Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Symbol Developer

19 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Sonali Mukherjee nevű nő nyerte meg az indiai Legyen ön is milliomos! vetélkedő tízmillió forintos (kb. 45 000 dolláros) fődíját, és ha van valaki, akitől egy fillért nem sajnálunk, az ő. Kilenc évvel ezelőtt az akkor még egyetemista nő kollégiumi szobájába három…..
Symbol Developer 2012.12.27 20:02:30
@fishaa: Nyilván van marketing értéke. És pont nyert is. Megérdemelte, persze... de kicsit akkor is gerilla.

Azóta vagyok szkeptikus, amióta kiderült (számomra), hogy csak akkor kapod meg a nyereményt, ha a műsor adásba is kerül. Azaz ha a felvétel és a leadás közötti 2-3 hétben valami történik (túl sokat vettek fel, az ábrázatod nem odavaló, csúnyát mondtál, de csak vágáskor derül ki, hogy nem lecsíphető, stb.), akkor nem kapod meg a nyereményt. Ez nem segély szervezet, ok-okozat, bevétel, kiadás, profit.
Holtszezon van, időm nulla, kis színest kerestem, meg nem mellékesen a 90-es évek motorjainak tűrhető felbontású képeit, mert az a hobbim, hogy a számomra érdekes motorok képeivel rakom tele az irodámat. Így akadtam rá egy döbbenetes fotóra. Mi szart csinálhatott ez a robogós?…..
. . Ismerős? Pedig ez nem az IKEA, hanem a 11 Furniture nevű lakberendezési áruház a kínai Kummanban, Yunnan tartományban. Minden hasonlóság csak a véletlen műve. . . Még érthetetlenebb a dolog most, hogy kiderült, Kínában van IKEA, nem is…..
A Facebook app elhagyja a HTML-t, a teljes egészében natív kódban újraírt alkalmazás elképzelhetetlenül gyors a korábbi verziókhoz képest. Funkciókban ezúttal nem sok újat kaptunk, de az pl. nagyon kedves, hogy a hírfolyamban megjelenő képek egy tapintásra nyílnak,…..
Android telefon jelenik meg Brazíliában IPHONE márkanévvel. Az első típus IPHONE Neo One névre hallgat, és a tavalyi belépőszintű okostelefonok képességeit hozza.  A 480x320 képpontos, 3,7"-os kijelzőt, GPS-t, Wi-Fi-t, Bluetooth kapcsolatot, 3G csatlakozást, két SIM-es…..
Symbol Developer 2012.12.20 12:03:17
Miért van, hogy egy európai felmérésben nálunk vannak a legtöbben rossz véleménnyel a vállalkozókról? Megmondjuk. Nemrégiben az ismert MLM-cég, az Amway európai kutatást végzett, amelyben az önfoglalkoztatás, vagyis a vállalkozói lét megítélését mérték fel. Erről szólt…..
Örömmel látom, hogy az elmúlt hónapokban sem tétlenkedtetek: április eleje óta 23 hibajelzést kaptam (illetve ennyinek volt magas biztonsági kockázata), ezek közül azonban csak 6 esetben sikerült javítania az üzemeltetőknek, 3 esetben a CERT Hungary járt el (az ő…..
Mára szinte mindenki, aki vállalati kommunikációval foglalkozik, megismerkedett valamilyen szinten a közösségi médiával. Ez a sokak esetében gyors és néha kényszer szülte tanulási folyamat azonban azzal járt, hogy egyre többen hajlamosak kizárólag a Facebook-kal azonosítani az…..
Amikor megláttam a boltban az Arabicaportert, biztos voltam benne, hogy az kell nekem, de aztán megnyugodtam és végiggondoltam, hogy kávés portert már ittam eleget, és mellette feltűnt a Chocarrubica, azaz kakaós-karobos porter, amilyet viszont még tényleg nem ittam.A karob a…..
Symbol Developer 2012.06.29 14:15:50
Nem kerítettek nagy hírverést a bejelentésnek, de az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) „Az év IKT innovációja” díját a Hospitaly Kft. vehette át az iKórlap nevű fejlesztésükért.  A Hospitaly Kft. fejlesztése egy…..
Nos, elmúlt a tegnap, és az Androidosok továbbra is csak az állukat keresgélik. A Keynote-on a Google csapata nem húzta az időt, globális gondolatok helyett azonnal belecsaptak a lecsóba és az új Android-verzió ismertetésébe kezdtek. Nem volt véletlen a nagy sietség:…..
    A Twin Peaks hálózat tulajdonképpen menőség. Éttermek ezek, nem mások. Igazi amerikai konyhával. És mélyen dekoltáltan kedves felszolgálókkal. Breastaurants-nak hívják mellesleg ezeket. Itt mindig rendben lesz a kiszolgálás, nem találkozol lepattant felszolgálókkal.…..
Symbol Developer 2012.06.25 21:52:07
@magyar ember teli szájjal: Te nyertél, valóban :)

