeti, és nagy részéről ők tehetnek. Volt mostanában pár olyan vihar, ami meglepte őket, ráomlott a hegy a vágányra, kimosta a töltést. De a legnagyobb vihart mostanában húzzák magukra. A vonatok késnek, túlzsúfoltak. Ez leginkább a vasutat napi munkábajárásra…..
Amikor megkapod egy csajtól, hogy normális vagy, helyes és kedves fiú, ám mégis dob, a legtermészetesebb dolog, ha egy kicsit kiakadsz. Posztolónk egyik korábbi nője úgy tartotta, hogy a jó pasi az nem csak úgy van, hanem a nő faragja magának amilyenre akarja, és ez talán még…..
System error / rendszerhiba – ez a számítástechnikai kifejezés jutott először eszembe, amikor megnéztem az HBO csernobili balesetről szóló minisorozatát. A film fő üzenetei a véleményem szerint valójában nem is elsősorban a csernobili balesetről és nem is az atomenergiáról, hanem arról a hibás…..
//VV\ 2019.06.24 10:10:29
@MAXVAL bircaman közíró: Azért ez nem teljesen így van. Merkel például Fukushima után kezdte fejvesztve csökkenteni/kivonni az atomeröműveket az elektromos termelési láncból.

Sok ember jött rá akkor, hogy mindenre nem lehet tervezni. És minden megtörténhet.
Mi a helyzet a nemzetközileg ma legsikeresebb hazai séffel, Palágyi Eszter tényleg elhagyja a Costest-? A választ nem egyszerű értelmezni, de az biztos, hogy hatalmas változások vannak az első magyar csillagos étterem háza táján...
via GIPHY A szolgáltató által szolgáltatás nélküli szolgáltatás kiszámlázásának állatorvosi lova a ház, ahová az áramot ugyan még nem kötötte be az ELMŰ, de számlát küldeni, kismamát várakoztatni és jól letolni azt bezzeg tud. Ettől a sztoritól mi is majdnem megszültünk.    Tavaly (2018 07 04)…..
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
"Az ülőfelület elvesztette tartását, a töltetanyag elvékonyodott. Ez okozza a huzat gyűrődését. A minőségellenőr megvizsgálta az áruházban kiállított darabot, amelyen hasonló elváltozások figyelhetők meg" - igen, oké, de talán egy 2 személyes háztartásban szolgáló kanapénak 1 év használat után nem…..
Az emberek többsége szereti a meglepetéseket, pláne ha ezek kellemesek. Számos szolgálati nyugdíjas (illetve szolgálati járandóságban részesülő) egykori rendőr, vámos, bévés, tűzoltó és (talán) egykori titkosszolga azonban nem kellemes meglepetésben, hanem konkrétan pofáraesésben részesült, amikor a…..
Biztos veled is előfordult már, hogy kínosan bámultad a sarokban a pókot a liftben, amikor belépett valaki más is és együtt utaztatok a kiválasztott emelet felé. Szabadulj meg a kínos csendtől és vedd kezedbe az irányítást! Tedd néhány szóval kellemesebbé azt a pár pillanatot!..