Pedig az ötlet tetszik, jópofa lehet egy ilyen kajálda. Bár a magyar lányok szépségére sem lehet panasz.
Folyamatosan fejleszted a termékedet, pontosan tudod, hogy a legjobb konfigurációval, a legjobb minőséget tudod kínálni a vevőidnek, mégsem robbant nagyot a portékád a piacon? Nem kell messzire mennünk, hogy példát találjunk hasonló kereskedelmi kudarcra: -          Sony…..
Mozgolódnak a fiatal vállalkozók világszerte! Talán csak Magyarországon divat, hogy a 30 év alatti korosztályt nem kell komolyan venni, főleg ha üzleti ügyekről, vállalkozásról beszélnek, ugyanis a G20-ak csúcsértekezlete hivatalos társrendezvényeként a G20-ak fiatal…..
Gondolom voltak akik felfigyeltek a múlt héten arra a hírre amely szerint Németország sikeresen bocsátott ki zéró kamatozású államkötvényeket."A befektetők annyira tartanak a tőkéjük elvesztésétől, hogy akár a kamatról is hajlandók lemondani, csak hogy biztonságban…..
Symbol Developer 2012.05.31 13:59:45
"Tehat a svajci allamot biztonsagosabbnak tartjak, mint a privat bankokat, kb. errol van szo."

@janper: Igazad van. Sokan nem gondolnak bele, hogy elúszhat a pénzük. De sokaknak nincs is, emiatt nem gondolkodnak...
"Nem úszik el, ha otthon tartom, kp-ban": Dehogynem, mert megszűnik alattad a valuta, amiben tartod (HUF).

Két jó lépés lehet:
- Aranyban hosszú távra
- Paprika, paradicsom, hízó-malac rövid távra.

Hívom is anyósomat, hogy nemsokára érkezünk 1-1 malaccal.
Fotó:Gareth Codd Gásadalur település Feröer Vágar nevű szigetén található. A falu Vágar nyugati részén fekszik, a sziget legmagasabb hegyeinek ölelésében. 1940-ben a brit megszállás idején egy lépcsőt építettek a tengerparttól  a faluig. Egészen 2004-ig amikorra is…..
A Diablo III megjelenésével ismét csúcsra lettek járatva a Blizzard szerverei, melynek eredményeként néhány hibára is fény derült. Ehhez a képernyőképhez nincs sok mindent hozzáfűzni azon kívül, hogy remélhetőleg kamu: (via @lo0_ro) A másik érdekesség, hogy a Battle.net…..
Amilyen semmilyen volt a mai előzetes, annál durvább hírt olvashattunk az The Next Web: Insider aloldalán. A Pocket-lint-től jött a hír: A Facebook állítólag szemet vetett az Opera Software-re. Egy névtelen forrásra hivatkozva a közösségi oldal úgy döntött, hogy nyíltan…..
Régóta tudjuk, hogy az oroszokat nem kell félteni. A helyi gazdagok akkor is gazdagok maradnak, amikor majd elapadnak a kőolaj-, és földgáz-készletek, de ez még persze jóval odébb van. A vagyon utánpótlását azonban nem bízzák a véletlenre és már most igyekeznek alternatív…..
Infographics Az Instagram siker 2012.04.17 07:48:00
Egy héttel ezelőtt a Facebook felvásárolta az Instagramot "potom" 1 milliárd dollárért. A Instagram még két éves sincs, mindössze 13 alkalmazottat foglalkoztat és igazából nincs bevétele.Vajon miért akarta mégis megszerezni a Facebook? Talán ezért. A képmegosztó…..
Infographics Geekvilág 2012.05.22 08:57:00
A geek szó jelentését talán már mindenki ismeri, de ha mégsem akkor itt egy rövid meghatározás. A geek (kocka, kockafej) a túlzottan intellektuális beállítottságú emberre használt korábban pejoratív (informális, azaz bizalmas nyelvben használatos; szleng) szó, különösen ha…..
Symbol Ügyvitel v1.90 BUDAPEST Május elején jelenik meg programunk új verziója, amelyben ismét sok újdonsággal találkozhatnak ügyfeleink. Ismét egy olyan verzió, amelyben minden ügyfél talál valamit, Easy változattól a Professional…..
Piktogramok (és CE) megjelenítése a termékcímkéken Ügyféligényként érkezett a megkeresés, hogy a CE (Conformité Européenne = európai megfelelőség) jelölést és néhány más piktogramot lehessen a termékcímkéken megjeleníteni. A…..
RunTimer, azaz mennyi ideig fut egy kódrészlet? Ha egy program működik és azt csinálja, amit kell, akkor arra azt mondják jó. Hogy a jóból kiváló legyen, ahhoz a minőségre is hangsúlyt kell fektetni. A minőségi program egyik ismérve,…..
Már régóta (2004-2005) lehet ékezetes domain neveket regisztrálni, de ennek sokak szerint csak marketing és SEO értéke van. A cégnek biztosan van egy “rendes” domainje, amelyeken a weboldal és a levelező szolgáltatás üzemel és mellette van egy kereső-barát domain ékezettel.…..